Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın canım ne yaptın test yaptın mı

pazartesi test yapmıştım canım negatifti.önümüzdeki haftayı bekliyeceğim regl olmazsam yaparım..zaten haftayaözel hastaneye gitmeyi düşünüyorum paylaşırım gelişmeleri..senin nasıl gidiyor inş herşey yolundadır..

iyi çok şükür canım şimdilik bulantı falanda yok rahatım inşallah olmaz çok korkuyorum valla darısı senin başına inşallah canım

kızlar bende hamıleyımmmmmmmm
tebrik ederimm.. Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlarrr naberrr?

oh be topiği açtım şöyle güzel bir haber aldımmmm
dhc83 Canım çok tebrik ederimmm, allah kucağına almayı nasip etsin innşş
darısı başımıza

günaydın canımm.. darısı tüm topigimize inşallah.. keşke ekimde baslayıp diger aylarda hamile kalan arkadaşlarda yazsada sevinsek

hamibu toik ile başlayıp hamile kalan arkadaşları hep farklı topiklerde görüyorum devamlı..vefasızlık örneği gösteriyorlar...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yazçiçeği canım şimdi taze anne adayları haklı olarak temmuz anneleri ağustos anneleri gibi topiclere takılıyolar
velhasıl bizde burda böyle kendi kendimize takılıyoruz :)
ama arada bizede baksalar fena olmıycakkkkkk

kızlar dağa kar yağmışş görseniz bembeyazzzzzzzzzzzzzzzzz

Günadın kızlar midemden dolayı fzla gıremıyorum kk ye o nedenle yazamıyorum da .

günaydın canım..ama insan bi gelir bakar slm verir ne bileyim o kadar şey paylaştılar burda..neyse hangi dağ kar yağmışş nerde oturuyorsun bende kar istiyorummm..

Günadın kızlar midemden dolayı fzla gıremıyorum kk ye o nedenle yazamıyorum da .

Baharcım inş en kısa zamanda geçer şu miden
özlüyorummmm valaa merak ediyorum böyle olmuyo

günaydın canım..ama insan bi gelir bakar slm verir ne bileyim o kadar şey paylaştılar burda..neyse hangi dağ kar yağmışş nerde oturuyorsun bende kar istiyorummm..

Selam canımm senin kırmızılar geldimi??
Doğru diyosun neyse var bizim hamişlerimiz yine uğruyolar onlar yeter bize
Uludağ canımmmmm bembeyaz olmuşş

evet canım doğru arkadaşlarımız var geliyorlar..bursadamı oturuyordun söylemişsindir ama ya görmedim ya da unuttum...maalesef bizim dağımız yok burda((( denizimizde yok(((

kırmızılarda gelmedi henüz ama benim hiç umudum yok yaa nedense..sanırım haftaya regl olurum gibi geliyor bana.vucüdum ara kanamayı normal adet gibi algıladı sanırım 16 kasımda olmuştum işte haftaya gelirler diyorum kendimce..şu ara kanama herşeyimi allak bullak etti
tarihlerim şaştı ne bileyim..ne olacak bende bekliyorum artık..

canım gecmiş olsun.. çok feci bişi oldugunu anca tahmin ediyorum daha basıma sadece 2 kere geldigi için

cümleten günaydın bacılar.. bugün lisedeki arkadaslarımızla toplasıcaz börek yapiciimm
hafifi bi kaş bıyık işlemimde var.. aksam koca gelince kuaföre götürse gec kalırım diye düşünüyorum :26:
napsam bilemedim.. bunun basındanda kalkamıyom

evet canım doğru arkadaşlarımız var geliyorlar..bursadamı oturuyordun söylemişsindir ama ya görmedim ya da unuttum...maalesef bizim dağımız yok burda((( denizimizde yok(((

Bursa cnm evet sen nerdesin dağ yoook deniz yokk kötü hakkaten neredesin?
gel buraya taşıyalım seni ikiside var :)

Hayırlısı cnmn inş bi süpriz olur

selam cnm hoşgeldin
ohh börek partileriiiiiiiii demek afiyet olsunnnn şimdiden

bakalım görüşmeyeli yıllar olmuştu
kızlar bunu siiznlede paylasıyorum.. zayıflamak icin muhteşem bi çözüm
[video=youtube;rCUqTcGNCLo]http://www.youtube.com/watch?v=rCUqTcGNCLo[/video]

bakalım görüşmeyeli yıllar olmuştu
kızlar bunu siiznlede paylasıyorum.. zayıflamak icin muhteşem bi çözüm
[video=youtube;rCUqTcGNCLo]http://www.youtube.com/watch?v=rCUqTcGNCLo[/video]

izlemiştim bu videoyu çok güzellll

teyzeleri biz bebişimin pıt pıtlarıı duyduk dün çok güzeldi rabbim yokh ve yazçiçeğine nasip etsin tez zamanda inşallah bu duyguyu

teyzeleri biz bebişimin pıt pıtlarıı duyduk dün çok güzeldi rabbim yokh ve yazçiçeğine nasip etsin tez zamanda inşallah bu duyguyu

ayy maşallah size...Allahım tamamına erdirsin inşallah.darısıda bizim başımaza ne diyelimmm:))

öznur arkadaşımız nerelerde uzunb zamandır göremiyoruz onu,hapsuu nasıl oldun iyimisin??? benim de 2-3 gündür midem çok kötü yaa

aamiiiinnnnn
canım cok sevindim senin adınada.. ben hayatımda öle güzel ses duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…