Kızlar günaydın,
Öznurcum merak ettik seni, yrın mı yapılacak amniyosentz
ayy allahım inşş hayırlı haberlerle geleceksn cnm,
dualarım seninle rabbim korusun yavrunu..
Baharcm sizinde başınz sağolsun,
sen gitmesen daha iyi cnm yaa ztn kötüsün
fazla zorlama kendini cnm
Kızlar günaydın,
Öznurcum merak ettik seni, yrın mı yapılacak amniyosentz
ayy allahım inşş hayırlı haberlerle geleceksn cnm,
dualarım seninle rabbim korusun yavrunu..
Baharcm sizinde başınz sağolsun,
sen gitmesen daha iyi cnm yaa ztn kötüsün
fazla zorlama kendini cnm
saol canım yarın inş. yapılcak ama diyorumki keşke yarınki ultrasonda dr dese bebeğin hiç bişiyi yok herşey düzelmiş dese
canım mecbur gittim bir saat soğukta bekledım ama bayılacak duruma geldim daha cenazede gelmedi personel mudurune soyledım ızın aldım odaya geldim ama az kalsın bayılayım yüzüm bembeyaz oldu görsen var ya
merhaba canım iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz birde uzak kalayım belki hamile kalırım dedim ama bakalım bu ay ne olacak :18:
kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğumvkadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğumvkadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar
size denk geldigime cok sevindim.
ben bu ay calismalara baslamayi dusunuyorum gerci 2 ay gecti dr 3 ay demisti ama neyse
zaten ilk aydanda olucak diye birsey yok.
bat 10 subat ins tutar,
oznur cum kac mm cikti ense kalinligida amniyotez istedi doktor?
ins temiz cikacak canim sonuclarin icini ferah tut.
baharcim sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?
ben bu ay calismalara baslamayi dusunuyorum gerci 2 ay gecti dr 3 ay demisti ama neyse
bat 10 subat ins tutar,
oznur canım testın ılk kısmını rahat atlatmana sevindim inşallah sonucuda güzel cıkacak ve kutlama yapıcaz hep beraber.
yeşimcim ben iyiyim hamılelıkde ıyı gıdıyor bulantılarım azaldı eskıye gore. bebeğim de buyuyo ama henuz karnım dumduz millet ne zaman cıkıcak karnın diye soruyor. sende calışmalara başlıyosun galiba inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde sana gelir. öznurun bebişi başta gayte ıyıydı ama sonra basında ve bağırsaklarında bır parlaklık gorundu ondan dolayı amniyotez istediler inşallah bebişi iyi cıkar onun içinde dua ediyorum. buarada sen nasılsın kızın nasıl?
günaydın canım hoşgeldin
bende sevindim seni gördüğüme.
İnş en kısa zamanda meleğin yeniden gelir ve annesine sağlıkla tutunur inş..
baharcım naber dün merak ettim seni uğramadın hiç, iyimisin?
canım evdeydım dun nete sorun oldu gıremedım bır turlu. resmi tatildi dun bizde denktaşın cenaze töreni vardı gercı bizim daire gitmek zorundaydı ama ben katılmadım saatlerce soğukta beklemek akılıca gelmedi acıkcası hamile hamile. sen nasılsın bakalım.
evet tahmin ettim dedim yada cenazeye fln gittin heralde.. iyi yapmışsın dinlenmişsin
iyiyim sbh adet oldum ağrılarım ve sancılarım dışında bi sorun yok
en sıkıcı tarafı brzdan ofis dışına çıkmam gerekiyor, öğleden sonra döneceğim
buna hiç halim yok işte
canım ikili ve üçlü testlerimde hiç bişi çıkmadı ultrasonla bakılırken kafasında kist ve barsaklarda parlaklık gördü dr..bunun için istendi amniyosentez.inş. sonuçlar iyi çıkacak umutluyum.uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar
bat 10 subat ins tutar,
saol canım inş. sonuçta iyi olacak umutluyum..oznur canım testın ılk kısmını rahat atlatmana sevindim inşallah sonucuda güzel cıkacak ve kutlama yapıcaz hep beraber.
evet tahmin ettim dedim yada cenazeye fln gittin heralde.. iyi yapmışsın dinlenmişsin
iyiyim sbh adet oldum ağrılarım ve sancılarım dışında bi sorun yok
en sıkıcı tarafı brzdan ofis dışına çıkmam gerekiyor, öğleden sonra döneceğim
buna hiç halim yok işte
bat 10 subat ins tutar,
anladim canim. iyiyim cok sukur resim kursuna devam ediyorum mart basi gibide Tr ye gidicem nasip olursaoznur canım testın ılk kısmını rahat atlatmana sevindim inşallah sonucuda güzel cıkacak ve kutlama yapıcaz hep beraber.
yeşimcim ben iyiyim hamılelıkde ıyı gıdıyor bulantılarım azaldı eskıye gore. bebeğim de buyuyo ama henuz karnım dumduz millet ne zaman cıkıcak karnın diye soruyor. sende calışmalara başlıyosun galiba inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde sana gelir. öznurun bebişi başta gayte ıyıydı ama sonra basında ve bağırsaklarında bır parlaklık gorundu ondan dolayı amniyotez istediler inşallah bebişi iyi cıkar onun içinde dua ediyorum. buarada sen nasılsın kızın nasıl?
ins canim ya . cok zor bir surecti yaz annesi olucam diye ayica bir heveslenmistim neyse yaz olmaz kis olur saglikli olsundagünaydın canım hoşgeldin
bende sevindim seni gördüğüme.
İnş en kısa zamanda meleğin yeniden gelir ve annesine sağlıkla tutunur inş..
baharcım naber dün merak ettim seni uğramadın hiç, iyimisin?
ins canim ya, o kafasindaki kisti burda bir yerde okumustum o zamanla dagilip kayboluyormus. ins bebeginde en kisa surede duzelir canim ve sonuclar temiz cikar.canım ikili ve üçlü testlerimde hiç bişi çıkmadı ultrasonla bakılırken kafasında kist ve barsaklarda parlaklık gördü dr..bunun için istendi amniyosentez.inş. sonuçlar iyi çıkacak umutluyum.
canım sende tekrar çalışmalara başlıyosun Allah hayırlısı sağlıklısını nasip etsin inş.
saol canım inş. sonuçta iyi olacak umutluyum..
canım benim bende uzun zamandır girmiyorum ara vermiştim dayanamadım yine geldim. Canım inan çok üzüldüm ama her şerder bir hayır vardır diye bakmak lazım sıkma canını, Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin en yakın zamanda.. yaşadıklarını anlayamam ama tahmin edebilirim ancak zor zamanların geride kalacak emin ol.. her kışın ardı bahar değil mi her şey yoluna girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?