canımya nasıl heycanlıyım anlatamam ya ay kız erkek farketmez sağlıklı olsunda gercı annem babam ve kayınvaldem kız dıyor dıyer herkes erkek dıyo ama en guzelını ablamın oglu dedı annem sordu teyzenın bebegı senin gibib olacak beray gibi mi diye durdu durdu beray gibi olacak dedi kızkardesı gıbı olacakmıs ayy okadar tatlı soyledıkı bı taraftanda kıskanıyor tabii
ben bile heyecanlandım senin adına merakla bekliyorum
kaçta gidiceksin yrn sbhtan gitseydin bari :)
banada kız gibi geliyo ama tabi yine bilemeyiz cnm dediğin gibi iyi olsun sağlıklı olsun da
oğlanda olsa ben damat alcam onu nslsa :))))
canım malum sabah işliyoruz o nedenle mesai sonrası 4 de falan gıdıcem doktora :) eve gelır gelmez yazarım ben yetısemezsem sizlere carsamba sabahı öğrenırsınız :)
bende şüpheleniyorum ama ne olduğuna karar veremedimvajınada kaşıntı mantar buyuk ıhtımalle canım hamılelıkte sık olan bır olay ama doktoruna ulaş ılac verır gerekırse ben iyiyim canım ya işte ugrsıyorum yogun işler bırde uykum varki sorma gitsin zor acıyorum gözlerimi bende yarın doktora gıdecegım ınsallah cınsıyetı öğrenırız eşiminde doğum günü güzel bir hediye olur kendisine
ayy cnm çok sinir bişe o adet dönemmnden snra olur bnmde ped pişik yapıyo resmen(
inş doktora ulaşrsn hemencik bi yol göstersin sana..
iyiyim cnm nasıl olayım işte yuvarlanıp gidiyorum
sizin iyi haberleirnizi aldıkça iyi oluyorum
batıma daha 1 hafta var pek umudum yok ama hayırlısı diyorum işte...
hay allaaah doğru diyosun bilmediinn hastaneye de çemkirilmez..
neyse cnm beklemekten başka çare yok anlaşılan
temiz çıksında sonuçlar geç olsun güç olmasın demişler...
canım umudunu hiç kaybetme olucak elbet biliyosun 14 şubat süprizi yapıcak senin bebiş inş..:)
aynen öyle canım artık geç olsun güç olmasın diyorum..hayırlısı diyelim..
bende şüpheleniyorum ama ne olduğuna karar veremedim(
canım inş. öğrenirsin cinsiyetini hayırlısıyla sağlıklı olsunda bebişlerin cinsiyeti hiç önemli değil..eşininde doğum günü kutlu olsun canım güzel bir doğum günü hediyesi olur inş.
hay allaaah doğru diyosun bilmediinn hastaneye de çemkirilmez..
neyse cnm beklemekten başka çare yok anlaşılan
temiz çıksında sonuçlar geç olsun güç olmasın demişler...
canım umudunu hiç kaybetme olucak elbet biliyosun 14 şubat süprizi yapıcak senin bebiş inş..:)
aynen öyle canım artık geç olsun güç olmasın diyorum..hayırlısı diyelim..
İnşallah öznur'cum...
kızlar dr'uma ulaştım fitil ve travazol krem verdi bebeğe zararı olmaz dedi hemen sipariş verdim inş. bu gece rahat bir uyku uyurum..
canım malum sabah işliyoruz o nedenle mesai sonrası 4 de falan gıdıcem doktora :) eve gelır gelmez yazarım ben yetısemezsem sizlere carsamba sabahı öğrenırsınız :)
canım bugün güzel haberlerini bekliyorum , akşam eve gidince hemen bakıcam yazmayı unutma :))
canım eve gıder gıtmez yazıcam sonucu :) ay bırbucuk saat kaldı cook heycanlıyım ya elim ayagım tıtrıyo okadar yanı daha once bukadar heycanlanmamıstım ki ben :)
canım eve gıder gıtmez yazıcam sonucu :) ay bırbucuk saat kaldı cook heycanlıyım ya elim ayagım tıtrıyo okadar yanı daha once bukadar heycanlanmamıstım ki ben :)
Kizlar bebisin cok sukud iyi kipir kipirdi ama oyle bir pozisyondaydiki birsey goremedik doktor ugrasti ama terbiyeli cikti gostermedi cinsiyetini 2hafta sonra detsyli ultr. Da gorururuz umarim 3lu test yapmiyoruz ikili iyi cikti 3lu ye gslerdk yok dedi yaptirmiyoruz
canım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna maşallah..senin bebekde benimki gibi çok namuslu çıktı:)
Kizlar bebisin cok sukud iyi kipir kipirdi ama oyle bir pozisyondaydiki birsey goremedik doktor ugrasti ama terbiyeli cikti gostermedi cinsiyetini 2hafta sonra detsyli ultr. Da gorururuz umarim 3lu test yapmiyoruz ikili iyi cikti 3lu ye gslerdk yok dedi yaptirmiyoruz
Canımmmmmmmmm
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim maşallah ona
ama ne inat çıktı bak hala göstermiyorrr yav kesin prenses seninki pek namuslu :))
olsun iyii olduğunu bilmek yeterrr
evet canım aynen oyle oldu cok ugrastık esım son doktora soyle soyledı baharı ayaklarından tutup salayım belki pozisyon değişir ufaklık baya bır gulduk. ay bıde benım eşimle kavgam vardı uyurken ayaklarımı karnıma doğru cekıyorum baska turlu uyuyamıyorum esımde ızın vermıyodu doktora sorduk yatabılırsın ıstedıgın gıbı dedı esımede bırak yatıp uyusun uykusuzluk daha kötü stresse sokmasın kendısını zaten bır sure sonra karnı buyuyunce ıstedıgı gıbı rahat uyuyamayacak rahatladım artık özgürüm bir tek plasentam hala aşağıda ama doktor umutlu konustu biraz bosluk var tamamen kapalı deıl dedı rahım bebek buyuyunce yukarıya itebilir o bosluk olmasaydı pek umutlenme derdim ama tabii ne olacagı belli deil cıkmaya bılır yukarı dıyede ekledı ay bebısım sağlıklı olsunda sezeryan olurum ne yapayım. :)
canım dün akşam telden yazdım pek bişiler yazamadım :))
ikilininde normal çıkmasına sevindim hayırlısıyla sezeryan normal doğum fark etmez yeterki kucağına almak nasip olsun :)
eşininde tepkilerine çok güldüm sizi dr'un odasında o şekilde düşündümde
hadi bakalım kızçeler çoğalıyor desene sendende bi kız bebek geliyor sanırım
canım zaten eşimin yaptıgı yorumları duysan her kontrolde bırsey soyluyo dokotrda bende ölüyoruz gülmekten :) ya inan hiç bilmiyorum su sıra benim gönlüm biraz daha fazla kız olmasını istiyor sanki ama erkek olacak dıyor herkes bakalım kısmet goreceyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?