Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın arkadaşla nasılsınız bakalım hava çok soğuk yine az az kar yağıyor gözümde enfeksiyon kapmış sanırım hafif şiş gibi fena ağrıyor

günaydın canım ben idare ediyorum işte uğraşıyorum sinir olmamaya çalısıyoruz oda arkadaşlarımızla allah kımseye böyle bir amir vermesin ya yapmacık arkadan iş ceviren yalakacı ayalancının tekii ... geçmiş olsun canım göz cok önemli ihmal eme doktora git buara burda gözde iltihaplanma cok var. sana tavsıyem ımkanın varsa ılık şekersiz çaya pamk batır ve gözüne kompleks yap biraz rahatlatır seni ama doktora mutlaka git.

canım ya bilirim öyle insanları Allah yardımcın olsun sen kimseyi takma kafana diycem ama o illet insanları bilirim takılmıycak gibi değiller..
çok kötü olursa giderim dr'a dr bu hafta kontrole ağırdı suyunu kontrol edelim diye ben pek gitmek istemiyorum ama onu bahane ederek göz dr'unada gözüke bilirim.bakalım bugünü bi atlatayım çayla öğlen temizlerim..

günaydın arkadaşlar nasılsınız kimseciklerden ses yok burda kardan dolayı 3 gündür evdeyim çok feci burası dışarısı buz pisti gibi..
arkadaşlar kızım oluyor gelişimimiz herşeyimiz haftasına uyumlu 400 gr bebeğim Allahın izniyle inş. amniyosentez sonucumuzda herhangi kromozom bozukluğuda olmaz çok az kaldı gün yaklaştıkça stresimde artıyor...sizler nasılsınız nerelerdesin..

canım kızın oluyo demek cok sevindim :) merak etme test sonucun da iyi cıkacak ınsallah hersey yoluna gırecek :) bende iyiyim abah bulantılarım basladı yenıden ama gun içinde rahatım allahtan . pazartesi kontrolum var inşallah bende cınsıyetı öğrenicem. buarada karnım cok az cıktı var yok arası ayva göbegı modunda :)

saol canım inş. bende ümitliyim sonuçlardan hayırlısı inş.
dr söylemeden ben cinsiyetini gördüm zaten apaçık ortada :) bu sefer tek gittim dr eşim yoktu diyorum demekki babasından utanıyormuşta göstermiyomuş :)
ay canım az kaldı geçicek inş seninde bulantıların az kaldı benim bulantının bittiği ay ben 3 kilo almışım :) biraz kalçalarım büyüdü bide göbeğim kocaman oldu :) artık dışarıdan bakanlar hamile olduğumu anlıyolar..
yokhdan haber yokmu görmüyorum ne zamandır..

yokh la baska topikte konusuyoruz henuz hamıle kalamadı yumurtlama donemeı bıttı beklemede suan hamile oldup olmadıgı 14 subatta belli olacakmıs dıyodu

öznur senın bebegıne ılk haftalarda erkek olabılır demıstı dımı doktor
benımde 11.haftamda demıstı
ama senınkı kızmıs
benımkıde kız oolabılır dıye düşünmeye basladım tabı farketmezde

ay hadi bakalım bebişleri inş. Sevgililer günü süprizi yapar..

ay evet hamile kalırsa guzel bir hediye olacak eşine ve kendisine ay ne guzel senin ögbiş buyumuş benımde buyur herhalde 17 . Haftadan sonra

Öznur'cummmm demek kıssçeee geliyor heee
çok sevindim canımmmmmmm
inş test sonucunda çok temiz ve güzel çıkacak...

ay hadi bakalım bebişleri inş. sevgililer günü süprizi yapar..

ay evet hamile kalırsa guzel bir hediye olacak eşine ve kendisine ay ne guzel senin ögbiş buyumuş benımde buyur herhalde 17 . Haftadan sonra

ayy kızlar inşşşş ağzınızdan bal damlıyor...

selam kızlar nasılsınız bende işteyim çalışıyorum.dhc banada 12. haftada erkek dedi ben 12. haftama kadar hep oğlum olacak diyordum ama doktor erkek dedikten sonra acaba kız mı diye düşünüp duruyorum alışverişte yapmıyorum bu yüzden bu ay kesinleşecek bakalım hayırlısıyla kız elbiselerini gördükçe kız istiyorum ben yaa

bana kızmı erkek mı ıstıyorsun dedı 11+2 dı ozaman
bende farketmez ama erkek hıssedıyorum dedım eşimde bence kız dedı
doktorda guldu bende erkek hıssedıyorum dedı
doktor hıssedermıymıs dedım bende gördunuz dımı dedım
guldu yok erken sımdı göremem aynen senın gıbı hıssettım dedı
ama bılmıyorum ben söylemedı dıye dusunuyorum
16+3 de randevum ozaman söyler artık
veee acaba kız olabılırmı dıyorum
bı gelseydı o gun

canım uzun zamandır yoksun meydanlarda nasılsın ? hamılelık nasıl gidiyor? ben pazartesi kontrole gıdıcem cinsiyet tahminininde henüz bulunmadı doktorum belki pazartesı soyler artık :)

selam canım naber ?
kız cicileri çok albenili hakkaten yaa bende dayanamıyorum gördükçe kız istiyo canım :))
aman sağlıklı olsunlarda
bakalım sana tosun mu gelecek kısçe mi :))

evet canım 12. haftada erkek tahmininde bulunmuştu ama 5. ayımıza geldik göstermeyince ben dedim bu kesin kız utancından göstermiyor:) sağlıklı olsunda kız olsun erkek olsun hepsinide baş tacı yapıcaz..

canım 18. haftam hatta 19. haftamdan sonra çıktı benim göbiş seninde öyle olur tahminen ama sen bendende zayıftın seninki geç çıkabilir :))
Öznur'cummmm demek kıssçeee geliyor heee
çok sevindim canımmmmmmm
inş test sonucunda çok temiz ve güzel çıkacak...

ayy kızlar inşşşş ağzınızdan bal damlıyor...

canım inş. temiz çıkacak senden güzel haber benden güzel haber inş. gelicek..

bende aynen senin gibiydim canım erkek demişti ama gözüm hep kız elbiselerindeydi hayırlısı olsun ne diyelim :))

selam canım naber ?
kız cicileri çok albenili hakkaten yaa bende dayanamıyorum gördükçe kız istiyo canım :))
aman sağlıklı olsunlarda
bakalım sana tosun mu gelecek kısçe mi :))

kızlar için daha cok çeşit var ya cok şirirn ekeklerin oyle cok yok . buarada hamilelikten sinirli biri oldum galiaba arkadasım bugundurmadan kızıyosun bana dedi :) ama yaa aslında kızgınlıgım ona deil müdürün sekreterineydi :)

Son düzenleme:

hep limon yıyorum dıye kız dıyorlardı bana ama ben ona ınanmıyorum
vucut eksıklıge göre yıyecek ıstıyor bence
ozaman kızda olabılır benım:)))

benimde oyle olucak kesin canım :) 18 hafatdan sonra bebek hızla buyumeye baslayınce cıkaak benımde :) ama gögüslerim inanılmaz buyudu ay catlama bıle oldu yaa esımde dıyo bebek karnında degıl gögüslerinde buyuyo galiba :)

canım uzun zamandır yoksun meydanlarda nasılsın ? hamılelık nasıl gidiyor? ben pazartesi kontrole gıdıcem cinsiyet tahminininde henüz bulunmadı doktorum belki pazartesı soyler artık :)

çalışıyorum canım ya fırsat buldukça giriyorum işte.hamilelikte çok güzel gidiyor Allaha şükür sen nasılsın bebiş nasıl geçti mi bulantıların canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…