bu ay ınsallah olur canım :) ay mide bulantısı benımde en korkutugum rahatsızlık hayatımda kusmayı beceremıyorum ağlıyorum kusarken resmen o nedenle moralımde sıfırlanıyo mıdem bulandıgında umarım sen rahat hamilelik gecirirsin.
bende öyleyimdir canım ağlaya sızlaya kusamam bi türlü :)
inşş böyle şeyler yaşamayızzzzz, seninde en kısa sürede geçer inş şekerim
selam canım aynen bizim minişler bi türlü uslanamadı..kurma canım o hayali sadece bebişin hayalini kur yeter :)) Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inş..Selam kızlarrrrr nabersinizz
sanırım bulantılar yine sizi yoruyor, inş atlatırsınız canım ya en kısa zmnda...
şuan da bende o bulantıların hayalini kuruyorum inş allah nasip etsin isteyen herkese
bigün kusmak içiin dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi
amin canımya gecmesini istiyorum bır turlu hamılelıgımın zevkını yasayamadım gercı onumde zaman var ama ıstıyorum gıdıp bebek esyalarına bakayım vs. suan topuksuz ayakkabıya ıhtıyacım var onu almaya bıle gıdemedım henuzya moralim bozuk bugun cok aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum
selam canım aynen bizim minişler bi türlü uslanamadı..kurma canım o hayali sadece bebişin hayalini kur yeter :)) Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inş..
canım moralin neden bozuk bulantılar değil demi seni böyle moralsiz yapan??
bende diyorum ne kadann büyük
ben cok heycanlıyım yaa yarın nasıl uyicam bilmiyorumm[/QUOT
günaydın canım hayırdır neden uyuyamıyorsun bakalım..
yarın kontrolüm var ya.. 2li teste gidicemm :18:
günaydın tatlım nasılsın ?
günaydınn canımm..
sabah makineye camasır attim dedim.. eşimin maç çantasını buldum ayakkabılıın yanına atmış bi actım içinii piiiüüff iğğreennçç midem bulandıı
aradım fırcaladım nie kirli sepetine acmadın kıyafetlerini diye
yarın kontrolüm var ya.. 2li teste gidicemm :18:
günaydınn canımm..
sabah makineye camasır attim dedim.. eşimin maç çantasını buldum ayakkabılıın yanına atmış bi actım içinii piiiüüff iğğreennçç midem bulandıı
aradım fırcaladım nie kirli sepetine acmadın kıyafetlerini diye
canım endişelenme 2li testte bende çok heycan yapmıştım ama hepsi normal çıktı seninde öyle olcak bakalım cinsiyet tahmininde bulunacakmı :)
canım bulantılar moralimi bozuyor cok sükür onun dşında hersey iyi. ama benım zaten onceden bulantılara karsı dayanıksızlıgım vardı sımdı zorluyor beni olay bu bırazda hormonlardan kaynaklı galiba
Kızzlarrrrr günaydınnnn
günaydın arkadaşlar herkese..görüşmeyeli herkes iyimi ben kaç gündür yazamıyordum.bugün fırsat buldum.benim. cumartesi kırmızlar geldi,dünde adetin 3.günü idi hormon testi için hastaneye kan vermeye gittim sonuçlar 3-4 gün sonra çıkacakmış sonuçları belki o o hastaneye göstermeyebilirim.özelede gösterebilirim bakalım.bu ay sıkı çalışacağız eşimle,artık bebişimiz gelsin istiyoruz..kızlar tam 32.günde adet oldum normal değilmi?
Canım selam, bende merak ediyordum acaba geldimi kırmızıların diye
hayırlısı olsun canım biran önce gelip gitsinler yeniden çalışmalara başla :)
canım 21 günden az 35 günden fazla olmuyorsan normal doktorlar öyle diyor, o yüzden rahat ol bi sıkıntı yoktur,
İnş test sonuçlarında güzel çıkar vee bu ay bebişin gelir
inş canım bende çok istiyorum hayırlısı..senin durumlar nasıl? herşey yolundamı..
nurgül bugün 2li test yaptıracaktı inş güzel geçer onunda
ben hiç uyuyamadım ki
keşke randevuyu erken saate alsaydım.. zaman geçmiyoo
canım daha gitmedin mi doktora kaçta randevun.?
16:30 da...
iştahım kaçtı daha kahvaltı bilem yapmadım
fazla heycan yapmıssındır ondandır ac kalma ama bebişi düşün ve ye birşeyler. inşallah guzel haberlerle dönersin dr donunce ılk fırsatta yaz sonucu bıze. merak edıyoruz.
1ayı gecti görmedim bebişi sabırsızlıkta var :26:
fırsat bulur bulmaz yazarım canım.. face kullanıyomusun sen..
evet canım kullanıyorum ozelden bana yazarsan adını soyadını bulurum senı bende kendı adımı yazıyorum sana sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?