Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Evet canım bende öyle teselli ediyorum kendimi, ne yapalım bu ay gelmek istememiş canı sıpanın,
Hayırlısı olsun inş

hersyeın hayırlısı bende demın bır yazı okudum ya bıının yengesı hamıleymıs 11 haftada kalbı durmus suan ılac vermısler bebegın dusmesını beklıyomus yengesı ay ya kötu oldum hem uzuldum bunu yasayan ıcın hemde kendı bebegım ıcın endıselenmeye basladım

Evt cnm ateş topiğinde yazdılar,
ya sen böyle şeyleri görme duyma artık tadını çıkaramıyosun bak endişelenmekten
kötülükleri çağırma iyi düşünki iyi olsun
rabbim asla yaşatmasın bir daha lütfen üzülüyorum bende bak :26:

Ortimmmmm naber bakiyim, durma öyle kenarda gel bakayım laflayaım azcık :)
Senide ebelicektim yaaa kusura bakma artık önümüzdeki ay sen beni ebelersin

evet canım halısın ya dusunmemem lazım boyle seyleri

selam kizlar nasilsiniz
bir guzel yemeyimi yedim meyvemide karnim sisti vala

yokh tatlim ben adet gunume 4 gun varken kanda bile cikmadi idrardada adeten 1 gun sonra cok az silik 3 gun sonra az belirgin silik cikmisti
hemen umutsuzluga kapilma saglikla gelicek insallah seninde melegin yakinda gobusunde olucak insallah

Evet canım bende öyle teselli ediyorum kendimi, ne yapalım bu ay gelmek istememiş canı sıpanın,
Hayırlısı olsun inş

Kuşum biz senle aynı ay kavuşucaz bak gör. 2 deli daha getiricez dünyaya.Sonra onları evlendiricez ki çocukları garantili çılgın olsun. Biz de dünür olucaz. Sen hiççççç üzülme olur mu? Allah sağlığımız bozmasın. Bak Baharın anlattığı ne acı birşey. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Aaaaaaaa sen okuma bakiyim böyle şeyler. Haberleri de izleme. Müzik dinle sen. Hamilelik dneminde mzik dinlemenin nemi - hamilelik.tv - hamilelik (gebelik) dnemi ile ilgili yaynda - Dr. Kaan Kocatepe (araştırmacı kişilik görev başındaaaaaaa)

canım yeşim gibi kötü şeyleri düşünmeyi bırak artık sen sadece kavuşmak için gün say tamam mı

Evet canım bu tarz örnekler var kısmet tabi ama artık bunları düşünüpte daha çok umutlanmak istemiyorum,
Hayırlısı artık. Geç döllenme de belki bunlar oluyordur ancak bende geç döllenme olma ihtimali sıfır ztn
Gribal enfeksiyonum yüzünden adamla nerdeyse 10 gndür kardeş kardeş yaşıyoruz :)

Yavrum inş senin güzel kalbinden öyle geçiyorsa eminim bir hikmeti vardır,
Dediğin gibi allah sağlığımızı bozmasın, biz iyi olalımda elbet gelecekler,
totolarına çok vurucam ama tutmayın beni

Hayırlısı olsun inş

canım geç döllenme falandır hemen üzme kendini benimki erken döllenme olduğu için adet günümde belli oldu kırmızılar gelene kadar umut var demektir

kuzum öyle deme bendede hiç bişey yoktu adetimin 2 gün geçmesine rağmen testlerim hep negatif sonuç verdi ama kanda çıkmıştı..hayırlısıdiyelim canım kırmızılar gelsede üzülmek yokk..

kuzum öyle deme bendede hiç bişey yoktu adetimin 2 gün geçmesine rağmen testlerim hep negatif sonuç verdi ama kanda çıkmıştı..hayırlısıdiyelim canım kırmızılar gelsede üzülmek yokk..

Evet canım olabiliyo tabi ama,
ben şimdi ateş ölçerek takip ettim ya yumurtlama günümü falan biliyorum e o günden sonra ilişki olmadı
geç döllenme olsa ihtimal yok :)
ayın 10 unda yumurtladım tahmini o günden beride çıkmazmıydı ya ne bileyim ay valla ateşler basyıo gelecekse de gelsinler artık :)

Son düzenleme:
merhabalar herkese..bende bu cumaya randevu aldım doktora gideceğim,yumurtlama dönemimde kanama olmuştu hergün azar azar akıyodu 6 gün sürdü..bakalım inş kötü birşey çıkmaz korkuyorumb, yandan da gitmeye canım acıyacak die..

ne zamandır bebiş istiyorsun arkadaşım..merak ettim.

ne zamandır bebiş istiyorsun arkadaşım..merak ettim.

Canım temmuzda karar verdim bebişe tam korunmayı bıraktık ağustosta apandisti patlattık :))
Ameliyat fln derken 3 ay korunma sürem vardı ama uymadım ekim kasım yani son 2 aydır korunmuyorum ve bekliyorum :)
İyi bi bebek yapalım dedik yani tam oldukkk

İnş kötü bişey çıkmaz canım hayırlı haberlerle gelirsin, sen içini ferah tut

ee zaten önemli olan yumurtlama gününde beraber olman :)) hiç belli olmaz sperlere :) hayırlısı olsun..bu arada daha 2 ay olmuş senin korunmayı bırakalı :) daha çok yol kat etmen gerekiyor ben meleğime 9. ayda kavuştum hemen umutsuzluğa kapılma o geliceği vakti bilir belkide şuan seninledir..

Öyle canım da geç yumurtlamadım yani onu bildiğim için geç döllenme ihtimali olmaz diyorum,
görücez yarın büyük ihtimalle gelir kırmızılar :)
dediğime geldim 24 kasımda bayrağı sallıyoruzzz
Öyle canım daha yolun başında sayılırım, allah ne zmn karar kıldıysa bekliyoruz bakalım..

senin daha çok yeni,gerçi ilk ayda hamile kalan yada çok kısa sürede hamile kalanda oluyor belli olmuyor bu..benim 10.ayım bu ay,bakalım doktor ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…