Tablon çok güzelmiş canım,
bel ve bacak ağrım şuanda felaket oturamıyorum sandalyede,
adet olunca ilk gün bu derece dayanılmaz olurdu benim.
ateşim çok saçmaladı benim bikaç gündür, dün zaten uyuyakalmışım fln sallamasyon oldu brz,
bugün bi tık artmış gene, akşamları ölçüyorum 36,7 flndı dün mesela sbh 36,5 çıktı,
tablom bu baksana regl de gelmedi bilmiyorum artık kuzum.
Eki Görüntüle 294603
Daha sonra bakire değilseniz vajinal spekulum denen alet (metal ya da plastik olabilir) dikkatlice vajinaya yerleştirilir.Eki Görüntüle 294611
buna benzer birşeydi farklı olanı..
Kizlar benim ufaklik beni cok kotu yapti oglen isten kacip eve geldim yaa dr aradim ilsc.soyledi ama ben feciyim yokh senin damat inatci olacak galiba
selam kizlar nasilsiniz
hapusu tatlim kizimda 7 haftamda o kadar mide bunatim vardiki su icemezdim hastaneye seruma gidiyodum
cocuk gibi agliyodum gecsin diye her hamile boyle kotu mide bunaltilari cekiyo valahi bi formulunu bulsalar
bu bebegim uslu annesini daha kotu mide bunaltisila uzmuyo insallah mide bunaltim olmaz kizimda gibi
oznurcum az kaldi 2 teste bebegini nasil hoplarken ziplarken yerinde duramiyoken goruceksin merkezde bizi 15 dakika taramislardi esimle kizima baka baka gulmekten bi hal olmustuk insallah sende saglikla bebegini yarazlik yapara goruceksin
Canim yaa peki ne kadar surede gecmisti bulantin? Hamileligin sonuna kadar surmemisti deil mi?
kızlar günaydın hapsuucum nasılsın canım bulantılar ne durumda..
yokhh sende ne var yok kimse uğramaz olmuş buraya
Canım günaydın,
sabah geliyorum bi bakıyorum kimsecikler yok geri kaçıyorum valla kaç gündür
herkes bi yere dağıldı,
canım iyi olmaya çalışıyorum hala gelen yok, sabah elimde bi test vardı dayanamadım onu yaptım evde yine
tek çizgi basbaya silik milik yok yanında :)
öyle işte bekliyorum ateşimde 36,7 çıktı, 2 drce artmş düne göre, anlamadım ben bu işi
artık gelsinler ben bu saçma durumdan kurtulmak istiyorum gerildim cnm ya .....
hmm..ilaç falan kullanmadın dimi canım geçtiğimiz ay gerçi kullanmadın geçen ağrı kesici bile içmedin..neyse bakalım mecbur beklemekten başka çaremiz yok..
selam kizlar
yokh tatlim bizde burdayiz yalniz dilsin allah herseyin guzelini hayirlisini hepimiz icin nasip etsin
saglikla bebisin gelicek yakinda sana
yarin icin hem heycanli hemde streslyim kizlar ya yarin kucuk yaramazla tanisicazmi diye dusunup duruyom hep
selam arkdaşlar bende doktordan geldim.hafif bir iltihaplanmanın dışında herhangi bir sorun yok dedi.Azeltin ve donaxyl verdi.kullan dedi ve adetin 3.günü gel hormonlarına bakıcaz dedi.bide Smear Testi yaptı sonucunu 1 ay sonra alacağım.şimdilik böyle..ayrıca muayene korktuğum gibi de olmadı.
Kızlaaar sanırım geliyo benimkilerr kahve akıntım geldi, çokta sancım var
Biran önce sökülse bitse dee yeni döneme başlasak,
Yalnız 36,7 yle adet oldum olaya bakın geçen ay 36,3 tüü
Fundurtan'cım doğru diyorsund aha bizler varız önümüzdeki aylarda bombaları patlatacağız inşş:nazar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?