Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Günaydınnnn kızlar,

Hayırdır Nurgülcüm neyin var?

gunaydın canım nasılsın ? ben idare ediyorum daha iyiyim senin damadın kalp atışlarını gördüm dün. birde doktorum yapılan arastırmalara gore bulantıları cok sıddetli olanların nedeni psikolojıkmış :) benım psıkolojı tavan noktada herhalde :) nurgul tahmınım grip oldu yanı daha kotu bırsey yoktur umarım.

Canım 4 gün gecikmiş de olsa cvp yazayım evet doktorun çok güzel anlatmış benim doktorumda aynen bunlrı söylemişti. ancak ben ateş ölçme olayını ona anlatmadım daha hiç :26: hatta bende senin gibi çıktısını alıp bu hafta göstermeyi düşünüyodum kesin benimkide bakma ateşe felan der benim aslında ateşle tek derdim içinde bulunduğum ay yumurtlayıp yumurtlamadığımı tespit etmek.. çünkü pkolular her ay yumurtlamıyor maalesef bende hatta doktoruma onu sorucaktım ateş ölçerek o ay yumurtlyıp yumurtlamadığımdan emin olabilirmiyim dicektim.. kilo vermek gebe kalmayı kolaylaştırıyor evet.. daha doğrusu kilolu olmak hamile kalmayı zorlaştırıyor ve ben 100 kilonun üzerindeyim hatta bugün endokrincimle randevum var bakalım o ne dicek

slm arkadaşlar dün çok kötüydüm bulantılar tavan yapmıştı serum taktılar ama şuan süperim :))) dr geldim :))) bebeğim zıp zıp zıplıyordu maşşalahh..haftamıza göre gelişimimizde iyi 2'li testimizi yaptırdık ve sıkı durun cinsiyet tahminide yaptııı:)))
%75 erkek dedi :))
2'li test sonucunuda 1 hafta sonra alıcaz...

canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına :) bende pıt pıtları gordum 6 haftalıkmısız teyzesı doktor oyle hesapladı

İyiiym tatlımmmmm asıl sen nasılsın,
Baya yoğunun bu hafta, bide forumu artık çok didiklememeye karar verdim artık
Ateş falanda ölçmüyorum bu ay, akışına bıraktım böyle daha rahatım :))
Ahh canım çok sevindim kalp atışlarını duyduğunaaa
Darısı artık cinsiyetini görmeye damadım damadım diyorum ama istermisin bide kısçe gelsin :))
Şu bulantılardan inş kurtulursun en kısa zamanda canım.

Öznur'cum gözün aydın çok sevindimmmmmmmmm,
Bi damat daha geliyo sankiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım ya en ıyısını yapmısın dıdık dıdık etmemekle :) ama bızı de unutma arada gır haberleselım. ya evet herkes oğlum olacak dıyor bırde kız olurmus :) sağlıklı olsunda gerısı bos kız erkek farketmez

canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına :) bende pıt pıtları gordum 6 haftalıkmısız teyzesı doktor oyle hesapladı
canım bende senin adına sevindim maşşallah büyümüş :)) 6 hafta sonra inş. sende zıp zıp zıplarken göreceksin :)

saol canım hayırlısı artık sağlıklı olsunda kızıda bir erkeğide darısı sana canım inş.. en yakın zamanda..

grip oldum canımm :2:
kocam bana küs bu sebepten

öznur canım cok sevindim erkek dediyse erkektir o kesin
benim daha cok var 2li testime cok sabırsızlanıyorum yaa

canım gecmıs olsun bol bol mandalin ye ıyı gelır c vıtamını.

evet canım aman iyi olsunda gelinde olsa damatta olsa benim o :))

Sağol canım inşş darısı başımıza :)

grip oldum canımm :2:
kocam bana küs bu sebepten

öznur canım cok sevindim erkek dediyse erkektir o kesin
benim daha cok var 2li testime cok sabırsızlanıyorum yaa

Ah canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine,
bol bol C vitamini ıhlamur vs. böyle geçireceksin artık :)

canım gecmıs olsun bol bol mandalin ye ıyı gelır c vıtamını.

sagolsun kocam küs ama bakmayı ihmal etmiyo
limonlu ıhlamır falan kaynattı.. bide bol acılı tarhana corbası yapmıs aksam sabah kalkıp iciim diye
seviyorum kocamı yaa ama oğluşum olursa ondan daha fazla sevecegim bi erkek olucak

canım sakın kocan duymasın valla sımdıden kıskanmaya baslar ufaklıgı:)

canım gecmedı mı bulantılar daha ? karnın ne durumda buyudu mu ?

Gunaydıın canım ben ıyıyyım sen nasılsın ? valla canım nescofee cektı zar zor ıcıyorum bıraz malum mıdem ızın vermıyor pek :)

İyiyim bende tatlım çok yoğun bi hafta
biran önce bitsin diye bakıyorum :)
iç iç şifa olsun inş

günaydın canım iyi sayılır bulantılar haricinde :) sen nasılsın artık burda kimse yok bende bi girip bakıyorum işte..

Sağol cnm iyiyim bende işte yuvarlanıp gidiyoruz,
evet kimsecikler yok bende günaydın diyorum ama sizden başka gelen olmuyor
Nerdee eski muhabbetlerimiz
gebe kalan kaçtı vallaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…