Günaydınnnn kızlar,
Hayırdır Nurgülcüm neyin var?
Ortim, Fundurtanım ve bebiş bekleyen diğer arkadaşlarım. Dün doktora gittim. Daha önce dengesiz bir doktor abuk sabuk konuşmuştu. Tüm psikolojimi alt üst etmişti. Toparlanıp yeni bir doktora gittim. Çoğumuzun aklındaki soruları sordum. Ortim bilir araştırmacı kişiliğimiAteş tablomun çıktısını, regli günlerimin istatistiğini, eski tahlillerimi götürdüm. Eski doktorun dediği çikolata kisti üzerine sahip olduğum bilgileri tek tek anlattım. Adam duvardaki diplomayı al bari dedi o ayrı Şimdi sonuçları aktarıyorum
1- Ateş ölçme tekniği çok eskiymiş. V şeklindeki sıçrama ovulasyonu gösterirmiş. Dipten 36 saat sonra yumurtlama olurmuş. Ama artık ateşi etkileyen çok fazla faktör olduğu için bu yöntemin etkisi kalmamış. Her ay aynı tabloyu yakalamak neredeyse imkansızmış.
2- Hani hep diyoruz ya 1 kerede nasıl hamile kalıyorlar biz aylarca uğraşıyoruz. Normal jineolojik muayenesi olan her kadının aylık şansı yüzde 20 miş. Ama korunmayı bıraktık nerede bebiş moduna girersek olasılığı yarı yarıya düşürüyormuşuz. Tamamen hormonları etkiliyormuş. Bilimsel olarak kanıtlanmış. ammannn ne olursa olsun diyenlerin çocuk sahibi olma yüzdesi daha fazlaymış.
3- 28 günde 1 regli olan kadın için 10-12-14-16-18 inci günler yeterliymiş. Her gün yapılmayacakmış. Bu günlerde ağrı kesici içilmeyecekmiş.
4- en az 6 ay denenmeliymiş.
5- Alkol sigara bırakılıp, kilo verilecekmiş.
6- Bu site gibi siteler aslında dertleşme amacına yönelik gibi görünebilir ama bebek sahibi olanları duyunca bilinç altı bunu yetersizlik gibi algılarmış. Stres üremenin önündeki en önemli engelmiş.
7- Sadece folik asit yerine elevit içilmeliymiş.
8- Korunmayı bırakınca regli oynarmış. 5 öne 5 arkaya kayabilirmiş.
Sonuç. Haber vermek haber almak için siteye girmeye, yavaş yavaş alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim. (ölleeee bir anda kontrol manyaklığı bırakılmaz) Yavaş yavaş ateş ölçmeyi bırakıcam. Kilo vermeye niyet ettim. Veee gerisini Allaha bıraktım.
Olan şer olmayan hayırdan evladır
Öperim hepinizi
slm arkadaşlar dün çok kötüydüm bulantılar tavan yapmıştı serum taktılar ama şuan süperim :))) dr geldim :))) bebeğim zıp zıp zıplıyordu maşşalahh..haftamıza göre gelişimimizde iyi 2'li testimizi yaptırdık ve sıkı durun cinsiyet tahminide yaptııı:)))
%75 erkek dedi :))
2'li test sonucunuda 1 hafta sonra alıcaz...
gunaydın canım nasılsın ? ben idare ediyorum daha iyiyim senin damadın kalp atışlarını gördüm dün. birde doktorum yapılan arastırmalara gore bulantıları cok sıddetli olanların nedeni psikolojıkmış :) benım psıkolojı tavan noktada herhalde :) nurgul tahmınım grip oldu yanı daha kotu bırsey yoktur umarım.
slm arkadaşlar dün çok kötüydüm bulantılar tavan yapmıştı serum taktılar ama şuan süperim :))) dr geldim :))) bebeğim zıp zıp zıplıyordu maşşalahh..haftamıza göre gelişimimizde iyi 2'li testimizi yaptırdık ve sıkı durun cinsiyet tahminide yaptııı:)))
%75 erkek dedi :))
2'li test sonucunuda 1 hafta sonra alıcaz...
İyiiym tatlımmmmm asıl sen nasılsın,
Baya yoğunun bu hafta, bide forumu artık çok didiklememeye karar verdim artık
Ateş falanda ölçmüyorum bu ay, akışına bıraktım böyle daha rahatım :))
Ahh canım çok sevindim kalp atışlarını duyduğunaaa
Darısı artık cinsiyetini görmeye damadım damadım diyorum ama istermisin bide kısçe gelsin :))
Şu bulantılardan inş kurtulursun en kısa zamanda canım.
Öznur'cum gözün aydın çok sevindimmmmmmmmm,
Bi damat daha geliyo sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bende senin adına sevindim maşşallah büyümüş :)) 6 hafta sonra inş. sende zıp zıp zıplarken göreceksin :)canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına :) bende pıt pıtları gordum 6 haftalıkmısız teyzesı doktor oyle hesapladı
İyiiym tatlımmmmm asıl sen nasılsın,
Baya yoğunun bu hafta, bide forumu artık çok didiklememeye karar verdim artık
Ateş falanda ölçmüyorum bu ay, akışına bıraktım böyle daha rahatım :))
Ahh canım çok sevindim kalp atışlarını duyduğunaaa
Darısı artık cinsiyetini görmeye damadım damadım diyorum ama istermisin bide kısçe gelsin :))
Şu bulantılardan inş kurtulursun en kısa zamanda canım.
Öznur'cum gözün aydın çok sevindimmmmmmmmm,
Bi damat daha geliyo sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydınnnn kızlar,
Hayırdır Nurgülcüm neyin var?
grip oldum canımm :2:
kocam bana küs bu sebepten
öznur canım cok sevindim erkek dediyse erkektir o kesin
benim daha cok var 2li testime cok sabırsızlanıyorum yaa
canım ya en ıyısını yapmısın dıdık dıdık etmemekle :) ama bızı de unutma arada gır haberleselım. ya evet herkes oğlum olacak dıyor bırde kız olurmus :) sağlıklı olsunda gerısı bos kız erkek farketmez
canım bende senin adına sevindim maşşallah büyümüş :)) 6 hafta sonra inş. sende zıp zıp zıplarken göreceksin :)
saol canım hayırlısı artık sağlıklı olsunda kızıda bir erkeğide darısı sana canım inş.. en yakın zamanda..
grip oldum canımm :2:
kocam bana küs bu sebepten
öznur canım cok sevindim erkek dediyse erkektir o kesin
benim daha cok var 2li testime cok sabırsızlanıyorum yaa
canım gecmıs olsun bol bol mandalin ye ıyı gelır c vıtamını.
sagolsun kocam küs ama bakmayı ihmal etmiyo
limonlu ıhlamır falan kaynattı.. bide bol acılı tarhana corbası yapmıs aksam sabah kalkıp iciim diye
seviyorum kocamı yaa ama oğluşum olursa ondan daha fazla sevecegim bi erkek olucak
canım sakın kocan duymasın valla sımdıden kıskanmaya baslar ufaklıgı:)
canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına :) bende pıt pıtları gordum 6 haftalıkmısız teyzesı doktor oyle hesapladı
bugün bizimkide 5+5 ölçüldü canım senin önde olman gerekmiyor mu:44:
Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naber kızlar?
Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naber kızlar?
Gunaydıın canım ben ıyıyyım sen nasılsın ? valla canım nescofee cektı zar zor ıcıyorum bıraz malum mıdem ızın vermıyor pek :)
günaydın canım iyi sayılır bulantılar haricinde :) sen nasılsın artık burda kimse yok bende bi girip bakıyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?