Ayy evet benimde tarhanam var heralde onu yapıcamm ama yanına ne olur bilmiyorum :)
canım cok duyarsızlar cok ilgisizler yaa.. bunlar bize siz kiraya cıkın 6-7 ay sonra biz size daire alıcaz kiranızıda biz öderiz dediler.ay yemek derdi bendede var ne pişirsem dıye dusunuyorum hayırdır neden protesto edıyosun onları bırsey mı yaptı sana :)
valla canım sagolsun annem bulgur pilavı yapmıs getirdi bende kabak salatasıyla patates yahnisi yapmıştımm.. ohh miss yeter bizeKızlarrr ah o yemek derdi benide öldürüyo yaa ne yicez hergün zaten mecalim kalmıyo akşama kadar
bizde bi sürü çeşit var canım..Bende tarhana yapicam cook seviyorum tarhana corbasini. Buarada turkiyedeki tarhana farkli cok merak ediyorum ordaki tarhanayida ;-)
canım cok duyarsızlar cok ilgisizler yaa.. bunlar bize siz kiraya cıkın 6-7 ay sonra biz size daire alıcaz kiranızıda biz öderiz dediler.
bizde ii tamam dedik.. kayınpederim bizim düğünden 2ay sonra inşaata basladı nakite sıkıştılar altınlarımdan istediler bende tamam dedim ama bunlar tuttular hepsini bozdurular..
eşim tuttu bie babasına güvenip arabayı degişti onun kredi borcuna girdi..
nisanda eve hırsız girdikten sonra heray bize ev alınacagı sözü olanıyo ama sonuc hala ortada bişi yok..
eşime cok kızdım.. beni dinleseydi biz cok rahat daire alıyoduk evlendigimizde.. ben babamın sözlerini gözardı edemem dedi ama simdi onlar bizi cok güzel gözardı ediyo
onlardan kimse arayıp bi kere bile sormadı napıysun nasılsın diye.. insan hiç merak etmezmi yaa. bu kız naptı netti ne yedi içti iyimi..
çok doldum yaa
valla canım sagolsun annem bulgur pilavı yapmıs getirdi bende kabak salatasıyla patates yahnisi yapmıştımm.. ohh miss yeter bize
bizde bi sürü çeşit var canım..
toz olanı var hazır corba gibi.. y
apılısı cok kolay tadı enfes.. sana yollayabilirim istersen
bide yogurtlu tarhana var kavanozda oluyo cok seviyorum onuda..
sizdeki nası oluyo :26:
günaydın arkadaşlarım...nasılsınız herkesler iyimi?? benim ara kanamadan sonra normal adetim halen gelmedi,%1 lik bir ihtimal için test yaptım negatif..olmadığını biliyordum zatende..benimde bu işe kafam çok karıştı.ara kanamam olmasaydı 29 kasımda adet olacaktım fakat şu ara kanama herşeyi bozdu normal adetimde gelmedi halen..bakalım ne olacak
günaydın canım doktorunla konustun mu ne dıyor gecıkme ıcın ?
günaydın canım doktorunla konustun mu ne dıyor gecıkme ıcın ?
ara kanama biter bitmez doktora gitmiştim hafif bir iltihaplanma var onun dışında herhangi birşey yok dedi.adetinin 3.günü gel hormon testi yapıcaz dedi ve bekliyorum halen ben.p.tesi test yaptım ne olur ne olmaz die negatif çıktı..
Günaydın kızlarr, nasılsınızz bugünn?
Hava yağmurlu tam uyku havası açılamıyorum bi türlü ben yaaa
Yaz çiçeği canım geç döllenme falan olmasın diğer topiclerden birinde bi arkadaşın
10 gün gecikmede anca kanda gözüktü mesela,
inş başka bişey yoktur doktora gitmedin mi
günaydın canım ben iyi deilim valla midem kötü işteyim ve yatacak yer arıyorum
Günaydın kızlarr, nasılsınızz bugünn?
Hava yağmurlu tam uyku havası açılamıyorum bi türlü ben yaaa
Yaz çiçeği canım geç döllenme falan olmasın diğer topiclerden birinde bi arkadaşın
10 gün gecikmede anca kanda gözüktü mesela,
inş başka bişey yoktur doktora gitmedin mi
bence gecıktırmeden git doktora yenıden anlat gekmedıgını kontrol etsın gerekırse sokturucu ılac versınn.
Ayy cnm ya zaten zayıfsın iyiceee zayıflıcan bişiyde yiyemiyosundur böyle
Şimdi sıcacık bi yatak olsa hani ne güzel olurduuuuuuuuuuuuuuu dimi
canım ara kanama biter bitmez doktora gitmiştim hafif bir iltihaplanma var onun dışında herhangi birşey yok dedi.adetinin 3.günü gel hormon testi yapıcaz dedi ve bekliyorum halen ben.p.tesi test yaptım ne olur ne olmaz die negatif çıktı..
işte yeniden gitmek de işime gelmiyor hastane uzak ve işten izin almamda sorun oluyor,o yüzden bekliyorum..
Bu kanamandan sonra kaç gün geçti canım şuanda?
sen yinede temkinli ol, adet gelmediğine göre olma ihtimali hala var bence,
inş hayırlı bir haber gelir, bikaç gün daha bekleyip git olmazsa
ara kanamanın başladığı günden itibaren 21 gün geçti canım.ama o ara kanama 16 sında başladı, 13 ve 15 inde ilişki olmuştu.bilemiyorum ben devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı ve haliyle doktor hiç ilgilenemedi..sen neolursa olsa umudunu kaybetmiyorsun hep pozitif seni bu açıdan çok takdir ediyorum..
Anladım canım sökülememek te çok sıkıcı, inş en kısa zmnda hayırlı bi haber gelir
imkanın varsa cumartesi özele gidersin
valla bende pozitif ola ola böyle bekliyorum işte ama kendi adına daha temkinliyim artık
bu forumda öyle şeyler gördüm duydum ki
olmıcak diye bişey yokmuş bunu gördüm anladım
veeeee yeni sloganımızz "gelmemiş kırmızıdan umut kesilmez" diyerek konuyu bağlıyorum
kızlar bu mucize soda limonata ve grisini mide bulantımı rahatlattı inşalla iş cıkısına kadar idare edebılırım
iyi bari canım inş bi daha başlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?