Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kucuk top utmus gıbısın maşallah allah nazarlardan saklasın

yakında seninide gösterir kendini

bu dönemden sonra daha hızlı büyümeye başlıyomuş.. herkes doktora gittiginde hazır ol şok olucaksın diyolar çok sabırsızlanıyorum

yakında seninide gösterir kendini

bu dönemden sonra daha hızlı büyümeye başlıyomuş.. herkes doktora gittiginde hazır ol şok olucaksın diyolar çok sabırsızlanıyorum

ne zaman gıdıceksın canım ben 12 ocakta gıdıcem 13 haftalık olacagım o zaman :) kesın sasırım yıne pazartesı bıle okdarar buyumustu kı kerata

Kızlaaaaaaar öğlende çok yedim ayy fenalardayım

Nurgüllllll kız ayvaaa göbeeeğe gel maşşallah hafiften sivrilmiş :)

BaharCım senin sıpa yine büyümüştür el sallar annesine bu sefer artıkkkkkkk

ne zaman gıdıceksın canım ben 12 ocakta gıdıcem 13 haftalık olacagım o zaman :) kesın sasırım yıne pazartesı bıle okdarar buyumustu kı kerata
2o aralık canım bugünü saymazsak 6 gün var çok heycanlıyım cokk gititgimde 12+2 olcaz

az yiyeydin
bende nası bi anıma denk geldiyse mercimek corbasının icine kuruttugum naneleri attım ama bi tuhaf oldu süzdüm sonra cıkardım içinden
ne yapsam şimdi yanına diyorum..

gunaydın kızlar naıslsınız bugun ??? oznurcugum sende koy bır göbegını görelim bende koymak ısterdım ama gbek yok hıc dumduz hala :) buarada kızlar erkek oldugunda gobegınız daha sıvrı olurmus boyle basket topu yutmus gıbı ama kızlarda daha yaygın olurmus yanlara doğrumu tam bılemıyorum ama ablamda oyle olmustu :)

Canımmmmmmmm
günaydın nasılsınz bugün?
ay dün nurgülün göbeğine baktımda benim şuanda ondan daha fazla valla :)))
halbuki zayıfımda ama ayva göbeğim sağolsun beni yalnz bırakmıyor :)

Canımmmmmmmm
günaydın nasılsınz bugün?
ay dün nurgülün göbeğine baktımda benim şuanda ondan daha fazla valla :)))
halbuki zayıfımda ama ayva göbeğim sağolsun beni yalnz bırakmıyor :)

bugun daha ıyıyım canım sen nasılsın ?

İyiyim canımmm bende bi yaramazlık yok çok şükür

slmlar herkese arkadaşlar..uzanarakmı foto çekmişsin,ayakta çekilsen daha net çıkardı sanki..bu haliylede görülüyor tabi maşallah daha çok büyüyecek.benim kırmızılar ha geldi, gelecek sökülme evresindeler şuan.hafiften kırmızı lekelenmeleride gördüm.sabah ölçtüm ateşimi
36,9 idi ama sanırım benimnormal ateşimde yüksek galiban ben adet olsam düşmeyecek gibi..:44:

canım ya herseyde vardır bır hyaır uzme tatlı canını gelsın de rahat et sende en azından calısmalara daha rahat baslarsın yıne.

Selam canım,
senin kaç gün geçti tam olarak bide ne zmn test yapmıştın en son?
kan testi yapmışmıydın?
ben hala nedense senden umutluyum

canım ya herseyde vardır bır hyaır uzme tatlı canını gelsın de rahat et sende en azından calısmalara daha rahat baslarsın yıne.
canım ben bencede bir an önce olayım diyorum ki hiç değilse kafam rahat eder.kafamdan atmış olurum öünüme bakarım ama olmama az kaldı sanırım.
Selam canım,
kan testi yapmışmıydın?

olurum dediğim gün bugün canım ve sanırım olmak üzereyim,umudumu tamamen yitirdim ben çünkü az da olsa kan gördüm yani umutlar tükendi...

Selam canım,
kan testi yapmışmıydın?

p.tesi idrar testi yapmıştım negatifti..kan testide yapmadım canım.

öznurcum merhaba sende de bi göbüş foto bekliyoruz canım..senin haftan ileri olduğu için daha büyüktür sanırım değilmi?? maşallah sizlere Rabbim inş bizede yaşatır.dün 1 yaşına girecek erkek yiğenime aziz bebe'den bornoz takımı aldım çok şeker birşey.terlikleri kesesi var...orda hastane çıkış setlerinden gördüm çok orjınal çok güzel şeyler gördüm nurgül bi bak istersen sende aziz bebeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…