Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

merhaba arkadaşlar ben geçen haftadan beri uğramadım haziran annelerinin konusunun kapandığınıda akşam gördüm baya karışmış orası..
ben hiç iyi değilim kızlar sizlerede anlatıp üzmek istemedim aslında
baktım merakla haber bekliyosunuz yazıyım dedim cinsiyetimiz hala belli değil , bebeğim pek iyi değil sanırım cuma günü 3'lü test sonucumuzu aldık herşey gayet güzel dedi dr gel cinsiyetine bakalım dedi , bakmaz olaydık bebekte kafasında 2 adet kist ve barsaklarında parlaklık var ve suyun az dedi ve bizi Perinatoloji'ye yönlerdi , gittik dr çok güzel ilgilendi sonucun kötü çıkacağını sanmıyorum ama amniyosentez öneriyorum dedi
dünde üniversite hastanesine gittik amniyosentez yapılcaktı ama suyum az olduğu için riskli dedi dr ama eğerki siz isterseniz yapalım dedi bende eğer siz risk görüyorsanız yada yaptır diyosanız yapalım dedim yapmadı haftaya salı gününe randevu verdi ve büyük ihtimal sonuç kötü dedi (
bunları yazarken bile çok üzülüyorum Rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin

canım yazını şimdi okudum ne kadar üzüldüm anlatamam sana . umarım kötü birşey cıkmaz ya dualaım seninle. olasılık neymıs yanı kistler neymiş bagırsaktakı parlaklık ne anlama gelıyormus ??? suyun az sa bol su iç canım yengemınde su azlıgı vardı baya su içiyodu cogalsın dıye

canım çok üzüldüm ben şimdi ya
ama dur hemen canını sıkma lütfen güçlü ol umuyorum atlatacak bunu bebeğin
bu bahsettiklerinin riskleri nelermiş çok anlamıyorum yani ne olabilir tedavisi yokmu
kendine dikkat et ne olur......

çok ama çook geçmiş olsun canım..Allah şifasınıda verir inşallah.seni çok merak ediyorduk ama aklımıza hiç kötü bir şey gelmemişti.bence başka bir doktora daha gidip bi baktır tekrar derim ben,hiç belli olmaz yani görüş almakta fayda var.belki yanlış görmüştür ne bileyim yadayada yanlış tesşhis falandır.inşallah atlatırsın bunları,Dualarımız seninle...

eminim ki sizlerde benim kadar üzüldünüz çok saolun gitmediğim dr kalmadı bugün yine bi prof. gittim adamın ağzından zorla laf alıyoruz size yeter kadar anlatılmış bende bi sürü şey söyleyip kafanızı karıştırmıyayım bencede yaptırın dedi.çok geç kalmayın dedi..
baharcım bol su içmem hiç bişiyi değiştirmezmiş bunu bana prof. söyledi bebeğe bağlı bu seninle alakalı değil dedi , ben yinede bol bol su içiyorum inş. kötü bişi çıkmaz çok korkuyorum (

offfff uyuz şeyler ya...
cnm dualarımız seninle güçlü ol sankın bırakma kendini
eminim iyi çıkacak bi sorun olmayacak bunu da atlatacaksınız
bizi habersiz bırakma kendinden hayırlı haberlerle gel inşallah allaha emanet olun.....

canım keske snei rahatlatabılecek birşeyler soyleye bilsem umarım bır sekılde güzel sonuc alırsın dualarım seninle

inş. canım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..ben gebze'de yaşıyorum izmit'te umuttepe araştırma hast. gittim , cuma günü içinde marmara üniv. eğiim araştırm has.(pendik) randevu aldım eğerki o gün yapılırsa marmara hastanesi benim evime daha yakın orda amniyosentez yaptırabilirim..

inşallah mübarek cuma günü hürmetnie hayırlı haberle gelirsin canım..

günaydın arkadaşlar,artık bu topikde olmayacağım belirtmek istedim,çünkü hiçbir paylaşım yok bana göre sanırım hepimiz farkındayız..
ben artık 2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hepberaber ilerleyelim grubunda olacağım....
görüşmek üzere...

canım arada o topiğe gelir seni bulurum ben buarada facede senı eklemıstım kabul ettın mi bilmiyorum haber vereyım dedim

canım arada o topiğe gelir seni bulurum ben buarada facede senı eklemıstım kabul ettın mi bilmiyorum haber vereyım dedim

facede kabul ettim seni yalnız mesaj gönderemiyorum faceden sana..sanırım ayarlarınla alakalı...nugulden öznurdan haberin varmı nasıllar?

günaydın kızlar ben iyi olmaya çalışıyorum ama aklım hep bebeğimde acaba iyimi diye ( yarın amniyosentez yapılcak hepinizin dualarını bekliyorum.

günaydın kızlar ben iyi olmaya çalışıyorum ama aklım hep bebeğimde acaba iyimi diye ( yarın amniyosentez yapılcak hepinizin dualarını bekliyorum.

canım dualarımız seninle ... cuma gunu yaptıracaksınız sanmıstım yarına mı erteledı doktor ?

canım dualarımız seninle ... cuma gunu yaptıracaksınız sanmıstım yarına mı erteledı doktor ?

yok canım en son 9 ocakta gitmiştik dr 17 ocak'ta gel dedi..yarın inş. hayırlısıyla..
sen nasılsın sizin cumhurbaşkanınız öldü başınız saolsun iş varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…