Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kızlar günaydın,

Öznurcum merak ettik seni, yrın mı yapılacak amniyosentz
ayy allahım inşş hayırlı haberlerle geleceksn cnm,
dualarım seninle rabbim korusun yavrunu..

Baharcm sizinde başınz sağolsun,
sen gitmesen daha iyi cnm yaa ztn kötüsün
fazla zorlama kendini cnm

saol canım yarın inş. yapılcak ama diyorumki keşke yarınki ultrasonda dr dese bebeğin hiç bişiyi yok herşey düzelmiş dese

canım mecbur gittim bir saat soğukta bekledım ama bayılacak duruma geldim daha cenazede gelmedi personel mudurune soyledım ızın aldım odaya geldim ama az kalsın bayılayım yüzüm bembeyaz oldu görsen var ya

saol canım yarın inş. yapılcak ama diyorumki keşke yarınki ultrasonda dr dese bebeğin hiç bişiyi yok herşey düzelmiş dese

Canım bnim yaaaa (
inş cnm inşş öyle olacak içini ferah ttu iyi düşün
canım dualarım seninle ...

canım mecbur gittim bir saat soğukta bekledım ama bayılacak duruma geldim daha cenazede gelmedi personel mudurune soyledım ızın aldım odaya geldim ama az kalsın bayılayım yüzüm bembeyaz oldu görsen var ya

yamam kuzum yaa, aman iyi yapmşsın çıkma ordn dinlen brz

merhaba canım iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz birde uzak kalayım belki hamile kalırım dedim ama bakalım bu ay ne olacak :18:

kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğumvkadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..

merhaba canım iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz birde uzak kalayım belki hamile kalırım dedim ama bakalım bu ay ne olacak :18:

evt cnm gözükmüyorsun fazla
bi ben yapamadım şu uzak kalmayı yaaa
inş cnm bu ay meleğin gelir, ben bu ay kırmızı kart görcem bikaç günüm kaldı beklyiorum :)
inş senden güzel haber gelir...

kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğumvkadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..

ayyyyy cnm inşşş hayırlı haberler alıcazz..
bayada uzun sürüyomuş sonucu yaa çatlatırlar insanı
ama biz biliyoruzkiii bebişimiz üzmeyecek bizi,
sende içini ferah tut canım...

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar
size denk geldigime cok sevindim.
ben bu ay calismalara baslamayi dusunuyorum gerci 2 ay gecti dr 3 ay demisti ama neyse
zaten ilk aydanda olucak diye birsey yok.
bat 10 subat ins tutar,

oznur cum kac mm cikti ense kalinligida amniyotez istedi doktor?
ins temiz cikacak canim sonuclarin icini ferah tut.

baharcim sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?

oznur canım testın ılk kısmını rahat atlatmana sevindim inşallah sonucuda güzel cıkacak ve kutlama yapıcaz hep beraber.

yeşimcim ben iyiyim hamılelıkde ıyı gıdıyor bulantılarım azaldı eskıye gore. bebeğim de buyuyo ama henuz karnım dumduz millet ne zaman cıkıcak karnın diye soruyor. sende calışmalara başlıyosun galiba inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde sana gelir. öznurun bebişi başta gayte ıyıydı ama sonra basında ve bağırsaklarında bır parlaklık gorundu ondan dolayı amniyotez istediler inşallah bebişi iyi cıkar onun içinde dua ediyorum. buarada sen nasılsın kızın nasıl?

günaydın canım hoşgeldin
bende sevindim seni gördüğüme.
İnş en kısa zamanda meleğin yeniden gelir ve annesine sağlıkla tutunur inş..

baharcım naber dün merak ettim seni uğramadın hiç, iyimisin?

canım evdeydım dun nete sorun oldu gıremedım bır turlu. resmi tatildi dun bizde denktaşın cenaze töreni vardı gercı bizim daire gitmek zorundaydı ama ben katılmadım saatlerce soğukta beklemek akılıca gelmedi acıkcası hamile hamile. sen nasılsın bakalım.

evet tahmin ettim dedim yada cenazeye fln gittin heralde.. iyi yapmışsın dinlenmişsin
iyiyim sbh adet oldum ağrılarım ve sancılarım dışında bi sorun yok
en sıkıcı tarafı brzdan ofis dışına çıkmam gerekiyor, öğleden sonra döneceğim
buna hiç halim yok işte

reglın ilk gunude hıc cekilmez çalısarak anlıyorum seni biraz benim agrısız olurdu ama hıc ytaktan kalkmak ıstemezdim . bugun sabah goguslerımın catlamaya basladıgını farkettım eyvahlar olsun kem almıstım ama tembelliğimden sürmemiştim sımdıde deliye döndum inşallah coğalmaz zaten esım sımdıden dalga gecıyor bbek karnındamı gögüslerinde mi belli deil diye

canım ikili ve üçlü testlerimde hiç bişi çıkmadı ultrasonla bakılırken kafasında kist ve barsaklarda parlaklık gördü dr..bunun için istendi amniyosentez.inş. sonuçlar iyi çıkacak umutluyum.
canım sende tekrar çalışmalara başlıyosun Allah hayırlısı sağlıklısını nasip etsin inş.

oznur canım testın ılk kısmını rahat atlatmana sevindim inşallah sonucuda güzel cıkacak ve kutlama yapıcaz hep beraber.
saol canım inş. sonuçta iyi olacak umutluyum..

canım sıkıca giyinseydin bir de üşütmeyesin bu havada.

canım benim bende uzun zamandır girmiyorum ara vermiştim dayanamadım yine geldim. Canım inan çok üzüldüm ama her şerder bir hayır vardır diye bakmak lazım sıkma canını, Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin en yakın zamanda.. yaşadıklarını anlayamam ama tahmin edebilirim ancak zor zamanların geride kalacak emin ol.. her kışın ardı bahar değil mi her şey yoluna girecek

anladim canim. iyiyim cok sukur resim kursuna devam ediyorum mart basi gibide Tr ye gidicem nasip olursa
hamile kalip gtmek istiyorum ama bakalim gorucez olucakmi? kociste cok istekli degilde ben bastiriyorum biraz
defne 3 yasini bitirdi bende 29 oldum daha fazla beklemeyi bu yuzden istemiyorum hem benim yasim geciyor hemde defneyle yakin olsun istiyorum.
defne usuttu biraz ama toparlaniyor krese gittigi icin sikca hasta olmasina alistim artik.
seninde bulatilarinin azaltigina sevindim benim defnede 4 ayim bitmisti yne dumduzdu karnim 48 kiloyla hamile kalmistim
simdi gerci 55 filanim
ins canim ya . cok zor bir surecti yaz annesi olucam diye ayica bir heveslenmistim neyse yaz olmaz kis olur saglikli olsunda
senin calismalar suruyor mu?
girmedim bir sure hic takip edemedim o yuzden.
ins canim ya, o kafasindaki kisti burda bir yerde okumustum o zamanla dagilip kayboluyormus. ins bebeginde en kisa surede duzelir canim ve sonuclar temiz cikar.

sagol canim. o bebek benim tesellimdi hakikaten digerinden sonra, ama nasp degilmis.
6 ay arayla 2 kurtaj olmak sarsti beni. simdide cok korkuyorum ama denemeden de duramiyorum iste,
Allah saglikla doldursun kucaklarimizi. Allaa sukur bir kizim var o beni toparladi kisa surede.
cok guc aldim ondan. ins en kisa zamanda bir kardes nasip olur kizima saglikla. cumlesiyle

biz acilisi yaptik bu aksam :) aslinda ay sonuna dogru yumurtlamam bugunkunden umudum yokta bunlarda isinma turlari olsun :))

bu arada size son bitirdigim tablomuda gostereyim.
araya kurtaj olaylari girince onada ara vermistim ama tekrar basladim
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…