Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir... yeni hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum, bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına da alırlar inşallah.... ben uzun zamandır gebelikle ilgili sayfalara girmeme kararı aldım ve uygulamaya devam ediyorum bu kararımı ancak benimle ilgili bir haber olursa veririm diyordum benim bu ay ki umuduma bitti ... bugün itibariyle kırmızılar teşrif etti.... bakalım daha kaç ay böyle devam edecek her şeyin hayırlısı diyorum ... hamile olan arkadaşlardan ve burdaki bütün arkadaşlardan dua istiyorum ... hepinize kucak dolusu sevgiler kendinize iyi bakın inşallah bir gün bende güzel haber vermek için girerim bu sayfaya

Canım özledik valla, bu ay herkes böyle kararlar aldı
bende almak istiyorum gerçekten faydası olacağını düşnüüyorum
ama bi türlü beceremedim...
Sağlık olsun canım hayırlısı olsun inş bu ay gelir bebeğin
bir dahaki gelişinde bebiş haberiyle gelirsin inşallah
kendine dikkat et bizi habersiz bırakma...

selaammm kızlaarrrr herkes artık buralara kimse uğramıyor yazmış ama bence herkes enazından bi girip bakıyordur bu topic gibisi yok biraz kendimden bahsedeyim .. endokrin uzmanına gittim dün akşam.. kadın sakın kilo vermeden hamile kalma bebeğii kaybedersin dedi 6 ay boyunc çok sıkı diyet ypıcaksın dedi şeker kesinlikle yasak dedi ve bunun gibi daha bisürü şey.. bebeğin olmasını istiyorsan bunları yapıcaksın dedi.. anlıcağınız moralim çok bozukkk kimbilir ben nezaman buralara gelip bende hamileyim diye bağırbileceğim.. kimbilir nezaman bebeğimi kucağıma alabileceğim.. Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlarım.. ben yine buralarda olup sizi arada izlerim

canım gecmedı mı bulantılar daha ? karnın ne durumda buyudu mu ?
ah canım sorma tavan yaptı bulantılar 3 gündür çıkarıyorum ( yarın gidicem dr raporumu uzatıcam bi kaç gün daha yatayım evde..canım karnım aynı duruyo hafif bi çıkıntı var ama oda göbek gibi duruyor :) gören hamile olduğumu anlamaz..

sorma canım ya ne olurdu sanki kaçmasaydılar yine paylaşırdık sevincimizi üzüntümüzü napalım artık biz bize yeteriz :)

Canım yaaa moralini bozma,
Doktor sen iyice kararlı ol diye öyle demiştir,
Kilo vermen hem saan hemde bebeğe faydalı olur tabii sen istedikten sonra olur
Değil 6 ay 3 ayda bile halledersin belki kilo sorununu,
Zayıf olanların hiç çocuğu düşmüyormu sanki sen takılma onlara,
Başka bi sorun olmasında allahın izniyle..

Ah canım bu minikler sizi fena yordu :)
Neyse onlar iyi olsunda,
Valla ben hergün illaa bi uğruyorum sizi görünce iyi haberlerinizi alınca seviniyorum canım
Aman hep buralarda olun ..

Konuyu ararken 2. sayfalarda bulmak zoruma gidiyo kızlar ya...
Kimse yokmu :44:

ben geldim kuzularrr
sarjımın yettigi yere kadar sizinleyim.. elektriim yok sinirlerim pozuk

Kızlar hoşgeldinizzz,

ohh iyiki geldiniz kimsecikler yoksabahtan beri yemekten geldim bende

kızlar kendimi mutfaga attım uzun zamandır yemek yapmıyodum dogru düzgün bi döktüriim dedim..
menümde
terbiyeli sehriye
ızgara köfte
beşamel soslu ıspanak
yogurtlu havuc salatası var ...

oohh acıktım cok feci valla

Ohhhhhhhhh
Menüye bak kocanın gözleri fal taşı gibi açılacak bayram edecek bugün desene :)
Ben bugün allahtan dışarıda yicem evde yemek derdim yok ama yarına allah kerim

cancagzım ben sıkıldım baska yerde yemek yemekten ondan attım böle kendimi mutfaa
ama karar aldık her cumartesi aksamı balık yemege pazar sabahlaıda kahveltıya gidicez
ama sankim yoruldummu ne :26:

cancagzım ben sıkıldım baska yerde yemek yemekten ondan attım böle kendimi mutfaa
ama karar aldık her cumartesi aksamı balık yemege pazar sabahlaıda kahveltıya gidicez
ama sankim yoruldummu ne :26:

İnsan sıkılıyor tabi değişiklik her zaman şart,
Balık zaten çok faydalı bencede haftada 2 kez tüketilmeli,
yorulmazmısın cnm ya insan yoruluyo..

merhabalar arkadaşlar yine kimsecikler yok bir kaç kişi dışında diyim.bu topiğin en vefalı üyesi yokh seni kutluyorum her daim burayı yalnız bırakmıyorsun sonra diğer arkadaşları kutluyorum..benim ara kanamam olmuştu yumurtlama dönemimde ayın 16 sında.doktor adetinin 3 günü gel demişti ama halen gelen giden yok.29 kasım olmam gereken tarihti..bakalım neler olacak...artık kimse bu tarz şeyleri de anlatmaz oldu..

canım test yaptın mı peki

canım sen test yaptın mı ? o ara kanama yerlesme kanaması olmasın ? yanı adetının ustundne gecmıs emın olmak ıcın test yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…