Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım ben bu tablolara pek yorum yapamıyorum anlamıyorum çünkü :) ancak sıcaklığı takip ederek bakıyorum seninde değişken olmuş inmiş çıkmış ben sabah ölçerdim hergün aynı saatte neyse bakalım bi bugünüde atlatalım yarın bi test patlatırsın

Kizlar benim ufaklik beni cok kotu yapti oglen isten kacip eve geldim yaa dr aradim ilsc.soyledi ama ben feciyim yokh senin damat inatci olacak galiba

Kizlar benim ufaklik beni cok kotu yapti oglen isten kacip eve geldim yaa dr aradim ilsc.soyledi ama ben feciyim yokh senin damat inatci olacak galiba

Ahh canımmm ya valla çetin ceviz çıktı damattttt
üzmesin dünürümü ama yahuuu uslu olsun
vurcam onun totosuna :)

selam kizlar nasilsiniz

hapusu tatlim kizimda 7 haftamda o kadar mide bunatim vardiki su icemezdim hastaneye seruma gidiyodum
cocuk gibi agliyodum gecsin diye her hamile boyle kotu mide bunaltilari cekiyo valahi bi formulunu bulsalar
bu bebegim uslu annesini daha kotu mide bunaltisila uzmuyo insallah mide bunaltim olmaz kizimda gibi

oznurcum az kaldi 2 teste bebegini nasil hoplarken ziplarken yerinde duramiyoken goruceksin merkezde bizi 15 dakika taramislardi esimle kizima baka baka gulmekten bi hal olmustuk insallah sende saglikla bebegini yarazlik yapara goruceksin

Canim yaa peki ne kadar surede gecmisti bulantin? Hamileligin sonuna kadar surmemisti deil mi?

kızlar günaydın hapsuucum nasılsın canım bulantılar ne durumda..
yokhh sende ne var yok kimse uğramaz olmuş buraya

kızlar günaydın hapsuucum nasılsın canım bulantılar ne durumda..
yokhh sende ne var yok kimse uğramaz olmuş buraya

Canım günaydın,
sabah geliyorum bi bakıyorum kimsecikler yok geri kaçıyorum valla kaç gündür
herkes bi yere dağıldı,
canım iyi olmaya çalışıyorum hala gelen yok, sabah elimde bi test vardı dayanamadım onu yaptım evde yine
tek çizgi basbaya silik milik yok yanında :)
öyle işte bekliyorum ateşimde 36,7 çıktı, 2 drce artmş düne göre, anlamadım ben bu işi
artık gelsinler ben bu saçma durumdan kurtulmak istiyorum gerildim cnm ya .....

hmm..ilaç falan kullanmadın dimi canım geçtiğimiz ay gerçi kullanmadın geçen ağrı kesici bile içmedin..neyse bakalım mecbur beklemekten başka çaremiz yok..

hmm..ilaç falan kullanmadın dimi canım geçtiğimiz ay gerçi kullanmadın geçen ağrı kesici bile içmedin..neyse bakalım mecbur beklemekten başka çaremiz yok..

Öyle canım, çok sıkıcı ama yapacak bişey yok

Ortim naber yaaaaaaaaa yoksun ortada herkes gitti bitarafa vallaa kaldım böyle

selam kizlar

yokh tatlim bizde burdayiz yalniz dilsin allah herseyin guzelini hayirlisini hepimiz icin nasip etsin
saglikla bebisin gelicek yakinda sana

yarin icin hem heycanli hemde streslyim kizlar ya yarin kucuk yaramazla tanisicazmi diye dusunup duruyom hep

Canımmm iyiki varsınızzz valla yoksa delirirdim paylaşmasam
İçini ferah tut canım bebişin size el sallayacakkkkkkkk
herşey olunda gidecek buna inan :)
Baharı merak ettim bugün hiç uğramadı dün çok bulantısı vardı inş iyi olmuştur yaaa

selam arkdaşlar bende doktordan geldim.hafif bir iltihaplanmanın dışında herhangi bir sorun yok dedi.Azeltin ve donaxyl verdi.kullan dedi ve adetin 3.günü gel hormonlarına bakıcaz dedi.bide Smear Testi yaptı sonucunu 1 ay sonra alacağım.şimdilik böyle..ayrıca muayene korktuğum gibi de olmadı.

Hadi gözün aydın inş bu ay bebişin de gelir :)

öznurcum nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bende dün keseyi gördüm çok şükür hapsuudan haberin var mı nasıl olmuş

selam kızlar nezamandır giremedim foruma yaa işlerden napıyonuz bi değişiklik yokmuş gibi geldi ama hadii bakalım hayırlı haberler gelsin inşallaahhh bu topikten daha çok hamile çıkıcaaaakkkk bak görürsünüzz yokh var carmelia var mavusbebek var ben varrrrııımmmmmm ( ve daha sayamadığım pekçok kişi) bizide gör Allahıııııımmmmmm

Kızlaaar sanırım geliyo benimkilerr kahve akıntım geldi, çokta sancım var
Biran önce sökülse bitse dee yeni döneme başlasak,
Yalnız 36,7 yle adet oldum olaya bakın geçen ay 36,3 tüü
Fundurtan'cım doğru diyorsund aha bizler varız önümüzdeki aylarda bombaları patlatacağız inşş

Son düzenleme:

canım 2 derece artı demiyo muydun sen yerleşme kanaması falan olmasın sakın bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…