Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlarrrrrr özledim sizi 3 haftadır bir türlü vakit bulamamıştım hamişler çoğalmışşş hapsuuuuuuuu çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına al kokla bi an önce meleğini inşallahhhhh bende yarın dr. gidicem bu ayı iyi değerlendirdik bakalım 1 hafta kaldı bat allah hayırlısı nasip etsin pes etmek yok

merhaba kızlar adetıme bır hafta kala kahverengı akıntılarım olmustu.. ondan sonra regl olmadım 17 sınde olmam gerekıyordu. hergun test yapıyorum hep negatıf ne yapıcam benn doktordan cok korkuyorum....

merhaba kızlar adetıme bır hafta kala kahverengı akıntılarım olmustu.. ondan sonra regl olmadım 17 sınde olmam gerekıyordu. hergun test yapıyorum hep negatıf ne yapıcam benn doktordan cok korkuyorum....

Canım en azından gidip bi kan testi yaptır kanda kesin çıkar artık 1 hafta geçmiş reglin
idrar testlerine bakma sen
kanda çıkmazsada doktor muayene etsin nolur nolmaz ihmal etme canım.

o korku bende de var maalesef ve bende yarına randevu aldım doktora gideceğim.herşeyi anlatacağım..inş birşey yoktur ve yol gösterir ne diyeyim.bence sende gitdoktora.adetlerin düzenlimidir normalde?.benim düzenliydi ne olduysa 29 kasımda olmam gerekirken 16 sında başladı ama adet gibi değildi benimki 6 gün sürdü,bitti.

Yaaa kızlar herkes nereye gitti gelmiyorsunuz artık siz buraya

Canımm kıyamam ya, bi hap versin doktorun en iyisi çektirecek benim damat sana yoksa

canım valla aramayı planlıyorum doktoru ama yanı ılacta fazla engellemıyomus galıba senın damat bana cektiritıyo ınsallah 9 ay boyunca surmez de bıraz keyfını cıkartırım .

canım valla aramayı planlıyorum doktoru ama yanı ılacta fazla engellemıyomus galıba senın damat bana cektiritıyo ınsallah 9 ay boyunca surmez de bıraz keyfını cıkartırım .

canım Allah yardımın olsun 2 gündür bende çok kötüyüm (

canım Allah yardımın olsun 2 gündür bende çok kötüyüm (

canım senınde allah yardımcın olsun valla nasıl odlugunu anlayabılıyorum ay en kısa zamanda gecer umarımda hamılelıgmızın tadına varırız

canım sen nasılsın gelen giden varmı??

Gelmedi daha kuşum ses seda yok
sancımda yok bugün 3-4 gündür baya oluyodu ağrım
sürekli ıslak hissedip wc taşınıyorum zaten halimi görsen :))
az önce gittim elimde kontrol ettim sulu suluydu böyle renksiz akıntı,
hayır olsun artık meraktan çatlayacağım(

kuzum yaaa valla gecsin 3 gun yap test bakalım ne cıkıcak sonuc tabbı gelmezse kırmızılar içimden bır ses gelmıycek dıyor umarım yanılmam :)

kuzum yaaa valla gecsin 3 gun yap test bakalım ne cıkıcak sonuc tabbı gelmezse kırmızılar içimden bır ses gelmıycek dıyor umarım yanılmam :)

evet bekliycem daha test mest yapmam bi 3-4 gün geçerse dediğin gibi
inş gelmezler bakalım,
normalde 26-27 dir ama benim döngüm hayatımda ilk kez evvelki ay 30 oldu ona bile şaştım 30 u zaten geçmez,
geçen ay 25 olmuştu :))
bugün 28. gün bakalım 2 gün daha gelmezselerrrr belki bi umut doğar :)

canım benım ya o bahsettıgın akıntı bendede olmustu hatta adet gunumde arkadaslarla gezıyoduk arabada bır sancı gırı karnıma bırde akıntı oldu dedım geldı ıste ayy erkekte cogunlukta rezıl oldum esıme ısaret yapıyorm durumu bılıyo ya yanıma yedek ıc camasırı ve ped almıstım bır yerde molla verdık gıttım hemen wc ye one sadece akıntı o gunum oyle gectı sonuc hamıleyım. ve gercekten senın içinde dua edıyorum hamıle oldugunda senın kadar sevineceyım inan.

Bilyiorum canım bende inan senin gebeliğine o kdr sevindim ki içine su serpildi çok inanıyordum zaten sana biliyosun
var diyıodum sende bişeyler, yanıltmadı rabbim çok şükür,
banada oluyo canım dünden beri ıslak hissedip koşuyorum işte wc ye,
bak hafif sancı oluyo şuanda bacaklarım çok ağrıyo bugün benim bide ya
sanki dövüp atmışlar o derece sızlıyo ta baldırımdan ayak bileklerime kadar
birde buz gibiler,
alakası varmıdır bilmiyorum ama belden aşası donmuş durumdayım şuanda,
sen günün kaç gün geçince yapmıştın testi 2 gün flnmı?

Hakkında hayırlısı olsun kuşum. Olumlu ya da olumsuz hiççç takma kafayı. Bakalım ne olacak? Benim de bu akşam doktor randevum var. Çokkkkk korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hakkında hayırlısı olsun kuşum. Olumlu ya da olumsuz hiççç takma kafayı. Bakalım ne olacak? Benim de bu akşam doktor randevum var. Çokkkkk korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Öyle canım hayırlısı vallaa şu kelimeyi günde kaç kez kullanır olduk acaba
Sadece bekliyorum belirti ararsam hakikaten o kdr çokki ama bakıyosun bi bebek yok
Kuzum korkma ya o muayene kısmı iğrenç biliyorum ama ne yapalım olcak bitçek güzel haberlerle geliceksin bak hiçbişi olmıcak gör

2 gun gecınce yaptım net cıkmıstı ama kısıden kısıye değişiyor.

bende korkuyorum nefret ediyorum alttan muayene yapılmasına,insanın canı hem çok acıyor hem utanıyor işkence gibi resmen.
benim bi arkadaşım alttan muayene yasaklanmış dedi bana bende ilk kez duydum dedim.inşallah doğrudur....nedir bu kadınların çektiği yaaa((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…