- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
aamiiiinnnnn
canım cok sevindim senin adınada.. ben hayatımda öle güzel ses duymamıştım
ayy maşallah size...Allahım tamamına erdirsin inşallah.darısıda bizim başımaza ne diyelimmm:))
aminn canım inşallah tez vakitte arkamızdan gelin sizde[/QUO
INŞALLAH TAMAMINDA RABBIM GÖSTERIR MASALLAH IKINIZEDE
kızlar ben geldim ama kimsecikler yok galiba
Günaydın hapsuu.
Ben de arada gelip topluca okuyorum yazılanları.
Nasıl gidiyor hamilelik, mide bulantıları devam anlaşılan. Allah kolaylık versin hepimize.
Benimde çok fena başladı. 4-5 gündür yediklerim durmuyor midemde. Çubuk kraker oldu ana öğünüm. Normalde balık,ceviz, süt hepsini seven ben, artık adını duyar duymaz öğürmeye başlıyorum. Moralim bozuluyor bebişi besleyemiyorum diye.
arara benımde oluyor cok sukur bugun iyiyim. bozma moralını 3 aydan sonra yedıklerımızle beslenıyor o zaman da gecek ınsallah bulantılar. doktorumun bır tavsıyesı oldu bana hatta ornek vererek tavsıye ettı bır hastası varmıs kotu durumda hastaneye yatırmıslar olacak gıbı deılmıs artık annenınde hayatı rıske gırmıs bebegı aldırmayı dusunmeye basladıklarında doktorum bırsey kesvetmıs suda kakoyu pişiriyosun sekersiz ama sonra dondurucya koyuyosun dondurma gıbı oluyo bulantı baslayınca bır kasık yıyosun ıyı oluyormus ve ohasta osekılde yapmıs ve bebegını doğrumus ben henuz denemedım cunku yedıklerımı cıkarmıyorum allaha sukur. kuru bulantı oluyrdu bende.
Sevindim bugün iyi olmana, inşallah bundan sonra böyle devam eder.
ayy ne güzel 9.haftaya girmişsin sen. Bundan sonra doktor ayda 1 çağırıyor dimi, öyle 2 haftada 1 filan gitmiyorsun dimi doktora?
Vallaa sabırsızlıkla 3 ayı doldurmayı bekliyorum . Doktorum bulantıya karşı ilaç yazmıştı, artık dayanamıyorum, bugün ilacı alıp kullanmaya başlıyorum. Benimki öğürme ile kalmadığı için iyice halsiz kaldım, hiç bir şey yapamaz oldum. İnşallah işe yarar ilaç.
öznur arkadaşımız nerelerde uzunb zamandır göremiyoruz onu,hapsuu nasıl oldun iyimisin??? benim de 2-3 gündür midem çok kötü yaa
merhaba arkadaşlar ben geçen hafta 1 gün hastanede yattım daha sonrasında evde istirahat bugün çalışıyorumzor kalktım yataktan 3 gündür çok güzel yemek yiyorum artık iş yerindeki bulantılarımın sebebi kesinleşti beni parfüm kokuları mahvediyor malesef çünkü evdeyken gayet iyiyim..
sizler nasılsınız bakalım..
canım gecmıs olsun bende gecen hafta gelemeıdm ıse cok sukur bugun basladım bulantım rahatladı ay ınsallah tekrardan baslamaz :) bebısın nasıl oznurcugum
Kızlarr selam hoşgeldinizzzzz
ancak gelebildim naber özledim siziiiiiii
öznurcum geçmiş olsun inş düzelir artk en kısa zmnda
canlarım çok saolun bebeğin maşallahı var ama geçen salı gittik işte acile sonra servise çıktık dr ultrasonla baktı salı günü tam 13 haftalık oldu ama dr 2 gün geriden geliyor dedi kendi dr yoktu gece..ama gayet sağlıklı beni yiyor işte :))
kızlar ama 3 gündür deli gibi yemek yiyorum :))
Kızlarr selam hoşgeldinizzzzz
ancak gelebildim naber özledim siziiiiiii
öznurcum geçmiş olsun inş düzelir artk en kısa zmnda
canlarım çok saolun bebeğin maşallahı var ama geçen salı gittik işte acile sonra servise çıktık dr ultrasonla baktı salı günü tam 13 haftalık oldu ama dr 2 gün geriden geliyor dedi kendi dr yoktu gece..ama gayet sağlıklı beni yiyor işte :))
kızlar ama 3 gündür deli gibi yemek yiyorum :))
canım yaaa bende snewi özledim valla :) allahtan duzelmye basladım da gırıyorum kk ye :)
Canım benimmmmmm
İnşallah daha da iyi olacaksınızzz az kaldı allahın izniylee
baharcım ya şu tabloya ne dersin sence 13 mü 15 mi çatlamış
değerlerim eksik old için 15 e çekiyo
ama benim akıntım fn herşeyim 11 12 günler vardı ben 13 çatladığını düşünüyorum
son 2-3 gündür kupkuruyum hiçbi belirti yok yumurtlamaya dair
bilemedim ne yapayım çizgiyi :S
Eki Görüntüle 305602
canım yumurta akı ssekılınde akıntın 14. gunde olmus o nedenle 15 e cekıyor bence degısme bırak cızgıyı oldugu yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?