Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

iyiyim bende Yeşimcim,
sorma ya bugün regl oldum yeni dönem başlıyor çalışmalara devam :)
inş seniide bekletmez bu sefer sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğin,
rabbim aratmasın kimseyi daha fazla..

iyiyim bende Yeşimcim,
sorma ya bugün regl oldum yeni dönem başlıyor çalışmalara devam :)
inş seniide bekletmez bu sefer sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğin,
rabbim aratmasın kimseyi daha fazla..
amin canim
benimde henuz bugun bitti. 6. gunum
subati beklicem ama oyle eski hirsim yok :)

kızlar sonunda geldim özlediniz mi beni ben çok özledim sizi ya bağımlılık yaptı burası bana benim fasulyede küçük adam olmuş salı görüştük kendisiyle sizde ne var ne yok

kızlar sonunda geldim özlediniz mi beni ben çok özledim sizi ya bağımlılık yaptı burası bana benim fasulyede küçük adam olmuş salı görüştük kendisiyle sizde ne var ne yok

merhaba canım zledik tabi sen ve bebişim iyisinizdir inş. küçük adam derken cinsiyet belli oldumu..benimki hala göstermiyor çok kıymetli açmıyor bi türlü..

Öznur bu arada senin ufaklık kızz galiba
bunca zaman göstermediğine göreee öyle doğdu içime :)
erkekler daha edepsiz oluyo açıyolar hemen

selam canımmm
buralardayım aslında bakınıyorum bende kimseyi göremiyorum ..
sen nasılsın canım ne var ne yok ?

Öznur bu arada senin ufaklık kızz galiba
bunca zaman göstermediğine göreee öyle doğdu içime :)
erkekler daha edepsiz oluyo açıyolar hemen

:) sanırım öyle canım kız gibi diyen oldu ama kimse kesn konuşmuyor dr bile tahmin ediyor suyum az olduğu için dr bebek rahat hareket edemiyor onun içinbacaklarını açmıyor dedi..canım sağlıklı olsun benim için önemli olan o..
ben çok stresli bi dönemdeyim malesef bi türlü zamanı geçiremiyorum patlıycam artık şu sonucu öğrensek hayırlısıyla inş. daha iyi olucam..sen nasılsın canım..

canım yaa öyle tabiiki önemli olan sağlıklı olsun o yeter..
biliyorum güzel haberlerle gelecek bebişin tahmin edebiliyorum nasıl gergin olduğunu
insanın elinde olmuyor çok fazla bir kere kurt düşünce içine..
inş hayırlara çıkacak canım.. az kaldı..
bende iyiyim cnm yuvarlanıp gidiyorum işte çalışma dönemine giriyorum yavaş yavaş :))

Oznurcugum nasilsin? Durumunu biliyorum ama fazla stress yapmamaya calis insallah yemiz cikacak sonuclar

inş. canım hayırlısıyla bi geçirsem şu günleri , hayırlısı canım vakti zamanı ne zamansa rabbim o zaman versin inş..sende stres yapma gelecek meleğin..
Oznurcugum nasilsin? Durumunu biliyorum ama fazla stress yapmamaya calis insallah yemiz cikacak sonuclar

iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun bulantıların geçtimi benim bulantılar bitince 1 ayda 3 kilo almışım :) ama kilo takıntım yok bebek iyi olsunda ben kiloyu sonrada veririm..benim bebek bi türlü kutusunu açmadı göremedik cinsiyetini senin bebeğin belli oldumu canım kesin değildir ama tahmin ettimi doktorunuz..

canım iyi olmana sevindim. bulantılar geçmişti ama akşam tekrarladı galiba uşutmuşum . ama bende 3 kılo aldım bulantılar gecınce. bebışın demek acmıyor bacaklarını oznurcugum kız olmasın senın bebıs kızlar gostermezmıs kolay kolay dıyorlar burda. benım doktorum erken deyıp bakmamıstı son gıtııgımde ama ıkılı testımı yapan doktor galıba anladı soyleycek gıbı oldu ama anneleık sabır ısı sımdı sadece tahmınde bulunabılırım o nedenle bırsey soylemıycem dedı yanı anlayacagın tahmınde bıle bulunmadılar 2 hafta snra gıdıcem doktora belkı soylerler artık merak edıyorum cok :)

canım banada kız gibi geliyor ama benim suyum az olduğu için bebek rahat hareket edemiyor onun için göremiyoruz dedi..canım sağlıklı olsun yeter bana amniyosentezde belli olcak zaten cinsiyeti inş. güzel haberle birlikte onuda öğreniriz..

Selam kızlarrrrr,
bugün havada yalancı bi güneş varrr,
o bile biraz mutluluk veriyor insana sanki

evet canım sabırsızlıkla beklıyorum zaten bende sonucu . dayımın esınınde ılk hamılelıgınde suyu azdı ama masallah koskocaman bır oglu var sımdı. onu dert etme bence. bol bol su iç.

günaydın kızlar dışarısı çok güzel heryer bembeyaz:119::119:

Canım günaydın ne güzel demek kar yagmıs burda fırtına ve yagmur var sadece uzun zaman sonra kıbrısta kışı yaşıyoruz galiba :)

günaydın arkadaşla nasılsınız bakalım hava çok soğuk yine az az kar yağıyor gözümde enfeksiyon kapmış sanırım hafif şiş gibi fena ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…