Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın bebişleerrr

yazçiçegi senin için içimden güzel şeyler geçiyo.. hadi hayırlısı diyelim

selam kızlar nasılsınız baarcım özledim seni dün nöbetteydim sabah çıktım bu nöbetler çok zorluyor beni ya çok fazla kasık ağrılarım oluyor arkadaşlar anlayışlı sağolsunlar öyle olunca uzanıyorum biraz lanet olası eş durumumda çıkmadı hala eşyalar toplu bekliyoz öyle

canım ya zor gece nöbeti allah yradımcın benı de bulantılar yoruyor ... es durumun ne zaman belli olacak ?

canım ya zor gece nöbeti allah yradımcın benı de bulantılar yoruyor ... es durumun ne zaman belli olacak ?

bilmiyorumki canım bakanlığı arıyorum kimse açmıyor telefonu bu hafta kesin diyordum ama yok hala malatyadaki evede boş yere verdik kirayı ya canım sıkıldı iyice

canım cahilliğimi bağışla illuminatiye ne demek ?

canım genelini ünlülürin oluşturdugu bi inanç toplulugu.. siteleride sadece gerisayım var ve bugün saat 3ü gösteriyo :26:
üzerine bii sürü yorumlar yapılıyo acaba ne olacak diye..:26:
bakalım siteye göre saat 3te olacak ne olacaksa.. beklemekteyiz.. gelişmeleri yazarım burdan

günaydın bebişleerrr

yazçiçegi senin için içimden güzel şeyler geçiyo.. hadi hayırlısı diyelim

Selam Canım hoşgeldin
nasılsın bugün iyimisin?

Selam canımmmmmm iyilik senden naber
gece nöbeti zor olur yaa hamiş hamiş bide allah yardımcın olsun
ay bu prosedürler de adamı hasta eder yani inş biran önce çıkar canımda yerleşirsin evine

iyiyim çok şükür canım.amin canım inşallah biran önce çıkar eşim daha bebişi göremedi sinirlenmeye başlıyor hakkaride dışarı çıkması zor oluyor polis olduğu için ne zaman çıkacak bu tayin deyip duruyor

Son düzenleme:
Selam Canım hoşgeldin
nasılsın bugün iyimisin?
iyiyim canım şükür.. yatıp duruyorum valla sürekli

canım Allah yardımcın olsun yaa.. inşallah tez zamanda hallolur işiniz..

selam kizlar nasilsiniz insallah herkez cok iyidir
hapsu canim benim olmayan mide bunaltim bugun 9 hafta 4 gunde bugun 2 defa cikartim
ay insan cok kotu oluyo canim bisi istemiyo bugun bagli bas agrisi olmasa oda pesimi birakmiyo
gece yatana kadar basim agriyo geceleride ates basmaya basladi vucuta kan cogalmaya basladigi icin uzerim acik yatiyorum vala

kızlar bende hamıleyımmmmmmmm

Günaydın kızlarrr naberrr?

oh be topiği açtım şöyle güzel bir haber aldımmmm
dhc83 Canım çok tebrik ederimmm, allah kucağına almayı nasip etsin innşş
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…