Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

benim kaynanayla aynı şehirde değiliz ama telefonda olsun tebrik etmedi beni bende birgün ilerde sorarsa sadece iyi dicem cinsiyetini eşime bile söylemeyi düşünmüyorum ona söylüyorum annen aramadı hiç diye annesine toz kondurmuyor beyfendi

bene söyledim ama haklı olugum için bişe diyemedi..
sürekli annemle karesimi arıyo gidin nurgüle yarım edin diye..
Allah Allah dedim annem 61gün orucu tutuyo o halde gelip bana yardım ediyo ama senin annen bi arayıp sormuyo bile dedim..
cocuk olugunda saece benim annem sevsin seninki uzaktan baksın o zamn dedim

gecen gün başlamış kardeşin ütüyü hiç beceremiyo
senin ablan mükemmel yapar söle o yapsın o zmn dedim HIH

güzel demişsin canım vala ben çok kararlıyım eşimede söylemicem bebişim için alışverişimide hep beyaz yapıcam anlamasın diye hem çalışıp hem hamilelik zor iş ama biride arayıp ne yaptın demiyor 1 görümcem hariç o sürekli soruyor halimi hatrımı eşime kıyabilsem ücretsiz izne ayrılıcam ama genede kıyamıyorum işte

Kısmet artık ya test falan yapmayı düşünmüyorum,çünkü gebelik olduğunu düşünmüyorum şimdilik beklemede kalayım..benim k.validem ben hamileyim diyim die ağzıma bakıyo valla,çok istiyo torunu olsun bakayım diye,olsun ona neler neler alıcam dio.birde k.valideme kalsa hergün çağırır bizi gelin die ama ben hergün gidemiyorum işim oluyor çünkü,zaten çalışıyorum..bence mesafeli olmak daha iyi yaa.herşeyin içinde oldularmı oda olmuyor..tabiki sormaları aramaları lazım oda ayrı..

Günaydın Arkadaşlar;

Uzun süredir aranız da yoktum. Aşırı mide bulantılarım oldu,halen var ama biraz daha hafifledi. Pek bir şey yiyemiyorum,serum takviyesi alıyorum.17 gündür raporluydum işe de gelmedim yattım. Bugün uzun bir aradan sonra yine mesai başladı. Sabah çıkardım inş devamı gelmez. Bir umutla 12.haftayı bekliyorum. Henüz 9 haftalığız. Rabbim herkesin gönlünün muradını versin...

günaydın canım hoşgeldin..geçmiş olsun , bilirim o bulantıları bende aynıyım serum verdi dr 12.haftamda bitecek dedim dahada arttı sakın kendini bitecek diye şartlandırma canım inş. seninki biter ama benimki bitmedi

Günaydın kızlarrr,
Bu sıpalar sizi pek yordu bulantılarla,
Ben burdayım anneee diyolarrrrrrrrr maşşallah onlara

Hadi ya geçmedi mi :2: kusmak çok yorucu, bir hafta serum takıldı,kolum da serumla kustum,çok da işe yaramadı açıkcası. Son olarak doktorum zofran diye bir ilaç önerdi, ama onu da çok almak istemiyorum. Uyku düzenim de pek yok. Bir de benimki ikiz, o yüzden daha şiddetli ve uzun sürebilirmiş. Napalım onlar sağlıklı olsun da katlanıcaz artık...

günaydın canım sorma yerini belli etmeyi bıraksın artık ama bana da yazık ben yemezsem ona da yazık :))

evet valla canım, bilmiyoki böyle kendi de aç kalıyooooo :)
bikaç haftaya uslanır artık annesi kızma sen onaaaaa

canım ya sen benden daha kötüsün ( ben serumu 12. haftasından sonra almaya başladım..Allah yardımcın olsun meleklerini merak etme onlar senden benden iyilerdir :) olan bize oluyor bende emedur kullanıyorum bi kaç saat idare ediyor beni..geçicek inş..

evet valla canım, bilmiyoki böyle kendi de aç kalıyooooo :)
bikaç haftaya uslanır artık annesi kızma sen onaaaaa

kızarmıyım ben hiç ona :))

selam canlaaarr
ne var ne yok bakiimm..

öznurcum bizim gelinin bulantıları ara aara devam ediyo hala 1 ayı kaldı dogumada :26:
Allah yardımcınız olsun.. ben sogandan tiksindim artık hiç agzıma süremiyorum

selam canlaaarr
ne var ne yok bakiimm..

öznurcum bizim gelinin bulantıları ara aara devam ediyo hala 1 ayı kaldı dogumada :26:

amin canım bugün çok şükür iyiyim sadece sabah serviste gelirken bulantım oldu oda milletin parfüm kokusundan..inş. böyle böyle geçicek..
dahada süremezsin zaten :)

selam canlaaarr
ne var ne yok bakiimm..

benim eşimde soğan gibi kokuyor burnuma sürekli soğan mı yedin sen diye adamı kokluyorum bide arkamı dönüp yatıyorum yaa

benim eşimde soğan gibi kokuyor burnuma sürekli soğan mı yedin sen diye adamı kokluyorum bide arkamı dönüp yatıyorum yaa

:))) ay bende aynıyım sende bişi kokuyo diyorum bide sinirleniyor :)) ama napayım koku geliyor diyorum bende sigara kullandığı için ben hiç dayanamıyorum

selamlar kızlaarrrrr kaç gündür kk ya giremedim.. Konserimiz vardı ctesiii söyle söyledik mehşuurr olduk ailelerimizeee (belediye korosu ve ücretsiz konser olunca herkesin ailesinden 5-6 kişi gelse al sana 300 kişi ) neler yapıyosunnnuz madem bu forum gerilerde kaldıı kendimize uygun bi başlık açalım (ekim ayı hamileleri ve aday adayları :))

:))) ay bende aynıyım sende bişi kokuyo diyorum bide sinirleniyor :)) ama napayım koku geliyor diyorum bende sigara kullandığı için ben hiç dayanamıyorum

benimkide inanmıyor ya yemin ediyor vallahi yemedim diye garibim ama sadece o kokuyor başkası kokmuyor

burnumuz kopsun emi
bende benimkine sürekli ayakların kokuyo diyorum cocugun hayatı boyunca hiç kokmamış ayakları iftira atma bana diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…