Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Belki bu yıl çok şeye kızdın...delirdin...kırdın...
Belki kendinden ödün verdin...savaştın...tek kaldın...
Belki aşık oldun...belki sevildin...belki terk edildin...
Belki aldatıldın… belki istenilmedin...kim bilir ?...
Belki çok para kaybettin...belki işinden oldun...
Belki "ne yapıyorum ben yaa" cümlesini ard arda kurdun...
Her ne yaptıysan yaptın...
HER NE OLDUYSA BİTTİ... bitti...
Onlar senin bir üst kata çıkman için yaşaman gerekenlerdi, bırakman gerekenlerdi, o kadar...

Bu çok güzel bir yıl olsun tamam mı? ...
Buna sen de gayret et!....

Gülmekten yanakların çatlasın…
Paranı koyacak cüzdan bulama...
Bankalar "yatırım" hesabın için telefonlarda kalsın...
Sağlık bedeninden aksın...
Aşk kalbini patlatsın...
Sen ışıl ışıl ol, herkes peşinde dolaşsın...
Başarıların dillerde dolaşsın.....
Yastığa koyduğun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsın....
ve her gece "iyi ki bunları yaptım, iyi ki bunları yaşadım" diyerek uyu...
Yaşadıklarından ne öğrendiğini fark ederek... büyüyerek...
Yaşadığın herşeyden ve herkesten özgürleşerek...
Yalnızca kendin olarak... kendin için yaşayarak... Ama sevdiklerinle beraber…
Her sabah sevinçle uyan.. daima ileriye bakarak...
UMUDUN HİÇ BİTMESİN!...
Mutlu Yıllar!
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Kizlar acil cvp lütfen şimdi cok miktar da süt gibi beyaz akıntı geldi ve katıydı yumurtlama mi eyer yumurtlama sa geç mi kalmış mi oluyorum ilişki icin en son dört gün önce ilişkiye girdik lütfen acil cvp verin

kızlar merhabalar bayadır gelemedim zayıflama topiğindeydim 5 kg verdim kafamı dağıttım birazda
çok önemli bişey sorcam nolur yardımcı olun bana 2 gündür beyaz akıntıyla beraber kanamam vardı bugünde devaö edince doktora gittim odda karnımdan baktı dış gebelik yok kist yok dedi betHCG istedi sonuç <3 çıktı SAT: 9 ARALIKTI doktor bazn yumurta çatlarken olabiliyo veya ara kanama diye yorumladı 1 hafta sonra kontrol dedi ben bişey anlamadım yaa BATIM: 4- 5 OCAK SSİZCE NE OLABİLİR DENEYİMLİ ARKADAŞLAR CEVAPLARMISINIZ LÜTFN

BENCE BUGÜNÜ VE YARINI DA DEĞERLENDİRİN DERİM BEN NE OLUR NE OLMAZ..o tarz akıntı yumurtlama olacağına işarettir çokta geç kalmadın yani..

ayı şey benimde başıma geldi ama ben regl den sonraki 19.günde tekrar regl oldum ama tam bi kanama yaşamadım çok az az olmuştum 6 gün boyunca doktora gittim birşey çıkmadı.ama senin adetine yakın sayılır ben çok erken olmuştum bazen böyle şeyler olabiliyor moral bozucu ve kafa karıştırıyor maalesef ama oluyor...

Herkesin yeni yılı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar 2012'nin ilk mesai gününde bakalım :)

herkesin yeni yılı kutlu olsun !! kızlar nasılsınız

herkesin yeni yılı kutlu olsun !! kızlar nasılsınız

canım iyiyim ben brz üşütmüşüm sanırım kasıklarım ağrıyo 2 gndür
senin bulantılar ne alemde?
bu hafta yoğun olacak ama nasıl olacak bilmiyorum gözümde büyüyor valla
bebişin iyidir annesiiiiiiiii sen hiç merak etme inş kontrolde göreceksin sende ..

canım folık asiti kestım duzeldı bulantılar folık yuzunden bulanıyordu. sımdı sabahlrı bıraz oluyor o kadar.

merhaba arkadaşlar;bu yıl hepimiz için özel ve güzel bir yıl olsun inşşş.bebiş bekleyenler kucaklarına alsın Allahın izniyle bizde artık müjdeli haberlerimizi alalım yahu:)))))))))) dimi

merhaba arkadaşlar;bu yıl hepimiz için özel ve güzel bir yıl olsun inşşş.bebiş bekleyenler kucaklarına alsın Allahın izniyle bizde artık müjdeli haberlerimizi alalım yahu:)))))))))) dimi

amin canım inşallah kısa zamanda guzel haberlerini alırım

Amin canım aminnnnnnnn
inşallah rabbim yeni yıl bereketini göstersin bizeee :)

merhaba kızlar burda hala konusmalar evam edıyor ne gusel benımde regl gunum yarın bakalım yıne beklemelerdeyiz....

Günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaar gebişlerrrrrrrr
nasılsınızz bakalım ?

Günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaar gebişlerrrrrrrr
nasılsınızz bakalım ?

günaydın canııım nsılsın? ben iyiyim canım biraz canım sıkkın iş arkadasım canımı sıktı baya biraz once valla yaşı buyuk olmasa laf soyleyım rahat edıcem ama saygımdan susuyorum.

günaydın canııım nsılsın? ben iyiyim canım biraz canım sıkkın iş arkadasım canımı sıktı baya biraz once valla yaşı buyuk olmasa laf soyleyım rahat edıcem ama saygımdan susuyorum.

aaa ne diyor cnm boşver yaa sen sıkma canını,
çok dayanamıcaksan kibarca söyle içinde kalmasın daha sinir oluyo insan
saygı saygı da bi yere kadar tepesi atıyo insanın bazen haklısın

aaa ne diyor cnm boşver yaa sen sıkma canını,
çok dayanamıcaksan kibarca söyle içinde kalmasın daha sinir oluyo insan
saygı saygı da bi yere kadar tepesi atıyo insanın bazen haklısın

canım kibarca soyluyorum ama duvara soylesem duvar benı anlar ama o aptala yatıyo sureklı anlamıyor dağları catlatır kadın

canım kibarca soyluyorum ama duvara soylesem duvar benı anlar ama o aptala yatıyo sureklı anlamıyor dağları catlatır kadın

Zor öyle insanlarla uğraşmazk kuzum boşver sen iyisi
üzme kendini de bebişinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…