Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

panik yapma canım ya rahim genişliyomuş falan ya ondan oluyodur,
ara bakalım doktorunu için rahatlasın

gaz sıksıması olmustur belkıde yada uustmussundur dedi cok agrın olursa puskopan verebılırz sana dedı bebek rahım ıcınde keseyı gorduk rahımın ıcınde panık yapma dedı n:)

gaz sıksıması olmustur belkıde yada uustmussundur dedi cok agrın olursa puskopan verebılırz sana dedı bebek rahım ıcınde keseyı gorduk rahımın ıcınde panık yapma dedı n:)

Ohh gördünmü bak herşey yolunda, sakin ol kuzum

kızlar sizce çıkışta bi test alsammı ben varsa çıkarmı ki
yoksada göreyim artık bu belirsizlik çok stres yapıyo bana

canım sakın sakın adet gununu bekle en erken test ıcın :)

Öyle mi diyosun,
artık yarın yada perşembe en geç gelmesi lazım
1-2 gün kala silik çizgiyle falan görenler oluyo ya bi anda onlara özendim
en azından belirsizlik kalkar diye

kızlar ya kasıklarımda agrı varrr doktorumu arıycam bakalım ne dıyecek

Kasıklarında ve karnında ağrıların olacak rahim genişledikçe ağrılar artacak dedi doktorum bana.
Panik yapma eğer kanama olursa sadece beni ara dedi. Korkma canım büyüyor ne güzel:)

Öyle mi diyosun,

Canim tamam al ve yap ama cikmazsa cizgi moral bozmak yok idrara gec cikiyor hormon cunku ok?

Öyle mi diyosun,

canım yapma sakın adetin geçmeden ben geçmeden yaptım geçen ay nasıl üzüldüm biliyorsun yapma sabret biraz daha

hani bazen insanin icinden bazi insanlarin agzini burnunu kirasi gelirya hamielikten mi nedir benimde icimden bazi insanlara pat diye dalasim geliyo
esim mesaide kalmis gelirken ne alim tatli istiyormusun diyo adami gece hep git su tatli yi al git sunu al diye yoladim icin ben soylemeden alimi diyo

hapisu tatlim benimde kasik agrim oluyo kizimdada olurdu onun icin paniklemiyorum gece kizim uyaninca ani bi hareket yaptim sag kasigima bi agri girdi
esime ay cok agriyo dedim allah yardimcmiz olsun hepimizin insallah

Canik ya bende ayni sekildeyim bazi kisilere karsi ;-) doktorumla konusunca rahatladim canim . Allah yardimcimiz olsun bebislerimizi saglikli bir sekilde doguralim

Öyle mi diyosun,

canım ya nerelerdesin seni bekliyorum ben meraklaa??

canım ya bugun bugun saatınde karısıklık olmus galıba sabah ılk uyandıgında 36,4 olcmus uyumus tekrar uyamıs 36,9 cıkmıs tekrar olcmus 36,8 cıkmıs bu kez adet gelıcek dıyor beklıyoruz bakalım hasta olacakmı . sen nasılsın bakalım. drla randevun ne zamandı ?

canım benim bugün bulantım var çok kötü ( zorla bişeyler yiyorum rahatlıyorum sonra yine bulantıya devam dr kontrolüm 29 kasım haftaya salı sabırsızlanıyorum :)
hmm..ateş değişik ama ateşe bakmasın ya test yapmadı demekki yapsaydı haber verirdi..

canım ya az kalmıs bende pazartesı gıdıcem ınsallah kalp atısını duyarım yada gorurum :) benımde var bulantılar ara ara ama bısıyler yıyınce gecıyor. ya ınsallah senınde bır an once gecer. yokh test yapmadı ya fazla da gorunmedı buralarda zaten. yarın batı ınsallah suprız bebıs gelır kendısıne nedense ben hep o hamıleymıs gıbı hıssedıyodum.

Canlarımmm geldimm,
Öznurcum bugün ateş olayı baharın anlattığı gibi oldu ama bnm umuduum tükenmişti zaten o 36,4ü görünce,
Az öncede öğle arasında dayanamayıp test yaptım, bariz tek çizgi gölge bile yoktu yani :)))
Olsa silik milik çıkardı yani, bekliyorum artık kırmızıları kafam rahatladı ...

Son düzenleme:

canım ya uzulme sakın tamamı mutlaka gelıcek bebek sadece dogru zamanını beklıyor

canım ya uzulme sakın tamamı mutlaka gelıcek bebek sadece dogru zamanını beklıyor

Evet canım bende öyle teselli ediyorum kendimi, ne yapalım bu ay gelmek istememiş canı sıpanın,
Hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…