kaç gündür yokum yahu yoklugumu hissetmedinizmi özlemedinizmi beni
Ortim, Fundurtanım ve bebiş bekleyen diğer arkadaşlarım. Dün doktora gittim. Daha önce dengesiz bir doktor abuk sabuk konuşmuştu. Tüm psikolojimi alt üst etmişti. Toparlanıp yeni bir doktora gittim. Çoğumuzun aklındaki soruları sordum. Ortim bilir araştırmacı kişiliğimiAteş tablomun çıktısını, regli günlerimin istatistiğini, eski tahlillerimi götürdüm. Eski doktorun dediği çikolata kisti üzerine sahip olduğum bilgileri tek tek anlattım. Adam duvardaki diplomayı al bari dedi o ayrı Şimdi sonuçları aktarıyorum
1- Ateş ölçme tekniği çok eskiymiş. V şeklindeki sıçrama ovulasyonu gösterirmiş. Dipten 36 saat sonra yumurtlama olurmuş. Ama artık ateşi etkileyen çok fazla faktör olduğu için bu yöntemin etkisi kalmamış. Her ay aynı tabloyu yakalamak neredeyse imkansızmış.
2- Hani hep diyoruz ya 1 kerede nasıl hamile kalıyorlar biz aylarca uğraşıyoruz. Normal jineolojik muayenesi olan her kadının aylık şansı yüzde 20 miş. Ama korunmayı bıraktık nerede bebiş moduna girersek olasılığı yarı yarıya düşürüyormuşuz. Tamamen hormonları etkiliyormuş. Bilimsel olarak kanıtlanmış. ammannn ne olursa olsun diyenlerin çocuk sahibi olma yüzdesi daha fazlaymış.
3- 28 günde 1 regli olan kadın için 10-12-14-16-18 inci günler yeterliymiş. Her gün yapılmayacakmış. Bu günlerde ağrı kesici içilmeyecekmiş.
4- en az 6 ay denenmeliymiş.
5- Alkol sigara bırakılıp, kilo verilecekmiş.
6- Bu site gibi siteler aslında dertleşme amacına yönelik gibi görünebilir ama bebek sahibi olanları duyunca bilinç altı bunu yetersizlik gibi algılarmış. Stres üremenin önündeki en önemli engelmiş.
7- Sadece folik asit yerine elevit içilmeliymiş.
8- Korunmayı bırakınca regli oynarmış. 5 öne 5 arkaya kayabilirmiş.
Sonuç. Haber vermek haber almak için siteye girmeye, yavaş yavaş alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim. (ölleeee bir anda kontrol manyaklığı bırakılmaz) Yavaş yavaş ateş ölçmeyi bırakıcam. Kilo vermeye niyet ettim. Veee gerisini Allaha bıraktım.
Olan şer olmayan hayırdan evladır
Öperim hepinizi
Kizlar nasilsiniz? Benim midem cook kotuydu hastaneye yattim serum tsktilar simdi evde yatiyorum daha iyiyim
günaydınlar
hapsu geçmiş olsun. Bebiş biraz zorlayacak anlaşılan seni, ben burdayım diye hatırlatıyor kendini. Allah kolaylık versin.
yokh çook umutluyduk senin tablodan ama kısmet değilmiş demek hayırlısı olsun, yeni yılı inşallah bebiş haberiyle kutlarsınız.
Ben de geçen hafta idrar testleriyle + i görmüştüm, cumartesi kan sonucu 2142 çıktı. Bebişim benimleymiş çok şükür.
Doktora keseyi görmeye ne zaman gitmeliyim?
merhaba hanimlar
umarim hamile kalanlar olmustur ben korunma surecindeyim marta kadar korunucam sonra dedi dr.
umarim bir husran daha yasamam beklemek cok zor
deneyememek te cok zor . ben artik umudumuz mart ayi topigine gelirim. insallah burdaki herkes o zamana kadar
hamiel kalmis olur.
canım çok geçmiş olsun benimde bulantım kötü ama serum takılcak kadar kötü değilim , 3 gün iyi 3 gün kötüyüm..bugünde çok kötüyümKizlar nasilsiniz? Benim midem cook kotuydu hastaneye yattim serum tsktilar simdi evde yatiyorum daha iyiyim
selam kizlar nasilsiniz
hapsu canim cok gecmis olsun bende senin gibi dim kizimda allah yardimcin olsun 14 haftadan sonra gecmisti benim mide bunaltisi rahatlamistim sonra agliyodum gecsin artik diye bilirim allaha sukur bende yok bu defa
kizlar sabah gitik doktora minigimizi gorduk doktor bize esimle nefesinizi tutun kalp atislarini aciyorum deyince
gozlerim doldu minigimin kalbi gum gum gum diye nasil atiyodu resminide aldik bebek iyi gelisiyomus 1 hafta geride kesesi gidiyodu fakat simdi sadete 2 gun geride allaha sukurler olsun bida 24 aralikta gidicez bi sorun cikmasa cok mutlu oldum
canım yokluğun belliydi tabi haziran annelerindede görmedim seni nerelerdesin nasılsın iyimisin..kaç gündür yokum yahu yoklugumu hissetmedinizmi özlemedinizmi beni
canım keseyi görürsün 2000 olduğu zaman üstten bile görünüyor die biliyorum..günaydınlar
hapsu geçmiş olsun. Bebiş biraz zorlayacak anlaşılan seni, ben burdayım diye hatırlatıyor kendini. Allah kolaylık versin.
yokh çook umutluyduk senin tablodan ama kısmet değilmiş demek hayırlısı olsun, yeni yılı inşallah bebiş haberiyle kutlarsınız.
Ben de geçen hafta idrar testleriyle + i görmüştüm, cumartesi kan sonucu 2142 çıktı. Bebişim benimleymiş çok şükür.
canım merhaba hakkında hayırlısı olsun senin iyi olman sağlığının yerinde olması daha önemli senin için bu süre iyi olacak emin ol kötü günleri unutup yeni umutlarla döneceksin aramıza inş..özletme kendini uğra arasıra..merhaba hanimlar
umarim hamile kalanlar olmustur ben korunma surecindeyim marta kadar korunucam sonra dedi dr.
deneyememek te cok zor . ben artik umudumuz mart ayi topigine gelirim. insallah burdaki herkes o zamana kadar
hamiel kalmis olur.
canım çok geçmiş olsun benimde bulantım kötü ama serum takılcak kadar kötü değilim , 3 gün iyi 3 gün kötüyüm..bugünde çok kötüyüm( bian önce akşam olsun istiyorum..
maşallah canım benimde dr kontrolüm yarın inş. hayırlı haberler alırım.
canım yokluğun belliydi tabi haziran annelerindede görmedim seni nerelerdesin nasılsın iyimisin..
canım keseyi görürsün 2000 olduğu zaman üstten bile görünüyor die biliyorum..
canım merhaba hakkında hayırlısı olsun senin iyi olman sağlığının yerinde olması daha önemli senin için bu süre iyi olacak emin ol kötü günleri unutup yeni umutlarla döneceksin aramıza inş..özletme kendini uğra arasıra..
merhaba hanimlar
hamiel kalmis olur.
canım nasılsın ?? ınsallah baska bır sorun yasamadan bu kez sağlıklı bır sekılde bebısıne kavusacaksın.
canım çok geçmiş olsun benimde bulantım kötü ama serum takılcak kadar kötü değilim , 3 gün iyi 3 gün kötüyüm..bugünde çok kötüyüm( bian önce akşam olsun istiyorum..
maşallah canım benimde dr kontrolüm yarın inş. hayırlı haberler alırım.
canım yokluğun belliydi tabi haziran annelerindede görmedim seni nerelerdesin nasılsın iyimisin..
canım keseyi görürsün 2000 olduğu zaman üstten bile görünüyor die biliyorum..
canım merhaba hakkında hayırlısı olsun senin iyi olman sağlığının yerinde olması daha önemli senin için bu süre iyi olacak emin ol kötü günleri unutup yeni umutlarla döneceksin aramıza inş..özletme kendini uğra arasıra..
sagolun kizlar ins. zaman cabuk gecer bende tekrar hamile kalabilirim.yeşim Allah yardımcın olsun. İnşallah mart ayında hiiç bekletmeden sağlıkla gelir bebeğin.
canım buyuk ıhtımala keseyı gorebılırsın artık degerın ıyı cıkmıs masallah. benım ufaklık benı baya zorluyo valla hastaneye yatıp cıktım serum falan taktılar ama bulantılara fayda ettı mı hayır sadece tansıyonum yukseldı. saglıklı olsunda bır kac ay dayanıcam.
sagolun kizlar ins. zaman cabuk gecer bende tekrar hamile kalabilirim.
Sizlerde saglikla sorunsuz bir hamilelik yasar ve bebekleirnizi alirsiniz ins kucaginiza.
Darisi benim basima artik. optum hepinizi
günaydınlar
Yeşimcim, çok üzüldüm ben ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok çok geçmiş olsun, inş en kısa zamanda yine bebeğin gelir,
İçini ferah tut, rabbim kucağına almayı nasip edecek inş bu defa..
Canım değerin çok güzel gözün aydın,
artık inş kese ve pıt pıtları duymak kaldı brz daha sabırrr,
ben bu ay hüsrana uğradım yine evet umutlandırmıştı tablo bizi ama ne yapalım,
dediğin gibi yeni yıl bebeği gelir belki hayırlısı bu ay daha rahat olucam :)
merhaba hanimlar
hamiel kalmis olur.
canım nasılsın ? aldım haberını umarım fazla uzulmemıssın zaten 2 ayındı denemende benım4 . ayda geldı bebeısım senınde kısa zamanda gelır ınsallah. benı sorarsan valla mıde bulantısı ıle yasamayı ogrenmeye calısıyorum resmen :)
kızlarr salya sümük durumda hepinize merhabaa :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?