Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım gunaydın bende bulantı ıle gune basladım işe de geldim salak gıbı mesai nasıl bıtecek bılemıyorum

Kızlar günaydınnnnnn,
bebişler sabah sabah ben burdayım demişler size yine :)
bende uyuklamaktan iş yapamıyorum bugün çok fena miskinlik var

günaydın kızlarr

sogandan midesi bulanan ben dün ekmegin arasına koydum yedim hala midem yanıyoo

yegenime atkı örmeye basladım.. şimdilik bitek bunu becerebiliyorum

günaydın kızlarr

sogandan midesi bulanan ben dün ekmegin arasına koydum yedim hala midem yanıyoo

yegenime atkı örmeye basladım.. şimdilik bitek bunu becerebiliyorum

canımya bakalım daha neler asereceyız komik ve anlamsız :) ne guzel canım en azından onu yapabılıyosun bende hıc oyle yetenek yok. aa buarada aksam karnım gazdan bır sıstı anlatamam valla 5 aylık hamıle gıbıydım sabah yıne dumduz oldu :)

bende artık eskisi kadafr gaz olmuyo daha 7 haftalıkken kocaman görünüyodu sıpa

türkcellden gelen msjı paylasıyorum sizle.. şuan bebişin tahmini görüntüsü buymuş

aaa o pipimii
ahahaaaa kendine göre biraz büyük gibime geldi
türkcellin içine erkek gibimi dogdu acaba

turkcelle gore erkek olacakmıs baksana :) ya bende bı kacgundur ruyamda 3-4 yasında erkek cocuk goruyorum ama hanı benım cocugumu bılmıyorum erkek mı olacakn acaba

turkcelle gore erkek olacakmıs baksana :) ya bende bı kacgundur ruyamda 3-4 yasında erkek cocuk goruyorum ama hanı benım cocugumu bılmıyorum erkek mı olacakn acaba

tersi çıkar diyolar onun için kuzum ama bellide olmaz hani :26:
ben dogum yaptıgımı görmüştüm ama cinsiyetini görememiştim :26:

erkek daha baskındı bende ilk baslarda ama şimdi kızlar yarıyarıya gidiyo hislerim.. hadi hayırlısı bakalım

Selam kızlarrrrr nabersinizz
sanırım bulantılar yine sizi yoruyor, inş atlatırsınız canım ya en kısa zmnda...
şuan da bende o bulantıların hayalini kuruyorum inş allah nasip etsin isteyen herkese
bigün kusmak içiin dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi

canımya ınsallah hamılelıgınde yasamazsın bulantıları bır sure sonunda baya yıpranıyor ınsan cunku. sen atesını olcuyodun durum ne bakalım ?

canımya ınsallah hamılelıgınde yasamazsın bulantıları bır sure sonunda baya yıpranıyor ınsan cunku. sen atesını olcuyodun durum ne bakalım ?

ayy inş canım bakma böyle konuştuğuma, ben kusmaktan bide çok korkarım bittiğim andır yani
böyle sık olursa ne yaparım bilmem inş rahat hamilelikler nasip etsin allahım
cnm ateş şmdilik iyi gidiyo dpo 12 deyim ama geçen ay da böyleydi ondan umutlanmıyorum, bekleyip görücez bakalım
geçen ay hastalandktan snra düştü ateşim çnkü :)
bak tabloma

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu ay ınsallah olur canım :) ay mide bulantısı benımde en korkutugum rahatsızlık hayatımda kusmayı beceremıyorum ağlıyorum kusarken resmen o nedenle moralımde sıfırlanıyo mıdem bulandıgında umarım sen rahat hamilelik gecirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…