Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım iyiyim suan sabahları kötü oluyorum ama sonra cok sukur duzelıyorum . sen nasılsın erkek annesin :)

ben iyiyim canım sadece akşamları servisle eve giderken rahatsızlanıyorum bulantı ilacımı içip 1-2 saat şekerleme yapıorum iyi geliyor :) oğluş büyüdü benim biraz göbeğimde sanki bi top var gibi şuan :))

günaydın canlarım,
iyiyim kızlar ne olsunnnnnnnn aynen devam
çok uykum var bugün hiç ayılamadım sabah ya

canım bende sabahları çok zor kalkıyorum 5dk daha 5 dk daha diyorum kalkıp 10 dk içinde hazırlanıp çıkıyorum :))

canım ya demek artık belli oluyo hamılelıgın ne güzel allah nazarlardan saklasın

canımya bende sabah yataktan kalkmak ıstemıyodum ıse bır saat rotarlı geldim :)

sormayın kızlar yaa ertele ertelee artık geç kalıcaktım
aynı bende gözümü açıp 10 dk içinde dışarı attım kendimi
gelsin göbüşler kızlaaar koskocaman olcaklar böyleee ayy cnm yirim onları
darısı bizlerin başına inşşşşşşş arayı fazla açmayalım kertme yapcaz daha

canım ya demek artık belli oluyo hamılelıgın ne güzel allah nazarlardan saklasın

amin canım..
inş.sendende yakın zamanda güzel haber alıcaz canım

Günaydınnnn güzel anne adayları

tünaydın canlarr
Annem aramasa daha yeni kalkmış olurdum herhalde.. 10 gibi aradı menemen yaptım kahvaltıya gel diye.. tembellik ettim gitmedim..
kendim hazırladım yaptım.. simdi öğle yemegine ne yapsam diye düşünüyorum :26:
kocam bana kızıyo sen bişi yemiyosun diye siizn hallerinizi görse yatar kalkar dua eder..

bugün nasılsınız..

canım ya ne guzel uyuyosun ıstedıgın kadar ben sabah zor kalktım yatakdan bıde kusma işe nasıl geldım bılmıyorum valla. ben yemegı unutum ya dun canım kızarmıs yumurta cektı yaptım ama yıyemedım yaa bıdem bulandı nasıl mutfaktan kactım bılemedım. makarna yıyebılıyorum bırtek.

ayy canım sen iyice zayıflamıssındırda... inşallah en yakın zamanda gecer bulantılarda rahata erersin

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

anahh ben 2 gün az yiyim hemen kilo kaybı baslıyo.. iyi kuzum iyi o zmn. doktorun ne diyo.. 12.haftalarda gecer falan dedimi.:26:

gecıcek dedı ama ustursen vs. ilerleyen zamnalardada olabılır o yuznden ustumemeye calısmalısın dedı. ya vucudumdan bırsey eksılmedıgı ıcın yemek ıcın zorlama ne yıyebılıyorsan onu ye kusmanı ıstemıyoruz su donemde. senden bırseyler gıtmeye baslarsa hastaneye yatırıp serum vermemız gerekir dedi. yani oyle gecsın artıkta rahat yemek yeyım ama en onemlısı su nasıl ozleıdm kana kana su ıcmeyı bır bardak suyu bır saat e ıcıyorum

su da mıı
ayy cok zordur eminim yaa.. neyse inşallah gecer ama..
bulantı dışında bi şikayetin yok ama demi..
bnide cinsiyet için içine ne doguyo

su da mıı
ayy cok zordur eminim yaa.. neyse inşallah gecer ama..
bulantı dışında bi şikayetin yok ama demi..
bnide cinsiyet için içine ne doguyo

evet canımya su olayı kötü. yok cok sukur hıcbır sorunumuz yok. valla hıcbırsey hssedemiyorum nedense. herkes soruyo ama hıc tahmınde bıle bulunamıyorum. :)

bana hep erkek gibi geliyodu ama son zamanlarda cok kız diyen oldu aklım karıştı :26:
ben son 1 haftaya kadar hep unutuyodum alışamamıştım daha ama şimdi göbiş pırtladı iyice hissediyorum artık

bana hep erkek gibi geliyodu ama son zamanlarda cok kız diyen oldu aklım karıştı :26:
ben son 1 haftaya kadar hep unutuyodum alışamamıştım daha ama şimdi göbiş pırtladı iyice hissediyorum artık

ne kadar buyudu gobeğin canım benım dumduz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…