Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım benim yine midem kötü sabah servisten zor attım kendimi(
olsun canım alalım kilo veririz elbet napalım cefa çekmeden sefa sürülmüyo maleseff
yani benimde öyle oldu benimde pantolonlar kasıklarıma biraz baskı yapıyor çok sıkmıyor akşam yemeğinden sonra çok rahatsız ediyor sadece oda bi yerde olunca işte..
canım gunaydın bende bulantı ıle gune basladım işe de geldim salak gıbı mesai nasıl bıtecek bılemıyorum
günaydın kızlarr
sogandan midesi bulanan ben dün ekmegin arasına koydum yedim hala midem yanıyoo
yegenime atkı örmeye basladım.. şimdilik bitek bunu becerebiliyorum
canımya bakalım daha neler asereceyız komik ve anlamsız :) ne guzel canım en azından onu yapabılıyosun bende hıc oyle yetenek yok. aa buarada aksam karnım gazdan bır sıstı anlatamam valla 5 aylık hamıle gıbıydım sabah yıne dumduz oldu :)
bende artık eskisi kadafr gaz olmuyodaha 7 haftalıkken kocaman görünüyodu sıpa
türkcellden gelen msjı paylasıyorum sizle.. şuan bebişin tahmini görüntüsü buymuşEki Görüntüle 308243
canım ya ne tatlı oyle :) erkek bebek baksana :)
aaa o pipimii
ahahaaaa kendine göre biraz büyük gibime geldi
türkcellin içine erkek gibimi dogdu acaba
turkcelle gore erkek olacakmıs baksana :) ya bende bı kacgundur ruyamda 3-4 yasında erkek cocuk goruyorum ama hanı benım cocugumu bılmıyorum erkek mı olacakn acaba
kızlar o pipi değil göbek kordonu
bende diyorum ne kadann büyük
ben cok heycanlıyım yaa yarın nasıl uyicam bilmiyorumm[/QUOT
günaydın canım hayırdır neden uyuyamıyorsun bakalım..
bende diyorum ne kadann büyük
ben cok heycanlıyım yaa yarın nasıl uyicam bilmiyorumm[/QUOT
günaydın canım hayırdır neden uyuyamıyorsun bakalım..
günaydın tatlım nasılsın ?
günaydın tatlım nasılsın ?
günaydın canım iyiyim biraz miden yanıyor sen nasılsın bakalım..
günaydın canım iyiyim biraz miden yanıyor sen nasılsın bakalım..
sabah ıyıydım ama mıde bulanısı basladı yıne
sabah ıyıydım ama mıde bulanısı basladı yıne
ah o bulantılar insanı mahvediyor bu kokularda beni mahvediyor , canım biter inş. en yakın zamanda benimde tamamıyla bitmiş değil haftasonu 2 kere çıkardım napalım bizde böyle geçircez demekki hamileliğimizi..
ah o bulantılar insanı mahvediyor bu kokularda beni mahvediyor , canım biter inş. en yakın zamanda benimde tamamıyla bitmiş değil haftasonu 2 kere çıkardım napalım bizde böyle geçircez demekki hamileliğimizi..
canımya ıkımızınde gecer umarım. eşimin abisi anlatıyodu dün eşi 8 aylıkkne bıle kusmus zaman zaman olur dedı. off ya 9 ay nasıl gecıcek ben zevkını cıkartmak ıstıyorum artık dun esımle alısverıse gıttık ama ben dayanamadım 5 dk delı ettım eve donduk .. kalabalıga dahı gıremıyorum nedense
Selam kızlarrrrr nabersinizz
sanırım bulantılar yine sizi yoruyor, inş atlatırsınız canım ya en kısa zmnda...
şuan da bende o bulantıların hayalini kuruyorum inş allah nasip etsin isteyen herkese
bigün kusmak içiin dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi
canımya ınsallah hamılelıgınde yasamazsın bulantıları bır sure sonunda baya yıpranıyor ınsan cunku. sen atesını olcuyodun durum ne bakalım ?
ayy inş canım bakma böyle konuştuğuma, ben kusmaktan bide çok korkarım bittiğim andır yani
böyle sık olursa ne yaparım bilmem inş rahat hamilelikler nasip etsin allahım
cnm ateş şmdilik iyi gidiyo dpo 12 deyim ama geçen ay da böyleydi ondan umutlanmıyorum, bekleyip görücez bakalım
geçen ay hastalandktan snra düştü ateşim çnkü :)
bak tabloma
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?