- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
evet canım.. merkezi biyerdeyim bebişler için alısverise beraber bilem çıkarız
canım benimde ultrasonda görünmemiştiki.. hemen görünmez zaten..benim adetim 4 gün gectigi halde görünmemişti:26:
umutsuzluk yok unutma
ben su duruma cok takılım.. eşim arıyıp kendini avet ettiriyo sagolsun bişe emezler ama su güne kaar beni hiç arayıp nasılsın iye sormaı.. yaa gittigimize bebişle ilgili falan hiç bişi sormadıcinsiyetni ögrendigime onlar sorana kadar söylememe kararı aldım
benim kaynanayla aynı şehirde değiliz ama telefonda olsun tebrik etmedi beni bende birgün ilerde sorarsa sadece iyi dicem cinsiyetini eşime bile söylemeyi düşünmüyorum ona söylüyorum annen aramadı hiç diye annesine toz kondurmuyor beyfendi
bene söyledim ama haklı olugum için bişe diyemedi..
sürekli annemle karesimi arıyo gidin nurgüle yarım edin diye..
Allah Allah dedim annem 61gün orucu tutuyo o halde gelip bana yardım ediyo ama senin annen bi arayıp sormuyo bile dedim..
cocuk olugunda saece benim annem sevsin seninki uzaktan baksın o zamn dedim
gecen gün başlamış kardeşin ütüyü hiç beceremiyo
senin ablan mükemmel yapar söle o yapsın o zmn dedim HIH
evet canım.. merkezi biyerdeyim bebişler için alısverise beraber bilem çıkarız
canım benimde ultrasonda görünmemiştiki.. hemen görünmez zaten..benim adetim 4 gün gectigi halde görünmemişti:26:
umutsuzluk yok unutma
ben su duruma cok takılım.. eşim arıyıp kendini avet ettiriyo sagolsun bişe emezler ama su güne kaar beni hiç arayıp nasılsın iye sormaı.. yaa gittigimize bebişle ilgili falan hiç bişi sormadıcinsiyetni ögrendigime onlar sorana kadar söylememe kararı aldım
Günaydın Arkadaşlar;
Uzun süredir aranız da yoktum. Aşırı mide bulantılarım oldu,halen var ama biraz daha hafifledi. Pek bir şey yiyemiyorum,serum takviyesi alıyorum.17 gündür raporluydum işe de gelmedim yattım. Bugün uzun bir aradan sonra yine mesai başladı. Sabah çıkardım inş devamı gelmez. Bir umutla 12.haftayı bekliyorum. Henüz 9 haftalığız. Rabbim herkesin gönlünün muradını versin...
Günaydın kızlarrr,
Bu sıpalar sizi pek yordu bulantılarla,
Ben burdayım anneee diyolarrrrrrrrr maşşallah onlara
günaydın canım hoşgeldin..geçmiş olsun , bilirim o bulantıları bende aynıyım serum verdi dr 12.haftamda bitecek dedim dahada arttı sakın kendini bitecek diye şartlandırma canım inş. seninki biter ama benimki bitmedi
günaydın canım sorma yerini belli etmeyi bıraksın artık ama bana da yazık ben yemezsem ona da yazık :))
Hadi ya geçmedi mi :2: kusmak çok yorucu, bir hafta serum takıldı,kolum da serumla kustum,çok da işe yaramadı açıkcası. Son olarak doktorum zofran diye bir ilaç önerdi, ama onu da çok almak istemiyorum. Uyku düzenim de pek yok. Bir de benimki ikiz, o yüzden daha şiddetli ve uzun sürebilirmiş. Napalım onlar sağlıklı olsun da katlanıcaz artık...
evet valla canım, bilmiyoki böyle kendi de aç kalıyooooo :)
bikaç haftaya uslanır artık annesi kızma sen onaaaaa
selam canlaaarr
ne var ne yok bakiimm..
öznurcum bizim gelinin bulantıları ara aara devam ediyo hala 1 ayı kaldı dogumada :26:
Allah yardımcınız olsun.. ben sogandan tiksindim artık hiç agzıma süremiyorum
selam canlaaarr
ne var ne yok bakiimm..
öznurcum bizim gelinin bulantıları ara aara devam ediyo hala 1 ayı kaldı dogumada :26:
Allah yardımcınız olsun.. ben sogandan tiksindim artık hiç agzıma süremiyorum
benim eşimde soğan gibi kokuyor burnuma sürekli soğan mı yedin sen diye adamı kokluyorum bide arkamı dönüp yatıyorum yaa
:))) ay bende aynıyım sende bişi kokuyo diyorum bide sinirleniyor :)) ama napayım koku geliyor diyorum bende sigara kullandığı için ben hiç dayanamıyorum
burnumuz kopsun emi
bende benimkine sürekli ayakların kokuyo diyorum cocugun hayatı boyunca hiç kokmamış ayakları iftira atma bana diyo
burnumuz kopsun emi
bende benimkine sürekli ayakların kokuyo diyorum cocugun hayatı boyunca hiç kokmamış ayakları iftira atma bana diyo
oleyyy be yalnız değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?