Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ortimmmm canımmmm,
Öncelikle doktoru koltuğundan etmeden muayene sona erdiği için sanırım adam derin bir ohh çekmiştir,
Doktor da bilir kişi ruhunu elbette hissetmiş ve saçma sapan bi şekilde geçiştirememiş seni
baya bi basın açıklaması olmuş her detayıyla :))
Bu arada kendi durumunla ilgili bir detay yazmamışsın ama ben bu keyifli yazından
Herşeyin yolunda olduuğunu anladım ve çok sevindim senin adına...
Yazdıklarının her bir kelimesine katılıyorum, bu ay bende aklımdan geçirdim biliyomusun
Bu siteye girdiğim her an daha çok stres yapıp herşeyi araştırma zorunluluğuna itiyorum kendimi
Sadece sizlerden kopamadığım için hala burdayım, yoksa inanın bende geciktiren etkenlerden olduğunu hissediyorum.
Umarım yapmak istediğin değişiklikler atacağın yeni adımlar bebeğinin en kısa sürede seninle olması için vesile olur,
Ve burada tekrar lafladığımızda bebeğinin müjdesini bizimle paylaşırsın,
Fazla ihmal etme bizi yinede kendini çok özletme canım

Kizlar nasilsiniz? Benim midem cook kotuydu hastaneye yattim serum tsktilar simdi evde yatiyorum daha iyiyim

Bahar'cımm canımmm, çok merak ettim seni
ama tahmin ettim bulantılardan ötürü gelemediğini
inşşş bu bulantılar en kısa sürede geçer canım sende hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarsın biran önce,
kendine ve damadıma dikkat et bizi habersiz bırakma...

günaydınlar
hapsu geçmiş olsun. Bebiş biraz zorlayacak anlaşılan seni, ben burdayım diye hatırlatıyor kendini. Allah kolaylık versin.
yokh çook umutluyduk senin tablodan ama kısmet değilmiş demek hayırlısı olsun, yeni yılı inşallah bebiş haberiyle kutlarsınız.
Ben de geçen hafta idrar testleriyle + i görmüştüm, cumartesi kan sonucu 2142 çıktı. Bebişim benimleymiş çok şükür.
Doktora keseyi görmeye ne zaman gitmeliyim?

merhaba hanimlar
umarim hamile kalanlar olmustur ben korunma surecindeyim marta kadar korunucam sonra dedi dr.
umarim bir husran daha yasamam beklemek cok zor
deneyememek te cok zor . ben artik umudumuz mart ayi topigine gelirim. insallah burdaki herkes o zamana kadar
hamiel kalmis olur.

canım buyuk ıhtımala keseyı gorebılırsın artık degerın ıyı cıkmıs masallah. benım ufaklık benı baya zorluyo valla hastaneye yatıp cıktım serum falan taktılar ama bulantılara fayda ettı mı hayır sadece tansıyonum yukseldı. saglıklı olsunda bır kac ay dayanıcam.

canım nasılsın ?? ınsallah baska bır sorun yasamadan bu kez sağlıklı bır sekılde bebısıne kavusacaksın.

Kizlar nasilsiniz? Benim midem cook kotuydu hastaneye yattim serum tsktilar simdi evde yatiyorum daha iyiyim
canım çok geçmiş olsun benimde bulantım kötü ama serum takılcak kadar kötü değilim , 3 gün iyi 3 gün kötüyüm..bugünde çok kötüyüm ( bian önce akşam olsun istiyorum..

maşallah canım benimde dr kontrolüm yarın inş. hayırlı haberler alırım.

kaç gündür yokum yahu yoklugumu hissetmedinizmi özlemedinizmi beni
canım yokluğun belliydi tabi haziran annelerindede görmedim seni nerelerdesin nasılsın iyimisin..

canım keseyi görürsün 2000 olduğu zaman üstten bile görünüyor die biliyorum..

canım merhaba hakkında hayırlısı olsun senin iyi olman sağlığının yerinde olması daha önemli senin için bu süre iyi olacak emin ol kötü günleri unutup yeni umutlarla döneceksin aramıza inş..özletme kendini uğra arasıra..

canım hazıran topiğine yazdım burayada yazayımn mıdenı hıc bos tutma 15 dk bırseyler at agzına tuzlu leblebı olabılır ekmek olabılır elma armut etcç. ıyı geliyor ınan ben oyle basa cıkıyorum.

yeşim Allah yardımcın olsun. İnşallah mart ayında hiiç bekletmeden sağlıkla gelir bebeğin.

canım nasılsın ?? ınsallah baska bır sorun yasamadan bu kez sağlıklı bır sekılde bebısıne kavusacaksın.

yeşim Allah yardımcın olsun. İnşallah mart ayında hiiç bekletmeden sağlıkla gelir bebeğin.
sagolun kizlar ins. zaman cabuk gecer bende tekrar hamile kalabilirim.
Sizlerde saglikla sorunsuz bir hamilelik yasar ve bebekleirnizi alirsiniz ins kucaginiza.
Darisi benim basima artik. optum hepinizi

epey bir kötü olmuşsun canım yaa. Ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da onlar için herşeye katlanılır. Serum yediğin de iyi olmuş insan en kolay öyle toparlanıyor.

sagolun kizlar ins. zaman cabuk gecer bende tekrar hamile kalabilirim.
Sizlerde saglikla sorunsuz bir hamilelik yasar ve bebekleirnizi alirsiniz ins kucaginiza.
Darisi benim basima artik. optum hepinizi

Yeşimcim, çok üzüldüm ben ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok çok geçmiş olsun, inş en kısa zamanda yine bebeğin gelir,
İçini ferah tut, rabbim kucağına almayı nasip edecek inş bu defa..

Canım değerin çok güzel gözün aydın,
artık inş kese ve pıt pıtları duymak kaldı brz daha sabırrr,
ben bu ay hüsrana uğradım yine evet umutlandırmıştı tablo bizi ama ne yapalım,
dediğin gibi yeni yıl bebeği gelir belki hayırlısı bu ay daha rahat olucam :)

canım nasılsın ? aldım haberını umarım fazla uzulmemıssın zaten 2 ayındı denemende benım4 . ayda geldı bebeısım senınde kısa zamanda gelır ınsallah. benı sorarsan valla mıde bulantısı ıle yasamayı ogrenmeye calısıyorum resmen :)

canım çok üzüldüm allahım bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda bebeğine tekrar kavuşursun canım

gülay7980 canım ne güzel artmış değerin maşallah allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah haapşuu canım şimdi nasılsın hala devam ediyor mu bulantılar tekrar geçmiş olsun canım bebeişe iyi bak kızlar benim batıma az kaldı ama galiba bu ayda bişey yok gibi sanki olsa bişşeyler hissederdim herhalde demi ya neyse hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım allahtan ümit kesilmez birgün bizimde meleklerimiz gelecek inşallah kızlar eğer dış gebeliğim normal olsaydı bu günlerde doğum yapacaktım hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım

niye kimsecikler yok ya kızlar nerelerdesiniz ya artık bu topiğe gelmiyosunuz neden eskisi kadar çok

evet canım benim gelemeyesiceler geldiler yine
düşündüğümden daha az üzüldüm tatlım baya bi yıkılırım sanıyodum bu ay baya belirtim vardı çünkü
ama gayet iyiyim,
şunu öğrendim ki belirti diye bişey yok öyle olsa ben çoktan hamileydşm hele bu ay aranan tüm belirtilerim vardı
bu kadarıda psikolojik olamazdı ya...
bulantılar seni mahfetti kuzum kıyamam yaaa inş en kısa zamanda geçerr damadım çetin ceviz çıktı,
kendine dikkat et canım benim
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…