Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Günaydınnn Kızlarrr

Funda haklı yaav ya yeni konu açalım yada burda dursun herkesssssssss

ben her gelmemde yazyorum canlar

ee napiyonuz bakalım bugün.. hapsuum nerelerdee:26:

ben her gelmemde yazyorum canlar

ee napiyonuz bakalım bugün.. hapsuum nerelerdee:26:

İyilik canım senden naber bakalımmmmm

Merhaba nurgul ben bi suredir bakamadim kk ye midem kotuydu allahtan bugun iyi sen nasilsin!

Baharcımmmmmmm merak ettim seni, habersiz bırakma bizi
iyisin dimi, ah o bulantılarrrrrrrrr
geçecek inş en yakın zmnda canım

İyilik canım senden naber bakalımmmmm

Baharcımmmmmmm merak ettim seni, habersiz bırakma bizi
iyisin dimi, ah o bulantılarrrrrrrrr
geçecek inş en yakın zmnda canım

canım yaa valla o kadar kotuydum kı gozumu acamıyordum bugun ıyıyım cok sukur. valla 4 ayda gecer dedı doktorum beklemedeyım daha var yanı onumde zaman :) sen nasılsın ?

canım yaa valla o kadar kotuydum kı gozumu acamıyordum bugun ıyıyım cok sukur. valla 4 ayda gecer dedı doktorum beklemedeyım daha var yanı onumde zaman :) sen nasılsın ?

Doğrudur canım allah yardımcınız olsun bu mide bulantısı çok fena şey
iyiyim bende ne yapim işte yımırtlama arifesindeyim çalışıp didiniyoruz

selam kizlar nasilsiniz bayagidir buraya giremedim bu ara bas agrisindan bisi yapasim yok neti eleyesim bile
allaha sukur mide bunaltisi falan yok ama su bas agrisi cok kotu bende

hapusu tatlim benim kesemi gordugumuzde doktor 1 hafta geri demistiya
sonra biz 7 hafta 5 gunde doktoraa gitimizde bebek sadece 2 gun geride gidiyodu
bana demisti uzulme gorursun gununu gecer diye gercektende oylemis
bebek yatiyodu kivrilmis esimde diyoki oh ekmek elden su golden kivrilmis misil misil uyuyo

31 araligi iple cekiyorum 3 boyutlu ultrason fiyatlarini bi arastirayim burdaki hastanelerin cok pahali diyolar bakalim ne kadar

endıselnemıyorum canım zaten saglıklı olsunda gerısı bos :) renklı ult ıcın erken degılmı sankı daha ılerkı tarıhlerde ıstıyorlar gıbıme gelmıstı :) bende baska seyler arastırıyorum su doğum anında kordondan alınan kanın saklanması olayı varya onu arastırıyorum biraz pahalı bırsey ama yaptırmak ıstıyorum. orda ne kadar renklı ult. tahmınıne gore ?

canim ben renkli ultrasonu 2 testi yaptirmak icin hemde yuzde yuz bebegin cinsiyetine emin olmak icin dusunuyorum
kizimda tam 20 haftada emin degilim ama kiza benziyo demisti salak doktor hep korkarak gisi almistik

tahmini fiyatlar 160 falan galiba hastaneleri aradim bilgi almak icin buraya gelmeden soyleyemeyiz diyo sinir oldum

canim subat anneleride cok dusunmustu ama cok para istemislerdi arkadaslar vazgecmisti kordon kanini saklamaktan

vet cook para gerekıyor biliyorum maddi durumum uygun olabılir tahmınım ama suan arastırma noktasındayım kısmet eger mumkun olursa mutlaka kordon kanını saklıycam. saolsun annemlerde yardımcı oluruz dedı bıraz da ona guvenıyorum.

canım ben gayet iyiyim arada tansiyonum dengesizleşiyo
geçer inşallah senine bulantı problemin en kısa zamanda..
benim göbik çekili artık eskisi kadar pırtlamıyo ama bu haftaan sonra hızlı bi şekilde büyümeye başlayacakmış

canım ee ratık bebıste hızla buyuyor :) boyle dusundukce heycanlanıyorum karnım buyudugunde nasıl gozukucem acaba :)

canım ee ratık bebıste hızla buyuyor :) boyle dusundukce heycanlanıyorum karnım buyudugunde nasıl gozukucem acaba :)

bi yazı okumuştum.. hızla büyümekte olan göbeğinizi gizleme çabasına girmeyecek gururla göstereceksiniz diye
elbise almaya basladı ben yavastan.. ipekyol indirime girmiş cok güzel dantelli bol kesim bi elbise aldım..her ne kadar kocam boyuna takmış olsada cok yakıştı valla

klasik erkek takıntısı desene ay bosver o taksın boyuna yakıstıysa sorun yok

klasik erkek takıntısı desene ay bosver o taksın boyuna yakıstıysa sorun yok

ben ona bi parca dantel bulur eletirim uzatrım sen merak etme dedim.. kasaya gelene kadar ayıya dayı dicen meselesi
cok begendim valla... bu cuma lisedeki arkaaslarımla buluscam kısmet olursa orda giyincem..

şuan akşam yemegi erdineyim.. ne yapsamkii:26:
annemlere gidelim dedi eşim ama gitmicem tripliyim onlara protesto edicem onları

ay yemek derdi bendede var ne pişirsem dıye dusunuyorum hayırdır neden protesto edıyosun onları bırsey mı yaptı sana :)

Kızlarrr ah o yemek derdi benide öldürüyo yaa ne yicez hergün zaten mecalim kalmıyo akşama kadar

Kızlarrr ah o yemek derdi benide öldürüyo yaa ne yicez hergün zaten mecalim kalmıyo akşama kadar

evet canımya hergun hergun ınsan bulamıyor ne yıyecegını helekı ben cok az sey yıyebılıyorum rahat. makarna rahatlatıor mıdemı ondan yıyorum bol bol buaksamda corbe mı yapsam tarhana dıye dusunuyorum.

evet canımya hergun hergun ınsan bulamıyor ne yıyecegını helekı ben cok az sey yıyebılıyorum rahat. makarna rahatlatıor mıdemı ondan yıyorum bol bol buaksamda corbe mı yapsam tarhana dıye dusunuyorum.

Ayy evet benimde tarhanam var heralde onu yapıcamm ama yanına ne olur bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…