merhaba kızlar adetıme bır hafta kala kahverengı akıntılarım olmustu.. ondan sonra regl olmadım 17 sınde olmam gerekıyordu. hergun test yapıyorum hep negatıf ne yapıcam benn doktordan cok korkuyorum....
merhaba kızlar adetıme bır hafta kala kahverengı akıntılarım olmustu.. ondan sonra regl olmadım 17 sınde olmam gerekıyordu. hergun test yapıyorum hep negatıf ne yapıcam benn doktordan cok korkuyorum....
Yaaa kızlar herkes nereye gitti gelmiyorsunuz artık siz buraya
kuzzum bulantım cookkotu bugun yazamıyorum okuyamıyorum(
Canımm kıyamam ya, bi hap versin doktorun en iyisi çektirecek benim damat sana yoksa
canım valla aramayı planlıyorum doktoru ama yanı ılacta fazla engellemıyomus galıbasenın damat bana cektiritıyo ınsallah 9 ay boyunca surmez de bıraz keyfını cıkartırım .
canım Allah yardımın olsun 2 gündür bende çok kötüyüm(
canım sen nasılsın gelen giden varmı??
Gelmedi daha kuşum ses seda yok
sancımda yok bugün 3-4 gündür baya oluyodu ağrım
sürekli ıslak hissedip wc taşınıyorum zaten halimi görsen :))
az önce gittim elimde kontrol ettim sulu suluydu böyle renksiz akıntı,
hayır olsun artık meraktan çatlayacağım(
kuzum yaaa valla gecsin 3 gun yap test bakalım ne cıkıcak sonuc tabbı gelmezse kırmızılar içimden bır ses gelmıycek dıyor umarım yanılmam :)
evet bekliycem daha test mest yapmam bi 3-4 gün geçerse dediğin gibi
inş gelmezler bakalım,
normalde 26-27 dir ama benim döngüm hayatımda ilk kez evvelki ay 30 oldu ona bile şaştım 30 u zaten geçmez,
geçen ay 25 olmuştu :))
bugün 28. gün bakalım 2 gün daha gelmezselerrrr belki bi umut doğar :)
canım benım ya o bahsettıgın akıntı bendede olmustu hatta adet gunumde arkadaslarla gezıyoduk arabada bır sancı gırı karnıma bırde akıntı oldu dedım geldı ıste ayy erkekte cogunlukta rezıl oldum esıme ısaret yapıyorm durumu bılıyo ya yanıma yedek ıc camasırı ve ped almıstım bır yerde molla verdık gıttım hemen wc ye one sadece akıntı o gunum oyle gectı sonuc hamıleyım. ve gercekten senın içinde dua edıyorum hamıle oldugunda senın kadar sevineceyım inan.
evet bekliycem daha test mest yapmam bi 3-4 gün geçerse dediğin gibi
inş gelmezler bakalım,
normalde 26-27 dir ama benim döngüm hayatımda ilk kez evvelki ay 30 oldu ona bile şaştım 30 u zaten geçmez,
geçen ay 25 olmuştu :))
bugün 28. gün bakalım 2 gün daha gelmezselerrrr belki bi umut doğar :)
Hakkında hayırlısı olsun kuşum. Olumlu ya da olumsuz hiççç takma kafayı. Bakalım ne olacak? Benim de bu akşam doktor randevum var. Çokkkkk korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bilyiorum canım bende inan senin gebeliğine o kdr sevindim ki içine su serpildi çok inanıyordum zaten sana biliyosun
var diyıodum sende bişeyler, yanıltmadı rabbim çok şükür,
banada oluyo canım dünden beri ıslak hissedip koşuyorum işte wc ye,
bak hafif sancı oluyo şuanda bacaklarım çok ağrıyo bugün benim bide ya
sanki dövüp atmışlar o derece sızlıyo ta baldırımdan ayak bileklerime kadar
birde buz gibiler,
alakası varmıdır bilmiyorum ama belden aşası donmuş durumdayım şuanda,
sen günün kaç gün geçince yapmıştın testi 2 gün flnmı?
Hakkında hayırlısı olsun kuşum. Olumlu ya da olumsuz hiççç takma kafayı. Bakalım ne olacak? Benim de bu akşam doktor randevum var. Çokkkkk korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?