önurcugum ya ne guzel yemeye baslamıssın bende dun az az yemeye basladım :) hehe valla su 12 hafta gecsın duzeleyım tamamen delı gıbı yemek yıyeceyım :)
Yok canım yaa olmadı o gün orası niye yeşil bilmiyorum
sadece 11. gün yumurta akı geldi
12 13 günlerde su gibi geldi
14 ve sonrası kuruyum valla
anlamadım of
canım kendini şartlandırma 12. haftası bitecek diye bende öyle yapmıştımbitmedi..ama inş senin biter
yok şartlandırma deıl canım umudum o :) ama doktorumun demesı yanı sıddetlı olmsada 9 ay boyunca zaman zaman yasayacagım :)
Allah yardımcımız olsun o zaman
amin canıım ınsallah azalıcak ve keyfını cıkartacayız. ben cınsıyetını öğrenmeyı sabırsızlıkla beklıyorum. alısverıs yapmak ıstıyorum ama frenlıyorum kendımı daha erken dıye
günaydın hatunlarr
bugün bana evde cok iş var.. yavas yavas iş yapiciimm.. sizin icinde sevindim sonunda bişiler yiyebilmenize inşallah daha iyiye gidersiniz
biz 11 haftayı bitirdik Allahın izniyle önümüzdeki salı 2li teste gidicez çok dua ediyorum inşallah cinsiyetinide gösterir diye..
buarada kayınpederin dükkanına müşteri cıkmış ortaklarda ok derse satış yapılacak.. dua edin benim içinde satış olsun çünkü ordan gelecek parayla ev alınacak bize
günaydın hatunlarr
bugün bana evde cok iş var.. yavas yavas iş yapiciimm.. sizin icinde sevindim sonunda bişiler yiyebilmenize inşallah daha iyiye gidersiniz
biz 11 haftayı bitirdik Allahın izniyle önümüzdeki salı 2li teste gidicez çok dua ediyorum inşallah cinsiyetinide gösterir diye..
buarada kayınpederin dükkanına müşteri cıkmış ortaklarda ok derse satış yapılacak.. dua edin benim içinde satış olsun çünkü ordan gelecek parayla ev alınacak bize
ya canım cinsiyetini söylüyor ama net bişi demiyorki bizede büyük ihtimal erkek dedi ama siz yinede bişey almayın kesinleşsin diyo bende hala elim kolum bağlı bekliyorum :))
saol canım inş. artık hep böyle olurda hamileliğin keyfini çıkarırız ekşimiş suratla gezmekten bıktım
ben dün saolsun kardeşimle temizlik işini hallettim sanada kolay gelsin..canım bebişinin rızkıyla alırsınız inş. evinizi hayırlısı olsun..
2'li testte cinsiyet söylüyorda kesin konuşmuyorki doktor inş. senin doktorun kesin konuşur..
canım ya inşallah satılır tez zamanda da evine kavusursun benım evde berbat ben yapamıyorum temızlık o nedenle kadın gelıcek yarın o yapıcak ısı ben işteyken.
günaydın hatunlarr
inşallah satış olur canım da istediğin bi ev vardı onu alırsın..inşallah satılır...Allah büyüktür,gönlüne göre olur herşey inş..bebişinin cinsiyetide çıkar inş..
orası olsun eve yerleşir yerleşmez seni kahveye cagırıcam
sende gel kuşum
şu ev işi olsun yeterki hepinizi agırlarım
kıskanma canımm sende gelirsinnbende kıskanırım o zaman
sende gel kuşum
şu ev işi olsun yeterki hepinizi agırlarım
Kızlar Günaydın naberrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?