Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

slm kızlar nasılsınız ben günden güne iyiyim ama bugün biraz midem ağrıyor ay bide bacak ağrım bel ağrım dün akşamdan beri yaşlı nineler gibi hissediyorum kendimi :)) şimdiden böyleyse son aylarda nolcak yaa(

canım bende daha ıyıyım bugun bulantım oldu sabah ama az bakalım öğlen arkadasımla yemege gıdıyoruz ınsallah yemek yerken bulanmaz :) senı boyle rahatlamaya baslamıs gorunce bende rahatlıyorum moralım duzelıyo gecıyo demekkı dıyorum :) bel agrısına gelınce bende gecen gun bulasık yıkadım ama oyle falza deıln 5-6 parca bısı ayy ınanamzsın bıtırene kadarnasıl belım agrıdı ılk kez boyle oldu allah dedım 9 ay a yaklasıımda ne yapacam ben. allahtan esım kadın tutu 15 de bır gelıp evı kokten temızlıyo tabıı arada ben de tozları falan alıyorum esım de dıger ıslerde yardımcı o sekılde ıdare edıcez cunku ınanılmaz agrım oluyo ıs yapınca

geçiyor geçiyor maşşallah diim :)) canım hiç bi iş yapmadım ki iş yerinde akşama kadar oturuyorum zaten arkadaşımında bacakları belinden ağrırmış dr magnezyum eksikliği demiş bakalım bende dr sorcam o nediycek.

canım valla sor olabılır ama genelde gramp olarak bellı eder bende bır ara vardı o sorun ordan bılıyorum. bebek senden beslenıyo artık bırseylerın dusmus olabılır doktora sor o mutlaka bır onerıde bulunur

canım ya benim göbek daha sivri yarın bende koyayım :))

Canımmmmmmmm
günaydın nasılsınz bugün?
ay dün nurgülün göbeğine baktımda benim şuanda ondan daha fazla valla :)))
halbuki zayıfımda ama ayva göbeğim sağolsun beni yalnz bırakmıyor :)

yattım ya göbek yayılıyo biara ayaktada cekerim..

maşallaahhh
ne güzel göstermiş kendini..

yaaa benim canım bu akıntı yüzünden cok sıkıldı.. her yerde normaldir yazıyo ama yok içim cok huzursuz..
olmadı bi doktoruma gidiyim ben..

canım çok kafana takıyorsan drla görüş o tür akıntının sebebi eski kan olurmuş yani kahve akıntı , önceki regllerden kalma falan öle bişiler duymuştumda tam anlatamadım şimdi..

canım rahat olmak ıcın gıt doktora canım ama merak ettım akıntın ne renk ?

canım çok kafana takıyorsan drla görüş o tür akıntının sebebi eski kan olurmuş yani kahve akıntı , önceki regllerden kalma falan öle bişiler duymuştumda tam anlatamadım şimdi..
o mevzuyu biliyorum canım ama o lekelenmeyle oluyomus sanırım.. benimki bildiign yumurtaakı gibiydi..
devamında hiç bişi olmadı..

canım rahat olmak ıcın gıt doktora canım ama merak ettım akıntın ne renk ?

kahverengiydi canım.. doktorumu aradım asistanı cıktı endişelenme falan dedi. kırmızı bi akıntı olmadıgı sürece sorun olmaz dedi.. eger devam ederse ara randevu ayarliim dedi..
bekliyorum simdi bişe olmazsa ama huzursuzlugum devam ederse gidicem..

anladım canım ya panık yapma ama sana tavsıyem ıs gucu bırak yat bol bol. bide esınle oynasmaya bıraz ara ver. eger onemlı bırsey olsaydı asıstan senı mutlaka cagrırdı ama yınede devam ederse gıt . bekleme

valla kahvaltı bile hazırlamadım biraz corba ısıtıp içtim.. yatıcam hiç kalkasım yok. bide bi yerde okudum östrojen hormonunun yükselmesindende kaynaklanabiliyomus..
eşime söylemedim iyice suçluluk hissetmesin diye bi kerecik oynaştık ama devamı gelmez artıkın
dua edin sizde bana kızlar..

dualarım sneınle canım ama panık olma doktorum bana demıstı ılıskıden sonra kanaman olursa yasaklıyacagız ılısıkıyı bebısın ıyıdır korkun olmasın annesıne sıkıca tutunmustur o . kotu dusunme ıyı dusun kı ıyı olsun

kuzum şimdi dikkatimi çekti senin kotlar oluyo maşallah benimkiler olmuyo
hamile pantolonları içinde daha erken oldugu icin anca elbise giyiyorum

canım ben daha hiç kilo almadım ki bütün kıyafetlerim oluyor ama artık yiyorum bundan sonra alacak gibiyim :)

canım ben daha hiç kilo almadım ki bütün kıyafetlerim oluyor ama artık yiyorum bundan sonra alacak gibiyim :)

maşallah yaa ben hamile olsam kimbilir ilk haftadan kaç kilo alırım,kilo almaya müsait bir yapım var maalesef şuan bile fazlam var.

tatlım bende kilo almadım sayılır desek yeridir ama direk göbeem şişti
kapanmıyo düğmeler kapatırsamda sıkıştırıyo rahat edemiyorum
ama karnım yukarı cıktı sanki biraz yarın denicem bakalım belki olurlar :26:

Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım benim yine midem kötü sabah servisten zor attım kendimi (

maşallah yaa ben hamile olsam kimbilir ilk haftadan kaç kilo alırım,kilo almaya müsait bir yapım var maalesef şuan bile fazlam var.
olsun canım alalım kilo veririz elbet napalım cefa çekmeden sefa sürülmüyo maleseff

yani benimde öyle oldu benimde pantolonlar kasıklarıma biraz baskı yapıyor çok sıkmıyor akşam yemeğinden sonra çok rahatsız ediyor sadece oda bi yerde olunca işte..

canım gunaydın bende bulantı ıle gune basladım işe de geldim salak gıbı mesai nasıl bıtecek bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…