Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Selammmm kızlarrrrrrrr bikaçgündür uğrayamadım topice ne var ne yokkkkk

canım ya topıkte ses yok haızran annelerınde sorun cıktı nurgulce artık kk de yok ondan face yoluyla haber alıyorum oznurda kayıp acaba o damı cıktı kk den dıye dusunmekteyım

Selammmm kızlarrrrrrrr bikaçgündür uğrayamadım topice ne var ne yokkkkk
selamlar,dün seni benimde meleğim olsun topiğinde gördüm,yazdım sana ama çıktım ben hemen.gördünmü bilmiyorum..uğramıyosun sende terketme bizi((
canım ya topıkte ses yok haızran annelerınde sorun cıktı nurgulce artık kk de yok ondan face yoluyla haber alıyorum oznurda kayıp acaba o damı cıktı kk den dıye dusunmekteyım
merhaba baharcım,evet nurgülde yok kaç gündür buraya uğramıyor.haziran annleri topiğinde nurgülle ilgili bir durummu olduki artık kk da yok anlayamadım canım.öznuru bende merak ediyorum.sanki bu hafta cinsiyetinin öğrenecekti die hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba?

ya tam ne oldugunu bılmıyorum hazıran annelerı kavag ettı galiba. öznurda o topikteydı oda kkden ayrılmıs olabilir. galiba keısnlesecektı cınsıyetı bebegının. sende durum ne gerı sayım basladı mı haberlerını beklıyorum. nurgulde beklıyo face den konusuyoruk sızden haber vermemı rıca ettı :)

aa görmedim cnm,
canım orası bnm hep durduğum topic sende oraya takılabilirsin istersen,
burda girip bakıyorum kimseler olmuyo bi siz kaldınız ikiniz desenize...

aaa nolmuşki niye kavga çkmş merak ettim,
öznurda gitti yani desenize başka hesapla gelseler yaa boşversnler milleti
artık face den hbr etcez birbirimizze demekkkkkkkkk
inş iyidir ikisideeeee
öznur cinsiyet ögrendimi acaba.. bi haber eder belki bizede..

bende merak ettım ama konuyu bılmıyorum :) ya senınde face vardır yaz bana nasıl bulabılırım senı aksama eve gıttıgımde eklıyım face :)

merhabalar arakadaşlar,bence güzel arkadaşlıklar kurduk bitsin istemem..sakıncası yoksa facedearkadaş olalım derim ben..öznur bence buralardadır yani giremiyordur die düşünüyorum ama nurgül kk dan neden ayrıldıki..

bende merak ettım ama konuyu bılmıyorum :) ya senınde face vardır yaz bana nasıl bulabılırım senı aksama eve gıttıgımde eklıyım face :)

yaa facem yok kuzum yaa (
hotmailim var eğer kullanıyosan ordan ekliyim seni

bende takılayım oaraya benimde meleğim olsun diyenler topiğine,

canım gel tabi beklerizz,
uğurlu topicimiz bizim orası 6 aydır beraberiz her ay kesin ahmişimiz çıkıyo
kızların çogu gebe şuanda benle birlikte bikaç kişi kaldık beklemede
bide sen olursun beraberce gebiş kalırız inşş en kısa zmnda :)

tam adı neydi topiğin bulamadım ya((

benimde meleğim olsun diyenler

tamam canım gelicem bende

canım eger bana sneı gface den naısl bulacagımı ozelden yazarsan bana eklerım seni face . ben vermıyorum cunku benı bulamıyorlar arama modunda :) verırsen ısmını eklerım aksama face

canım eger bana sneı gface den naısl bulacagımı ozelden yazarsan bana eklerım seni face . ben vermıyorum cunku benı bulamıyorlar arama modunda :) verırsen ısmını eklerım aksama face

özelden mesaj gönderdim,görüşmek üzere..

yokh canım ben halen bulamadım yaa topiği yaaa:)linki koplayaıp buraya yapışıtrsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…