Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ben hiç uyuyamadım ki

keşke randevuyu erken saate alsaydım.. zaman geçmiyoo

canım sen niye bu kadar stres yapıyorsun bende 1 aydır bebişi görmüyorum ve daha 27 aralık'a çok var sen ne güzel bugün göreceksin üzme bebişini ye bakalım güzelce yemeklerini akşamada bişi kalmadı bende bekliyorum haberlerini..

arkadaşlar yardım edermısınız

23.11.2011 de adet oldum ve serophene kullandım 05.12.2011 de catlama ıgnesı oldum olvıtre

ıgnenın ustunden 15 gun geçtı ve bugun test yaptım ıdrar tek cızgı sılık dahı yok acaba daha adetıme var gunu gelemdıgı ıcınmı sılık fln cıkmadı genelde okuyorum ıgneden 15 16 gunlerde cıkıormus dıye duymustum meraktan bende test yaptım suna cok kotuyum acaba sansım halen avrmı ve gouglerım sıstı acıyor

doktorumda adetınden 1 gun once gel dedı gebelık testı edelım demıstı adetıme daha 26 27 28 aralarından gelmesı egrekıyor

ve 1 senedırt cocugumuz olmuyor acaba bana yardım edebılecek varmı yorumalrını beklıyorumm

canım sen testi çok erken yapmışsın dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma bi günün geçsin bazen günün geçtiği halde bile çıkmıyor.

hop hop hoplayan babasına kafa atan bi sıpam var
maşallah herseyi cok güzel çıktı.. parmaklarını bilem saydık
cinsiyet icin hiç bişi söylemedi doktorum 1ay sonra kesinlessin öyle söylicem dedi
25 ocak bidahaki randevum..

ay canım yerim onun zıplayan her yerini :) maşallah..dr çok iyi yapmış cinsiyetini tahmin etmemekle tahmin edince bile ikilemde kalıyosun hadi bakalım 1 ay sonra paşamı gelcek prensesmi gelcek o zaman öğreniriz..

Günaydın kızlarrrrrr

nurgülcüm gözün aydın bak herşey ne kadar iyi çıktı
allah daim etsin inş
bi dahaki sefere cinsiyetini de öğrenicezz demek :)

Son düzenleme:

hadi maşallah bakalım çok güzel gidiyor bak herşeyy,tedirgindin şimdi için ferah olsun artık

valla kızlar bir rahatladım bir rahatladımm oohhh..
o görüntülerden sonra zaten sarhoş gibiydim agzım kulaklarıma aklıma geldikce gülüyorum
kocakafalı pambıım benimm

yaa içimden bi ses o zmna kadar dayanamayabilirim diyo :26:
dün gece arasam randevumu 1hafta 10 gün kadar geri alsam diyorum :26:
gittiğimde 18 haftalık olucak koccaman

ne için yaptırmıştın canım bu testleri...
hormon testleri,bebek istediğimi ama 10 aydır olmadığını söyledim oda hormon testi verdi işte.
şuan adet dönemindesin dimi yani foliküler faz
buna göre tüm değerlerin verilen aralıklarda canım, anladığım kadarıyla
yinede doktorun yorumu nasıl olacak bakalım ama bi sorun yok gibi görünüyor :)

evet canım oranlar normal değerler aralıklarında gözüküyor ama yinede doktorun yorumlaması lazım. en kısa zamanda doktora göstermem lazım..

günaydın arkadaşlar başka fikri olan yokmu,gerçi topiğe giren varmı desem daha doğru olacak

günaydın canım bende çok anlamam ama referans aralıklarına göre tüm hormonların normal çalışıyor :)) yakında nur topu gibi hamiş olacaksın sende

Günaydın canım..çok sağol ya moral oldu valla,iyi dileğin içinde aminnnnnnn diyorumm

selam kızlar nasılsınız merak ettiniz mi bakıyım beni evi taşıdık bizde yerleşiyorum hala görüncek yardıma geldi sağolsun bir süre daha aranızda olamıcam beni özleyin taam mı

selam kızlar nasılsınız merak ettiniz mi bakıyım beni evi taşıdık bizde yerleşiyorum hala görüncek yardıma geldi sağolsun bir süre daha aranızda olamıcam beni özleyin taam mı

canım yoktun bayadır hoşgeldin
hadi hayırlı olsun yeni evin, kolay gelsin, özledik bile sizi bebiş nasıl umarım herşey yolundadır, öpüyorum

bu arada benim kırmızılar dün teşrif etti kızlar, ekimden başladık ocağa taşındık iyimi hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…