Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bende geçen ay 36,7 ile adet olmuştum ateş topiğinden bi kadın hiç bukadar yüksek ateşle adet görmemiştim demişti

öznurcum nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bende dün keseyi gördüm çok şükür hapsuudan haberin var mı nasıl olmuş
canım bulantılarım var çokta iyi sayılmam ( hadi gözün aydın canım sıra kalp atışlarında canım sen ebeydin dimi çok şanslısın valla hergün hastanede istediğin zaman ultrasonla bebişi görürsün :))
benim eşim diyoki bu makinadan bi tanede eve alalım:)
canım hayırlısı olsun gelsin gitsin kırmızılar sonrada bebek gelsin :)

selam hamileler selam hamile adayları selam annelerinin göbüşünde dünyaya gelmeyi bekleyen bebişler selam olsun hepinize naber kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım yokh canım ya hakkında hayırlısı olsun inşallah canım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ne yapalım bi gün bizde böyle olucaz inşallah

ammmmiiiinnnnnnnnnnnn canım

bende geçen ay 36,7 ile adet olmuştum ateş topiğinden bi kadın hiç bukadar yüksek ateşle adet görmemiştim demişti

Valla ya bu ay bi dengesizlik var ne ateşli hatunlarız beeee
napalım halvete gire çıka bu hallere geldik

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim bu ayki tabloma bakın kızlar yaa hiç böyle abuk bi tablo görmüşmüydünüz

Hakkaten abukmuş yavrum ya bi yorum yapamadım:26:

evet canım geldiler hayırlısıyla rahatladım inannırmısın
şuan nasıl sancım agrım var gıkım çıkmıyoo şikayet etmiycem :)

Selam canım,
Hayırlısı canım karşıladık kırmızıları neyseki gecikmedi daha fazla ona seviniyorum,
Önümüzdeki maçlar bizimdirrrrrrrrrrrrrrrrr canım dediğin gibi :)

niye kimsecikler yok ya kızlar adetime 5 gün kaldı ama nedense belim ağrıyo bu ay gene ne olduysa anlamadım bacaklarımda adet alacakmışım gibi ağrıyo bu ay belirti falan düşünmüycem ve adetm geçmeden test yapmıycam

lilyum bence adet süren geçmeden test yapma zaten hamile olsan bile idrarda erkenden çıkmıyo genelde

artık pek kimse yazmıyor bu topiğe girmiyor eskisi gibi.ne zaman girsem kimse olmuyor.hayat tabi malum her zaman zaman ayıramıyoruz bazı şeylere....

canım ben çok girme taraftarı değilim keseyi gördüm bide kalp atışı başlarsa ayda giderim gene kontrollere sonuçta ultrasondada birazda olsa radyasyon var doktorlarda pek önermiyor o yüzden tek şansım doktorla açık konuşuyorum ve sıra beklemiyorum

Ortim, Fundurtanım ve bebiş bekleyen diğer arkadaşlarım. Dün doktora gittim. Daha önce dengesiz bir doktor abuk sabuk konuşmuştu. Tüm psikolojimi alt üst etmişti. Toparlanıp yeni bir doktora gittim. Çoğumuzun aklındaki soruları sordum. Ortim bilir araştırmacı kişiliğimi Ateş tablomun çıktısını, regli günlerimin istatistiğini, eski tahlillerimi götürdüm. Eski doktorun dediği çikolata kisti üzerine sahip olduğum bilgileri tek tek anlattım. Adam duvardaki diplomayı al bari dedi o ayrı Şimdi sonuçları aktarıyorum
1- Ateş ölçme tekniği çok eskiymiş. V şeklindeki sıçrama ovulasyonu gösterirmiş. Dipten 36 saat sonra yumurtlama olurmuş. Ama artık ateşi etkileyen çok fazla faktör olduğu için bu yöntemin etkisi kalmamış. Her ay aynı tabloyu yakalamak neredeyse imkansızmış.
2- Hani hep diyoruz ya 1 kerede nasıl hamile kalıyorlar biz aylarca uğraşıyoruz. Normal jineolojik muayenesi olan her kadının aylık şansı yüzde 20 miş. Ama korunmayı bıraktık nerede bebiş moduna girersek olasılığı yarı yarıya düşürüyormuşuz. Tamamen hormonları etkiliyormuş. Bilimsel olarak kanıtlanmış. ammannn ne olursa olsun diyenlerin çocuk sahibi olma yüzdesi daha fazlaymış.
3- 28 günde 1 regli olan kadın için 10-12-14-16-18 inci günler yeterliymiş. Her gün yapılmayacakmış. Bu günlerde ağrı kesici içilmeyecekmiş.
4- en az 6 ay denenmeliymiş.
5- Alkol sigara bırakılıp, kilo verilecekmiş.
6- Bu site gibi siteler aslında dertleşme amacına yönelik gibi görünebilir ama bebek sahibi olanları duyunca bilinç altı bunu yetersizlik gibi algılarmış. Stres üremenin önündeki en önemli engelmiş.
7- Sadece folik asit yerine elevit içilmeliymiş.
8- Korunmayı bırakınca regli oynarmış. 5 öne 5 arkaya kayabilirmiş.
Sonuç. Haber vermek haber almak için siteye girmeye, yavaş yavaş alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim. (ölleeee bir anda kontrol manyaklığı bırakılmaz) Yavaş yavaş ateş ölçmeyi bırakıcam. Kilo vermeye niyet ettim. Veee gerisini Allaha bıraktım.

Olan şer olmayan hayırdan evladır

Öperim hepinizi

tebrikler çok güzel bir anlatım olmuş..bizlerin böyle bilgilere ihtiyacı var..bizlerle bu bilgileri paylaştığın için teşekkür ederiz..

kızlar merabalar uzun zamandır topımızden ayrıyım bunalımlardamıyım neyım
doktordan geldım ıalc verdı kıstın yok dedı tedavı ıyı gıdıyor dedı cok mutluyumm hersey yolunda dedgı ve adetlyım suan yarın ılcalara baslıcam kullanmaya 10 gun sorna doktora gıtcem bu sefer catlaama ıgnesı vurulcm gecen vurulmamıstım ıns hamıle kalırım ay ben cok umutluyummmmm

hadi bakalım inşallahhh...

Kizlar nasilsiniz? Benim midem cook kotuydu hastaneye yattim serum tsktilar simdi evde yatiyorum daha iyiyim

selam kizlar nasilsiniz

hapsu canim cok gecmis olsun bende senin gibi dim kizimda allah yardimcin olsun 14 haftadan sonra gecmisti benim mide bunaltisi rahatlamistim sonra agliyodum gecsin artik diye bilirim allaha sukur bende yok bu defa

kizlar sabah gitik doktora minigimizi gorduk doktor bize esimle nefesinizi tutun kalp atislarini aciyorum deyince
gozlerim doldu minigimin kalbi gum gum gum diye nasil atiyodu resminide aldik bebek iyi gelisiyomus 1 hafta geride kesesi gidiyodu fakat simdi sadete 2 gun geride allaha sukurler olsun bida 24 aralikta gidicez bi sorun cikmasa cok mutlu oldum

Canim verdigin bilgiler ve paylasimin icin cok tesekkurler:)

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim bu ayki tabloma bakın kızlar yaa hiç böyle abuk bi tablo görmüşmüydünüz

Canim tablon gercekten degisik, acaba yanlis cikacak bir sekilde mi olcme yaptin? Cunku benimki de bu ay cok garip ben de belki ovulasyon olmadi diye dusunuyorum ama ovulasyon testime gore LH salgilandi ve cift cizgi oldu ama ates tablom seninki gibi. Hergun ayni saatte olcmedim ve fazla uyumadan olctum beklki etkilemistir . Haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…