canım çok geçmiş olsun umarım bi daha olmaz sende daha öncede olmuştu bu durum , lekenmenin bi sebebi varmı kuzum..
BENCE BUGÜNÜ VE YARINI DA DEĞERLENDİRİN DERİM BEN NE OLUR NE OLMAZ..o tarz akıntı yumurtlama olacağına işarettir çokta geç kalmadın yani..Kizlar acil cvp lütfen şimdi cok miktar da süt gibi beyaz akıntı geldi ve katıydı yumurtlama mi eyer yumurtlama sa geç mi kalmış mi oluyorum ilişki icin en son dört gün önce ilişkiye girdik lütfen acil cvp verin
kızlar merhabalar bayadır gelemedim zayıflama topiğindeydim 5 kg verdim kafamı dağıttım birazda
çok önemli bişey sorcam nolur yardımcı olun bana 2 gündür beyaz akıntıyla beraber kanamam vardı bugünde devaö edince doktora gittim odda karnımdan baktı dış gebelik yok kist yok dedi betHCG istedi sonuç <3 çıktı SAT: 9 ARALIKTI doktor bazn yumurta çatlarken olabiliyo veya ara kanama diye yorumladı 1 hafta sonra kontrol dedi ben bişey anlamadım yaa BATIM: 4- 5 OCAK SSİZCE NE OLABİLİR DENEYİMLİ ARKADAŞLAR CEVAPLARMISINIZ LÜTFN
Herkesin yeni yılı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar 2012'nin ilk mesai gününde bakalım :)
herkesin yeni yılı kutlu olsun !! kızlar nasılsınız
canım iyiyim ben brz üşütmüşüm sanırım kasıklarım ağrıyo 2 gndür
senin bulantılar ne alemde?
bu hafta yoğun olacak ama nasıl olacak bilmiyorum gözümde büyüyor valla
bebişin iyidir annesiiiiiiiii sen hiç merak etme inş kontrolde göreceksin sende ..
merhaba arkadaşlar;bu yıl hepimiz için özel ve güzel bir yıl olsun inşşş.bebiş bekleyenler kucaklarına alsın Allahın izniyle bizde artık müjdeli haberlerimizi alalım yahu:)))))))))) dimi
merhaba arkadaşlar;bu yıl hepimiz için özel ve güzel bir yıl olsun inşşş.bebiş bekleyenler kucaklarına alsın Allahın izniyle bizde artık müjdeli haberlerimizi alalım yahu:)))))))))) dimi
merhaba kızlar burda hala konusmalar evam edıyor ne gusel benımde regl gunum yarın bakalım yıne beklemelerdeyiz....
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaar gebişlerrrrrrrr
nasılsınızz bakalım ?
günaydın canııım nsılsın? ben iyiyim canım biraz canım sıkkın iş arkadasım canımı sıktı baya biraz once valla yaşı buyuk olmasa laf soyleyım rahat edıcem ama saygımdan susuyorum.
aaa ne diyor cnm boşver yaa sen sıkma canını,
çok dayanamıcaksan kibarca söyle içinde kalmasın daha sinir oluyo insan
saygı saygı da bi yere kadar tepesi atıyo insanın bazen haklısın
canım kibarca soyluyorum ama duvara soylesem duvar benı anlar ama o aptala yatıyo sureklı anlamıyor dağları catlatır kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?