Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınnızzz?
Bahaaarrr öznur nurgül daha sayamadığım diğer hamişlerimiz hepiniz iyisiniz inş görüşemedik bikaç gündür
ben kırmızılar kovmak üzereyim yeni dönem hayırlı olsun :)
yeni yıl şans getirir inş :)
günaydın canım. ben bır haftadır baya kötüydüm bugun iyiyim işe de geldim inşallah iyi devam eder artık. umarım canım yeni yılda bebişine kavusursun.
hadi bakalım maşallah büyüyor bebişler...haftayada hayırlı haberlerini alırız inşallah..selam kızlar baharcım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun inş. En yakın zamanda biter bulantıların ara ara benim hala oluyor bulantı malesef..
Yokh canım inş. Yeni yıl sana bebişini getircek hayırlısı olsun canım.
Kızlar bugün dr kontrolüm vardı bebiş büyümüş herşey normal sıpa bacaklarını kapatmış hiç bişi göstermedi cinsiyeti haftaya kaldı artık:)
hello canlarr
bende küçük bi problem yasadım ama cok şükür atlatıyorum sanırım... yatıyorum yiyip içiyorum bolbol..
inşallah yeni yıl sizede bebiş getirecek kuzularımm
günaydın arkadaşlar....
Benim umudum ocak ayına kaldı.
Günaydınnnnnnnnnn sabah şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın tatlım nasılsın ? ben ıyıyım cok sukur dun kuafore gıttım saclarıma fon cektim kendime baktım uzun zamandır ruh gıbı dolasıyodum kendime geldim :)
günaydın canım nasılsın..
günaydın canım aman maşallah insan kendine bakmayır özlüyor valla sabahları iş yerine ruh gibi geliyorum :) hamile kaldığımdan beri makyaj yaptığım yok :) bende bi fön çektirsem iyi olcak galiba..
Canım olabilirde olmayabilirde:26: farklı sekilde gösteriyo kendini ama.. ama hissetmen icin daha erken :26:Slm Kizlar adetime 13gun var göğüs uclarim sızlıyor bol ça akıntı var karnimda şişlik ve gerilme var sizce hamilelik olabilir mi
2012 i senin yılın olsun canım benim inşallah alıcan bebişini kucagınagünaydın arkadaşlar....
Benim umudum ocak ayına kaldı.
canım bende yapmamıstım makyaj hamile olduktan sonra sabahları zaten zar zor kendıme gelıp ıse gelıyodum bugun yaptım valla inan insan daha iyi hıssedıyor kendisini. bencede gıt fön cektir makyaj yap rahatla bıraz anne oluyoruz guzel anne olalım bakımlın :)
makyaj yapıcam canım yemek molasını bekliyorum bugün iş yerinde yılbaşı partisi var süslendim bende :))
Canım olabilirde olmayabilirde:26: farklı sekilde gösteriyo kendini ama.. ama hissetmen icin daha erken :26:
2012 i senin yılın olsun canım benim inşallah alıcan bebişini kucagına
cümleten günaydıınn
ben süperim süper 2 günü teniz bitirdik yarınıda temiz atlatırsak oohhh dicem
ben kac gündür evdeyim sac sakal birbirine girdi yine
dısarı cıktıgım ilk fırsatta kuaföre gidicem
canım çok geçmiş olsun umarım bi daha olmaz sende daha öncede olmuştu bu durum , lekenmenin bi sebebi varmı kuzum..Canım olabilirde olmayabilirde:26: farklı sekilde gösteriyo kendini ama.. ama hissetmen icin daha erken :26:
2012 i senin yılın olsun canım benim inşallah alıcan bebişini kucagına
cümleten günaydıınn
ben süperim süper 2 günü teniz bitirdik yarınıda temiz atlatırsak oohhh dicem
ben kac gündür evdeyim sac sakal birbirine girdi yine
dısarı cıktıgım ilk fırsatta kuaföre gidicem
ee bi yılbaşı için yapıyolar bi zahmet onuda yapsınlar :)) ama tabi bu yıl bebiş olduğu için alkol alamıyorum :) inş. sizin içinde bi süpriz vardır..ay ne guzel bizim daire yapmıyor malesef yılbası partısı ama yarın cumhurbaskanının yenı yılını kutlamaya gideceyız belkı süpriz yaparlar bize dıye ümit ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?