Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Resmen kızlar korku filmi gibi. Ben daha önce hiç korkmazdım. hoplaya zıplaya gider gelirdim doktora. Ta ki psikopat bir doktora denk gelinceye kadar. Çikolata kisti olabilir, organların yapışabilir, kanser olabilir ha unutmadan kısırlık yapar bu da tüp bebek merkezinin kartı diye tutşturdu. O gün bugün korkuyorum doktordan

A aa a a a
Gerizekalı mı ne o adam ya iyi dövmemişsin sen onu orda...
Böylelerini şikayet edip kovduracaksın vallahi.
Korkma canım sen o anormalmiş ne cici doktorlar var inş bu sefer öyle birine denk düşersin.
Bu işte moral ve stressiz olmak çok önemli yani bunları söyleyebildiği bi hastadan ne bekleyecek.

ayyy oda ne yaa öyle..resmen korku filmi gibi..insanın gidesi gelmez tabi..olumlu konuşacakları yerde bide böyle yapıyorlar..

Ya kızlar inanılmaz bacaklarım ağrıyo benim romatizmalı gibi felaketim ya ne oluyo böyle

Ağrı kesici almak ve bu ağrıyı çekmemek istiyorum artık

benimde geçen ay sol bacağım romtizmam varmış gibi ağrıyordu anlama verememiştim bir kaç gün çektim o ağrıyı.korktum ne olur olmaz die ilaç almamıştım ama senin dayanılmazsa ağrı kesici al.

ayyy oda ne yaa öyle..resmen korku filmi gibi..insanın gidesi gelmez tabi..olumlu konuşacakları yerde bide böyle yapıyorlar..

Ya kızlar inanılmaz bacaklarım ağrıyo benim romatizmalı gibi felaketim ya ne oluyo böyle

Bir insan bu kadar mı nursuz olur. Bu söyledikleri artı muayene en fazla 5 dakika sürdü düşünün yani. Kendi kendime inernette araştırmaktan başım döndü. (Yokh'cum bilir çok pis araştırırım)

Kuşum bence dayanabiliyorsan içme ilaç. Ne olur ne olmaz. İçeceksen de parol iç

Araştırmacı gazeteci çılgın ortim benim bilmem mi
Benden beter olmasın Google yi sorularıyla çıldırtana kadar uğraşmıştır bu kız
Canım dayanmaya çalışıyorum zaten bilmeden içemem yüreğim el vermez
minosat içsem biliyorum kesmicek bile en iyisi bekliycem yapacak bişey yok
bide kırmızılar gelirse bugün bu bel ve bacak agrısına bide berbat bi karın ağrısı eklenecek
vee hayatım zindan olacakbu gece pertim

canım senınde allah yardımcın olsun valla nasıl odlugunu anlayabılıyorum ay en kısa zamanda gecer umarımda hamılelıgmızın tadına varırız

inş. canım benimde tek umudum 12. haftamda geçmesi inş. seninde çok uzun sürmez..

canım sabırlı olalım bende güzel haberler alıcaz diye umut ediyorum ben 3 günü testte çift çizgiyi görebilmiştim hadi bakalım inş. seninde öyle olur..

canım ben o alttan muayne yasağını hamilelerde diye biliyorum ama..

Canım merak ettim senin regl döngün kaçtı?
ve tahmini ne zaman yumurtladığını biliyomuydun, akıntıdan yada ne biliyim ateşten vs.
geç döllenme mi normal mi anlamak için soruyorum gerçi doktorun sana söylemiştir onu

canım ağrılar oluyor anlam veremiyorsun benim bacaklarım belim ve karnım çok ağrımıştı.

benim regl 30 günde bir oluyordu günü gününe tutardı genelde ilaç kullandığım için gecikti sanmıştım ben :) akıntımda vardı ama hiç takip etmedim bide göğüs uçlarım kocaman olmuştu :) ateşimde yüksekti 36,8-37,0 değişiyordu..

ayy bu çok kötü oldu işte( arkadaşım demedi bana hamilelerde yasak die..doğrudur senin dediğin..mecbur artık yapcak bişi yok olcaz muayene.

canım zaten şimdi elle muayne yapmıyolarki sen sonuçta çocuk düşündüğün için gidiyosun bi rahatsızlığın yok ve artık alttanda ultrasonla bakıyolar ben o kadar sık gittimki artık alıştım :) dr gittiğimde elim hemen donuma giderdi indireyimmi diye

benim o çubuk gibi uzun,ultrason aletinden korkum yok onun ucuna zaten prezervatif geçirip bakıyorlar,hissetmiyorum bile.benim korktuğum silindir şeklinde üçgen bi alet var rahime yerleştirip eliyle çeviriyo ilk önce rahmi açıyo sonrada rahmi aşağıya çekip bakıyor.
içimden birşey koparıyolar o an sanki öyle canım acıyorki..böyle bişey yaptınızmı???

benim o çubuk gibi uzun,ultrason aletinden korkum yok onun ucuna zaten prezervatif geçirip bakıyorlar,hissetmiyorum bile.benim korktuğum silindir şeklinde üçgen bi alet var rahime yerleştirip eliyle çeviriyo ilk önce rahmi açıyo sonrada rahmi aşağıya çekip bakıyor.
içimden birşey koparıyolar o an sanki öyle canım acıyorki..böyle bişey yaptınızmı???

Tablon çok güzelmiş canım,
bel ve bacak ağrım şuanda felaket oturamıyorum sandalyede,
adet olunca ilk gün bu derece dayanılmaz olurdu benim.
ateşim çok saçmaladı benim bikaç gündür, dün zaten uyuyakalmışım fln sallamasyon oldu brz,
bugün bi tık artmış gene, akşamları ölçüyorum 36,7 flndı dün mesela sbh 36,5 çıktı,
tablom bu baksana regl de gelmedi bilmiyorum artık kuzum.

Eki Görüntüle 294603

Daha sonra bakire değilseniz vajinal spekulum denen alet (metal ya da plastik olabilir) dikkatlice vajinaya yerleştirilir.

buna benzer birşeydi farklı olanı..

yok canım ben hiç böyle bişi görmedim bi kere alttan muayneye gitmiştim kaşıntı için o zaman rahim ağzına bişi koymuştu o kadar hiç bişi evirip çevirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…