Günaydınnnn güzel anne adayları
günaydın canım nasılsın..
hapsuucum sanada günaydın sen nasılsın kuzum son durumun nasıl..
günaydııınn tatlım nasılsın ?
günaydın canım nasılsın..
hapsuucum sanada günaydın sen nasılsın kuzum son durumun nasıl..
günaydın canlarım,
iyiyim kızlar ne olsunnnnnnnn aynen devam
çok uykum var bugün hiç ayılamadım sabah ya
canım iyiyim suan sabahları kötü oluyorum ama sonra cok sukur duzelıyorum . sen nasılsın erkek annesin :)
günaydın canlarım,
iyiyim kızlar ne olsunnnnnnnn aynen devam
çok uykum var bugün hiç ayılamadım sabah ya
ben iyiyim canım sadece akşamları servisle eve giderken rahatsızlanıyorum bulantı ilacımı içip 1-2 saat şekerleme yapıorum iyi geliyor :) oğluş büyüdü benim biraz göbeğimde sanki bi top var gibi şuan :))
canım bende sabahları çok zor kalkıyorum 5dk daha 5 dk daha diyorum kalkıp 10 dk içinde hazırlanıp çıkıyorum :))
canımya bende sabah yataktan kalkmak ıstemıyodum ıse bır saat rotarlı geldim :)
ben iyiyim canım sadece akşamları servisle eve giderken rahatsızlanıyorum bulantı ilacımı içip 1-2 saat şekerleme yapıorum iyi geliyor :) oğluş büyüdü benim biraz göbeğimde sanki bi top var gibi şuan :))
canım bende sabahları çok zor kalkıyorum 5dk daha 5 dk daha diyorum kalkıp 10 dk içinde hazırlanıp çıkıyorum :))
canım ya demek artık belli oluyo hamılelıgın ne güzel allah nazarlardan saklasın
inş.sendende yakın zamanda güzel haber alıcaz canımsormayın kızlar yaa ertele ertelee artık geç kalıcaktım
aynı bende gözümü açıp 10 dk içinde dışarı attım kendimi
gelsin göbüşler kızlaaar koskocaman olcaklar böyleee ayy cnm yirim onları
darısı bizlerin başına inşşşşşşş arayı fazla açmayalım kertme yapcaz daha
Günaydınnnn güzel anne adayları
tünaydın canlarr
Annem aramasa daha yeni kalkmış olurdum herhalde.. 10 gibi aradı menemen yaptım kahvaltıya gel diye.. tembellik ettim gitmedim..
kendim hazırladım yaptım.. simdi öğle yemegine ne yapsam diye düşünüyorum :26:
kocam bana kızıyo sen bişi yemiyosun diye siizn hallerinizi görse yatar kalkar dua eder..
bugün nasılsınız..
canım ya ne guzel uyuyosun ıstedıgın kadar ben sabah zor kalktım yatakdan bıde kusma işe nasıl geldım bılmıyorum valla. ben yemegı unutum ya dun canım kızarmıs yumurta cektı yaptım ama yıyemedım yaa bıdem bulandı nasıl mutfaktan kactım bılemedım. makarna yıyebılıyorum bırtek.
ayy canım sen iyice zayıflamıssındırda... inşallah en yakın zamanda gecer bulantılarda rahata erersin
ilginc bir şekilde kilo vermedim canım :)
anahhben 2 gün az yiyim hemen kilo kaybı baslıyo.. iyi kuzum iyi o zmn. doktorun ne diyo.. 12.haftalarda gecer falan dedimi.:26:
gecıcek dedı ama ustursen vs. ilerleyen zamnalardada olabılır o yuznden ustumemeye calısmalısın dedı. ya vucudumdan bırsey eksılmedıgı ıcın yemek ıcın zorlama ne yıyebılıyorsan onu ye kusmanı ıstemıyoruz su donemde. senden bırseyler gıtmeye baslarsa hastaneye yatırıp serum vermemız gerekir dedi. yani oyle gecsın artıkta rahat yemek yeyım ama en onemlısı su nasıl ozleıdm kana kana su ıcmeyı bır bardak suyu bır saat e ıcıyorum
su da mıı
ayy cok zordur eminim yaa.. neyse inşallah gecer ama..
bulantı dışında bi şikayetin yok ama demi..
bnide cinsiyet için içine ne doguyo
bana hep erkek gibi geliyodu ama son zamanlarda cok kız diyen oldu aklım karıştı :26:
ben son 1 haftaya kadar hep unutuyodum alışamamıştım daha ama şimdi göbiş pırtladı iyice hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?