Zor öyle insanlarla uğraşmazk kuzum boşver sen iyisi
üzme kendini de bebişinide
üzülmüyorum canım işte bır an sinir oluyorum. butun işler bana kaldıgı için . hamile hamile hamallık yapıyorum resmen.
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaar gebişlerrrrrrrr
nasılsınızz bakalım ?
günaydın canııım nsılsın? ben iyiyim canım biraz canım sıkkın iş arkadasım canımı sıktı baya biraz once valla yaşı buyuk olmasa laf soyleyım rahat edıcem ama saygımdan susuyorum.
günaydın kızlar ben iyiyim çok şükür tabi aradaki rahatsızlıklar olmasa daha iyi olucam inş :)) kızlar bebişim artık oynuyor cuma günü hissettim ilk pıtırtılarını :) dünde eşim yemek yerken yanında oturuyodum bide öle bi tekmeledi babasına afiyet olsun diyor :))
baharcım gereksiz insan o kadar çokki bu zamanda onun için üç maymun olacaksın görmedim duymadım bilmiyorum..salla gitsin varsa onun işi yapma kendi işinin çokluğundan ve rahtsız olduğunu belirt baktın yapmıyor varsa bi şefiniz git danış canım hiç üzme kendini..
canım ya iyi olmana sevindim :) ay ne guzel hissetmişsisn ufaklıgı ay bende bır an once buyusun ıstıyorum hıssetmek ıcın :) göbişin ne durumda bellı oluyomu hamıe oldugun artık ?
buarada nurgul den haber alan varmı ya kanaması durmustu ama bırkac gundur sesı cıkmıyor merak ettım umarım hersey yolundadır.
selamlar arkadaşlar..
ah ahh hangimiz yapmıyoruz hamallık işimizin haricinde yeri geliyo yapıyoruz hamallık yada angarya şeyler.tabiki senin durum farklı biraz daha anlayışlı olabilirler..yokh canım sen çalışıyormuydun yaa unuttum ben..
günaydın kızlar ben iyiyim çok şükür tabi aradaki rahatsızlıklar olmasa daha iyi olucam inş :)) kızlar bebişim artık oynuyor cuma günü hissettim ilk pıtırtılarını :) dünde eşim yemek yerken yanında oturuyodum bide öle bi tekmeledi babasına afiyet olsun diyor :))
baharcım gereksiz insan o kadar çokki bu zamanda onun için üç maymun olacaksın görmedim duymadım bilmiyorum..salla gitsin varsa onun işi yapma kendi işinin çokluğundan ve rahtsız olduğunu belirt baktın yapmıyor varsa bi şefiniz git danış canım hiç üzme kendini..
canım inş. sende hissedeceksin az kaldı ben biraz erken hissettim galiba :) valla canım benim göbek bi var bi yok :) yani hala dışarıdan bakan hamile olduğumu anlamıyor :)
canım facebook'ta haziran anneleri grubu var orda bi nurgül var sanırım bizim nurgül :) soyadını bilmediğim için bişi diyemiyorum..sorun yok sanırım herşey yolunda..
Çalışıyorum cnm malesef diyeceğim çnküüüüüüü
şuan evde olmanın hayalini kuruyorummmmmmmm :)
ahhhh cnm demek artık başladı tekmelere maşallaah paşamıza :)
ay canım ya daha paşalığımız kesin değil halageçen hafta gittik doktora açmadı görelim cinsiyetini dedim yoksa bu kızmı göstermiyor cinsiyetini
cuma günü tekrar gidicem o zaman gösterirse artık cuma günü haber veririm sizede..
şu durumda iyi insan lafının üzerine gelirmiş tabirini kullanmak istiyorum
selam kızlar.. ben gayet iyiyim rahatım lekelenmemde gecti...
bende cücüğümü 2 kere hissettim birden bi pıt oluyo o kadar
benimkinin bacakları pergel gibi acık ama bizim doktorlar bişi söylemiyo
çok merak ediyorum daha 22 gün var
ay evet kızlar geç gösteriyor valla hiç fark etmez kuzum iyi olsun hayırlı evlat olsunda cinsiyeti hiç önemli değil ama artık sadece merak ediyorum çatlıycamcanım genelde kızlar gec gosterıyomus :) sağlıklı olsunda il cocgun olacak gerisi hiç önemli deil :)
şu durumda iyi insan lafının üzerine gelirmiş tabirini kullanmak istiyorum
selam kızlar.. ben gayet iyiyim rahatım lekelenmemde gecti...
bende cücüğümü 2 kere hissettim birden bi pıt oluyo o kadar
benimkinin bacakları pergel gibi acık ama bizim doktorlar bişi söylemiyo
çok merak ediyorum daha 22 gün var
16. haftadan önce söylemiyomuş
başka bi doktora gidesim var ama sabırsız anne olmiim diyorum..:26:
kız olsun erkek olsun ikiside bizim
günaydın rakadaşlar...terkedilmiş topic yaaa..kimsecikler yok.neler yapıyorsun nasıl gidiyıor hayat???? herşeyler yolundadır inş.
benim yumurtlama dönemim bitti sanırım değerlendirdik bakalım,,kısmet bekliyorum...hayırlısı ile bizde yaşarız o duyguyu inşalllahhh
kızlar bende hamileyimm
kızlar bende hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?