merhabalar arkadaşlar yine kimsecikler yok bir kaç kişi dışında diyim.bu topiğin en vefalı üyesi yokh seni kutluyorum her daim burayı yalnız bırakmıyorsun sonra diğer arkadaşları kutluyorum..benim ara kanamam olmuştu yumurtlama dönemimde ayın 16 sında.doktor adetinin 3 günü gel demişti ama halen gelen giden yok.29 kasım olmam gereken tarihti..bakalım neler olacak...artık kimse bu tarz şeyleri de anlatmaz oldu..
canım sen test yaptın mı ? o ara kanama yerlesme kanaması olmasın ? yanı adetının ustundne gecmıs emın olmak ıcın test yapsan
Herkese günaydınnnn
Canım valla gelip gidip sizleri arıyorum ama bikaç kişi dışında uğrayan yok topiğimize
Bende hamiş kızlarla laflıyorum inş aralarına katılıcaz bizde hapşu öznur nurgül msg burdalar sağolsunlar :)
Canım bence hamile olabilirsin 4 gün geçmiş test yapsana haydi merakla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
Baharcım nasılsınnnn bugünn miden iyimi?
ahh canım bugun kotuyum ne yedıysem gecmedı bulantı işte de yoğunuz valla eve gıdıp yatmak ıstıyorum ama imkansız
Ah canım ya, ben bile uyuklayarak geziyorum kiii sen benişinle bide normaldir yatmak istemen,
çalışırken gebe olmak çok zor yaaa dimi
evet canım bıraz zor oda bulantılar yuzunden. ama cok sükür bir işim var bırakmayı düşünmüyorum. cunku tek maaşla kıbrısta gecınmek zor.
Birtek ordamı ki canım heryerde öyle hayat çok pahalı kıbrıs tabi extra pahalı o ayrı :)
Siz oralımısınız canım aileleriniz fln ordamı yoksa iş için falan mı?
kıbrıslıyım canım yerlisiyim yani ailem de buralı. ya kesınlıkle heryerde aynı sorun turkıyede maaslar dusuk oldugu ıcın fıyatlarda daha dusuk o nedenle bıze ucuz gelıyor. ben evım ıcın bazı eşyaları istranbuldan aldım avizeler falan. avızelerın ustunde toplar vardı camdan gelırken biri kırılmıs aynısını kıbrıstada gorduk sordum topcugun tanesıne 90 tl ıstedı ama ıstanbuldan gelıcek bekleycekısnız dedı esım sparıs verdı getırsın dıye. sonra ıstanbula gıttık bız anı bır kararla ve o tocugu ordan 5 tl ye aldık :) sen dusun artık nasıl bır durumumuz var :)
aaa ne güzel yerlisiniz demek, bende çok merak ediyorum kıbrısı bu sene özenmiştim ama kısmet olmadı
hangi mevsimde en güzel olur temmuz ağustos çok sıcak bunalırsın diyolar eylül fln heralde en iyisi
Vallaa yaa fiyatlar feciymiş yani farka bakar mısın,
Siz en iyisi orda kazanıp gelip türkiyede harcayınnnnnn ohhhhhh keyif çatarsınız :)))
bizim buranın kızları naber
artık yavas yavas iş yapmaya basladı. kendimi iyi hissediyorum iş yaptıgımda.. cabuk yoruluyorum ama azıcık oturuyorum sonra devam ediyorum yine..
işleri kocamdan gizli yapıyorum .. kızıyo
şimdi camasır yıkicam biraz.. sonrada ütü yapiim diyorum..
dünden yemegimde vardı oohh.. Aksama kayınvalidecik cagırmış balık yemeye oraya gideriz belkim
R
Canim cok ta yorma kendini ufaklik dogunca yorulacayiz zaten ;-)
ooyy kurban olur onlara anaları
kuşum sen çalışıcaksın bide demi.. Allah yardımcın olsun şimdiden..
bak kıbrısta pahalı olan seyler olursa sen söle ben burdan bulup yollarım sana
gerci sen bebiş için alısverise gelirsin kesin bu tarafa.. o zmnlar görüsürüz hem
msg 38 arkadaşım ara kanamam 16 sında idi 15 de ilişki oldu yani hamile olmam bile aklıma gelmiyor öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum..canım test yaptın mı peki
canımyerleşme kanaması olması için sanırım en az bi 10 gün geçmesi gerekir benim bir gün geçmiş ilişki olalı yani yerleşme kanaması değildir o.canım sen test yaptın mı ? o ara kanama yerlesme kanaması olmasın ? yanı adetının ustundne gecmıs emın olmak ıcın test yapsan
Herkese günaydınnnn
Canım valla gelip gidip sizleri arıyorum ama bikaç kişi dışında uğrayan yok topiğimize
Bende hamiş kızlarla laflıyorum inş aralarına katılıcaz bizde hapşu öznur nurgül msg burdalar sağolsunlar :)
Canım bence hamile olabilirsin 4 gün geçmiş test yapsana haydi merakla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
ben test yapmayı değil kırmızıları bekliyorum,gebelik ihtimali bende söz konusu bile değil.ara kanamadan 10.gün doktora gittimalttan ultrason ile baktı olsaydı çıkardı sanırım değilmi.maalesef umut yok...üzgünümmm.
Canim kibrisyin her mevsimi guzel bence denize gireceksen agustoz iyi bence. Gelirsen kibrisa bir gun gezeriz beraberde. ;-)
bizim buranın kızları naber
artık yavas yavas iş yapmaya basladı. kendimi iyi hissediyorum iş yaptıgımda.. cabuk yoruluyorum ama azıcık oturuyorum sonra devam ediyorum yine..
işleri kocamdan gizli yapıyorum .. kızıyo
şimdi camasır yıkicam biraz.. sonrada ütü yapiim diyorum..
dünden yemegimde vardı oohh.. Aksama kayınvalidecik cagırmış balık yemeye oraya gideriz belkim
canım nasılsın ??? hamilelik nasıl gidiyo ?
msg 38 arkadaşım ara kanamam 16 sında idi 15 de ilişki oldu yani hamile olmam bile aklıma gelmiyor öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum..
canımyerleşme kanaması olması için sanırım en az bi 10 gün geçmesi gerekir benim bir gün geçmiş ilişki olalı yani yerleşme kanaması değildir o.
Herkese günaydınnnn
ben test yapmayı değil kırmızıları bekliyorum,gebelik ihtimali bende söz konusu bile değil.ara kanamadan 10.gün doktora gittimalttan ultrason ile baktı olsaydı çıkardı sanırım değilmi.maalesef umut yok...üzgünümmm.
canım bende bu ay hiç ama hiç beklemiyordum izinde olduğumuz için sadece geçen ay 2 kere oldubuna rağmen olmuş sen bir test yap canım hadi bekletme bizi
Kızlar ya diyoruz ya çalışamadık edemedik
aslında tek ilişki hatta tek sperm yetiyo bu işi yapmaya, biz sadece çok çalışarak o yüzdeyi artırmaya çalışıyoruz
ama aslında nafile,
yeterki vakti saati gelmiş olsun, buna inanmak gerekiyo bence.
msg 38 arkadaşım ara kanamam 16 sında idi 15 de ilişki oldu yani hamile olmam bile aklıma gelmiyor öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum..
canımyerleşme kanaması olması için sanırım en az bi 10 gün geçmesi gerekir benim bir gün geçmiş ilişki olalı yani yerleşme kanaması değildir o.
Kızlar ya diyoruz ya çalışamadık edemedik
aslında tek ilişki hatta tek sperm yetiyo bu işi yapmaya, biz sadece çok çalışarak o yüzdeyi artırmaya çalışıyoruz
ama aslında nafile,
yeterki vakti saati gelmiş olsun, buna inanmak gerekiyo bence.
benimki 11 ay sonra geldi artık aşılama yaptırmayı düşünüyordum hatta kesin çözüm tüp bebeği bile konuştuk eşimle doktorada infertilite nedeniyle gittim ama doktor hormon tahliline göre gebesin demesine rağmen ben olmayacağını bildiğim için akıntı geldikçe hasta oldum sandım rabbim zamanını biliyor işte canım bununda önüne geçilmiyor
evet canım.. merkezi biyerdeyim bebişler için alısverise beraber bilem çıkarızEvet canim calisacagim dogumdan sonrada. Dogumdan once kesin istanbula gitmek istiyorum sen istanbuldamiydin?
canım benimde ultrasonda görünmemiştiki.. hemen görünmez zaten..benim adetim 4 gün gectigi halde görünmemişti:26:ben test yapmayı değil kırmızıları bekliyorum,gebelik ihtimali bende söz konusu bile değil.ara kanamadan 10.gün doktora gittimalttan ultrason ile baktı olsaydı çıkardı sanırım değilmi.maalesef umut yok...üzgünümmm.
Hamarat kızzz seni :)
Fazla da yorma cidden dinlene dinlene dediğin gibi bişecik olmaz,
Kayınvaliden doyursun sizi bugün fazla yorulma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?