Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bende öyleyimdir canım ağlaya sızlaya kusamam bi türlü :)
inşş böyle şeyler yaşamayızzzzz, seninde en kısa sürede geçer inş şekerim

bende öyleyimdir canım ağlaya sızlaya kusamam bi türlü :)
inşş böyle şeyler yaşamayızzzzz, seninde en kısa sürede geçer inş şekerim

amin canımya gecmesini istiyorum bır turlu hamılelıgımın zevkını yasayamadım gercı onumde zaman var ama ıstıyorum gıdıp bebek esyalarına bakayım vs. suan topuksuz ayakkabıya ıhtıyacım var onu almaya bıle gıdemedım henuz ya moralim bozuk bugun cok aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum

selam canım aynen bizim minişler bi türlü uslanamadı..kurma canım o hayali sadece bebişin hayalini kur yeter :)) Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inş..

canım moralin neden bozuk bulantılar değil demi seni böyle moralsiz yapan??

canım bulantılar moralimi bozuyor cok sükür onun dşında hersey iyi. ama benım zaten onceden bulantılara karsı dayanıksızlıgım vardı sımdı zorluyor beni olay bu bırazda hormonlardan kaynaklı galiba

canım bulantılar moralimi bozuyor cok sükür onun dşında hersey iyi. ama benım zaten onceden bulantılara karsı dayanıksızlıgım vardı sımdı zorluyor beni olay bu bırazda hormonlardan kaynaklı galiba

haklısın canım sen en iyisi şöyle 10 gün raporal ve evde güzelce dinlen bide serum versin doktorun o zaman kendini toparlıyorsun biraz iyi gelecektir emin ol evdeyken insan daha rahat atlatıyor ben bulantılarıunutmak için uyuyodum..

günaydın arkadaşlar herkese..görüşmeyeli herkes iyimi ben kaç gündür yazamıyordum.bugün fırsat buldum.benim. cumartesi kırmızlar geldi,dünde adetin 3.günü idi hormon testi için hastaneye kan vermeye gittim sonuçlar 3-4 gün sonra çıkacakmış sonuçları belki o o hastaneye göstermeyebilirim.özelede gösterebilirim bakalım.bu ay sıkı çalışacağız eşimle,artık bebişimiz gelsin istiyoruz..kızlar tam 32.günde adet oldum normal değilmi?

Canım selam, bende merak ediyordum acaba geldimi kırmızıların diye
hayırlısı olsun canım biran önce gelip gitsinler yeniden çalışmalara başla :)
canım 21 günden az 35 günden fazla olmuyorsan normal doktorlar öyle diyor, o yüzden rahat ol bi sıkıntı yoktur,
İnş test sonuçlarında güzel çıkar vee bu ay bebişin gelir

inş canım bende çok istiyorum hayırlısı..senin durumlar nasıl? herşey yolundamı..
nurgül bugün 2li test yaptıracaktı inş güzel geçer onunda

inş canım bende çok istiyorum hayırlısı..senin durumlar nasıl? herşey yolundamı..
nurgül bugün 2li test yaptıracaktı inş güzel geçer onunda

iyi canım bi yaramazlık yok çok şükür,
biraz gerginim tabi bata 2 gün fln var ama pek ümidim yok anlıcağın bu aydan. hayırlısı artık
İnş Nurgül ' de hayırlı haberlerle gelir bakalım öğleden snra uğrar inş

16:30 da...
iştahım kaçtı daha kahvaltı bilem yapmadım

fazla heycan yapmıssındır ondandır ac kalma ama bebişi düşün ve ye birşeyler. inşallah guzel haberlerle dönersin dr donunce ılk fırsatta yaz sonucu bıze. merak edıyoruz.

fazla heycan yapmıssındır ondandır ac kalma ama bebişi düşün ve ye birşeyler. inşallah guzel haberlerle dönersin dr donunce ılk fırsatta yaz sonucu bıze. merak edıyoruz.

1ayı gecti görmedim bebişi sabırsızlıkta var :26:
fırsat bulur bulmaz yazarım canım.. face kullanıyomusun sen..

1ayı gecti görmedim bebişi sabırsızlıkta var :26:
fırsat bulur bulmaz yazarım canım.. face kullanıyomusun sen..

evet canım kullanıyorum ozelden bana yazarsan adını soyadını bulurum senı bende kendı adımı yazıyorum sana sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…