çalışıyorum canım ya fırsat buldukça giriyorum işte.hamilelikte çok güzel gidiyor Allaha şükür sen nasılsın bebiş nasıl geçti mi bulantıların canım
benimde oyle olucak kesin canım :) 18 hafatdan sonra bebek hızla buyumeye baslayınce cıkaak benımde :) ama gögüslerim inanılmaz buyudu ay catlama bıle oldu yaa esımde dıyo bebek karnında degıl gögüslerinde buyuyo galiba :)
ayhhh çok iyimiş eşinin yorumu
ay canım eşimin yorumlarını duysan catlarsın gülmekten doktor bıle gulmekten bakamıyo duzgun bazen :) hehe ama sımdıden hollanda inegi gibi olcaksın alalım diyo sağma aletlerinden sağarız seni bol bol süt içer bebeğimiz :)
haahhahaa
işte annelik nasıl bir duygudur kiiiii bunları iltifat sayıp mutlu oluyor insan değil miiiii
ahh ahh şuanda bnmde en büyük hayalim en yakın zamanda bir hollanda ineği olabilmek ve sağılmakkkk
merhaba arkadaslar.. ıkı gun once kalp atıslarını duymak ıcın gıttıgımzde doktor bebegımızın hıç buyumedıgını kesenın buzusup kalmıs oldugunu soyledıı...aldılar bebegımı.. ıcımden soke soke zorla aldılar... cook uzgunum...
merhaba arkadaslar.. ıkı gun once kalp atıslarını duymak ıcın gıttıgımzde doktor bebegımızın hıç buyumedıgını kesenın buzusup kalmıs oldugunu soyledıı...aldılar bebegımı.. ıcımden soke soke zorla aldılar... cook uzgunum...
canım ya o kadar üzüldüm ki sanki benim bebeğimi aldılar bende amniyosentez sonucumuvbekliyorum(
Rabbim sabır versin..
canım inşallah temiz çıkar sonucun
kızlar amniyo sonucum için hastaneyi aradım şuan hala çalışılıyomuş haftaya perşembe tekrar arayın dediler , bu hafta sonuç çıkacaktı neden 1 hafta daha uzadı dedim sizden kaynaklı bi sorun değil bizimle alakalı dediler( ben 10 gün daha nasıl bekliycem (
kızlar amniyo sonucum için hastaneyi aradım şuan hala çalışılıyomuş haftaya perşembe tekrar arayın dediler , bu hafta sonuç çıkacaktı neden 1 hafta daha uzadı dedim sizden kaynaklı bi sorun değil bizimle alakalı dediler( ben 10 gün daha nasıl bekliycem (
pufff canım doğru diyosunda işte 2 gün kaldı diye seviniyodum(
ya bide felaket bir kaşıntım var (vajinada) ölüyorum kaşınıdan gece hiç uyutmadı dr'a ulaşamıyorum( şanssızım demek istemiyorum ama ona çıkıyor sonuç
sen nasılsın baharcım.
yokhh sen nasılsın tatlım..
pufff canım doğru diyosunda işte 2 gün kaldı diye seviniyodum(
ya bide felaket bir kaşıntım var (vajinada) ölüyorum kaşınıdan gece hiç uyutmadı dr'a ulaşamıyorum( şanssızım demek istemiyorum ama ona çıkıyor sonuç
sen nasılsın baharcım.
yokhh sen nasılsın tatlım..
öznurcum selammm
aaaaaa niye öyle bişey yaptılar yaaa
bence peşini bırakma ara yine doktorunla görüş olmazsa
en azından bi açıklama yapsınlar sebep ne yani
10 gün daha ne demek insan ztn streste bide hala bekletiyolar yaaaa uyuzlar..
vajınada kaşıntı mantar buyuk ıhtımalle canım hamılelıkte sık olan bır olay ama doktoruna ulaş ılac verır gerekırse ben iyiyim canım ya işte ugrsıyorum yogun işler bırde uykum varki sorma gitsin zor acıyorum gözlerimi bende yarın doktora gıdecegım ınsallah cınsıyetı öğrenırız eşiminde doğum günü güzel bir hediye olur kendisine
hay allaaah doğru diyosun bilmediinn hastaneye de çemkirilmez..
neyse cnm beklemekten başka çare yok anlaşılan
temiz çıksında sonuçlar geç olsun güç olmasın demişler...
yarın cinsiyeti öğreniyoruzz demekkkkkk, bak kız dicekler bahacım görürsün :)
eşine de ne güzel hediye olcak, böyle özel günlerde daha da anlamlı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?