Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

maşallah canım Allah nazardan korusun sizi...

teşekkürler canım ya darısı senın başına inşallah biraz onceki yazını okudum uzulme hıc zaten baya bır gecıkmeyle gelıyor galiba gelsin bitsinde calısmaya başla yeniden. hem inşallah kısa surede bebişin sana gelir.

günaydıın dün bebişi gördüümteyzeleri boyumuz 2 cm oldu :) bır ayağımız havada keyıf yapıyoduk :)

Ahhhh kaynanasının kaymağı o beeeeee, demek keyif yapıooooo
allah nazarlardan korusun canım

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın,benim kırmızılar geliyo sanki yaa( çok üzgünüm.öyle hissediyorum sağ yumurtlağım ağrıyo.adet olacakmışım gibi.hafif leke de var off offf

Hayırlısı olsun canım üzme kendini
gelicekse gelsin de yenide çalış bebeğin için en kısa sürede gelecek o da inşallah..

inşallah canım moralim çok bozuldu sabah sabah yaa..ama ateşimi ölçtüm 36.9 idi bu nedemek oluyor..yani ateş ölçme işlemlerini tam bilmiyorum,her sabah ölçüyorum bugünde dahil ya 36.9 çıkıyor yada 37.0 çıkıyor.adetten kaç gün önce ısı düşüyor??

elde değil canım insan üzülüyo işte.adetten kaç gün önce ısı düşüyor ve kaç derece düşüyor sanada sorayım canım..

canım kanaman ne durumda ? bence bır kan testı yaptırman ıyı edet gununde duser mutlaka dıye bılıyorum bırde 37 yı gormussun ben 37 yı gordugumde hamıle oldugumu ögrendım.

Canım yaaa 37 ler yüksek ateşler bu ateşle hamile oluyorlar sen eminmisin hamile olmadığına
adet olcak olsan daha düşük olur ısın herkese göre değişir vücud ısısı ama 37 yüksek bi ateş
tekrar bi kan testi yaptırsan canım?

canım kanaman ne durumda ? bence bır kan testı yaptırman ıyı edet gununde duser mutlaka dıye bılıyorum bırde 37 yı gormussun ben 37 yı gordugumde hamıle oldugumu ögrendım.
canım henüz adet olmadım ama kahverengi leke gördüm bugün muhtemelen regl olurum die düşünüyorum..

bu sabah ölçtüm 36,9 idi.adet olacak olsam düşer heralde değilmi.yada şöyle belki bir kaç gün sonra adet olucam o zaman düşecek.sağlık ocağına gittim bugün aslında kan testi için ama aksilik bu ya sağlık ocağı 4 aylığına taşınmış başka yere.işe geç kalırım die gidemedim.idrar testi de almak istemedim sanırım cesaret edemedim ben bence biraz daha bekliyeyim diyorum bu hafta kırmızılar geldi geldi gelmedi o zaman ümitleneyim..

ilginize,alakanıza çoook teşekkür ederim,iyi ki varsınız arkadaşlar...

Kızlar Günaydın naberrrrrrrr
ben bugün biraz geç teşrif ettim aranıza :)) bugün bomba gibiyim canım ortaboy pizzayı kendi başıma bitirdim bi dilim arkadaş aldı o kadar iyiyim yani :)))
sen nasılsın bakalım...
günaydıın dün bebişi gördüümteyzeleri boyumuz 2 cm oldu :) bır ayağımız havada keyıf yapıyoduk :)
ahh canım yerim o ayakları ben maşallah Allah nazarlardan saklasın tez zamanda isteyen arkadaşlarada nasip olsun inş..bulantıların ne durumda canım ben dün akşam biraz keyifsizdim ama bugün süperim geçiyor sanırım artık :))

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın,benim kırmızılar geliyo sanki yaa( çok üzgünüm.öyle hissediyorum sağ yumurtlağım ağrıyo.adet olacakmışım gibi.hafif leke de var off offf
canım bekle daha gelen giden yok ateşinde yüksekmiş benimde regli geliyor demiştim ama ateşim 36,9 ve 37 arası değişiyordu ama lekelenmem yoktu hayırlısı olsun canım kırmızılar gelsede üzülme vakti zamanı gelince bebiş olcak zatiii:)

canım kusmuyorum ama sureklı bulantı halınde az az yemek yıyorum yanı işe gelebildim 2 gundur cok sukur yavas yavas gecıcek ınanıyorum buna senınde azalmaya baslamaısna sevındım

canım benim hala devam ediyo kasık agrılarım.. bence sen kan testine bi git.. güzel bi haber ver sonra bize

hepinize günaydın daha dogrusu tünaydın hatunlar..
böyle şapsal bi gülümseme var suratımda mutluluk hormonlarım tavanda sebebi ne dersiniz

dün gece şeytanın bacagını kırdık korkuları bi kenara attık ve ekşın yaptık
valla iyi geldi ne yalan söyliim 2 ay aradan sonra

ben bugün biraz geç teşrif ettim aranıza :)) bugün bomba gibiyim canım ortaboy pizzayı kendi başıma bitirdim bi dilim arkadaş aldı o kadar iyiyim yani :)))
sen nasılsın bakalım...

Canım benimn iyiyim ne olsun,
Maşşallah allah nazarlardan saklasın sizi, afiyet şeker olsun yarasın bebeğimize..

canım kusmuyorum ama sureklı bulantı halınde az az yemek yıyorum yanı işe gelebildim 2 gundur cok sukur yavas yavas gecıcek ınanıyorum buna senınde azalmaya baslamaısna sevındım

İnş geçicek hayatım ne kısa zmnda

Ooo şekerim hoşgeldin, allah bozmasın sevincni şekerim
akşamdan kalmasın sen anlaşıldı şimdi bu saate kadar gelememenin sebebi
ohh iyi yapmışsınız yani tut kendini tut nereye kdr onca tempoya alıştıktan sonra insan boşluğa düşer

saol canım seninde bugünler yakın emin ol boşver az az ye sık ye taktik bu tabi uygulayabilene..

haziran annelerinde okudum ekşın hatun..ateş bacayı sarmış da sen kocişten hareket beklemişsin

saol canım seninde bugünler yakın emin ol boşver az az ye sık ye taktik bu tabi uygulayabilene..

haziran annelerinde okudum ekşın hatun..ateş bacayı sarmış da sen kocişten hareket beklemişsin

canım cağan mı olucak ufaklığın adı ??

canım benimde lekelenme olmasaydı şayet bu kuşkuya düşmezdim ama olmayacak gibi..hayırlısı ne diyim..dediğin gibi vakti var herşeyinn..bebişin adını çağan düşünüyorsun sanırım,hayırlısı ile koyarsın inş bide kız oluyormuş kısmet dimi herşey..

bu hafta da hayırlısı ile bitsin tabi kırmızlar gelirse fos olucam ama kısmet herşey.bekliyorum şuanda..sanada maşallah canım inş bir sakıncası olmuyordur ekşınların aman dikkat

canım cağan mı olucak ufaklığın adı ??

Aaaa öznur cinsiyeti belli oldumuuuuuuu
ya ben nasıl kaçırıyorum böyle bişeyi burda söyledninzmi _?

çok güzel isimm
ama cinsiyet kesin belli degil diye kalmıştı benim aklımdada :26:

dr büyük ihtimal erkek dedi ama ben çok alıştırdım kendimi :) bide çok istediğim bi isimdi Çağan ..bakalım ay sonu kesinleşecek tabi kız derse havalara uçarım oda ayrı bi güzel olur..

canım hayırlısı kız olsun çok istiyordum tabi daha kesin değil ama banada erkek gibi geliyor bakalım 26 aralık'ı bekliyorum o zaman kesinleşecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…