Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Öznur'cum günaydınnnn naber kızın ve sen iyimisiniz?

Bahacım damat alcaktım senden ama kız geliyo anlaşılan, ya bnm kızla kanka olurlar
yada erkekim olursa gelin alırım kız o prensesiiiiiiiiiiii
ama bnm oğlum olsada küçük olcak ondan elimi çabuk tutmam lazım
olsun zengin olurlar

Son düzenleme:

günaydın canım biz iyiyiz çok şükür kızımızda kıpır kıpır maşallah :) ben burdayım diyor :) canım olsun seninki küçük korur bizimkiler belkide paylaşamazlar

günaydın canım biz iyiyiz çok şükür kızımızda kıpır kıpır maşallah :) ben burdayım diyor :) canım olsun seninki küçük korur bizimkiler belkide paylaşamazlar

öznur bizim kızlar kavga edermıs deryanın oğlu için :))

baharcım nurgülle görüşüyomusun canım artık topikte yok haberlerini alamıyoruz siz facebooktan haberleşiyodunuz sanırım...

selam kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.. aylardır hiç uğramadım öznurun 22 haftalık olduğunu görünce farkettim nakadar uzun zaman geçtiğini.. aylar oldu bizde bi değişikilk yok.. benim kilo vermem gerekiyordu hamile kalabilmek için ama tabikide veremedim çok ihmal ettim çok erteledim.. ama artık bişeyler yapmanın zamanı geldi.. inşallah amaçlarıma ulaşırım

maşallah burdada kız hakimiyetii var bizim topiktede erkek hakimiyeti var galiba bende burdaki hakimiyetlikten olucam nerdesnz deryacım bahar kimse kalmamış bende bakayım dedm

boşver canım kiloları sonrada verirsin :) benim kızım kocaman oldu ellerinizden öper :)
maşallah burdada kız hakimiyetii var bizim topiktede erkek hakimiyeti var galiba bende burdaki hakimiyetlikten olucam nerdesnz deryacım bahar kimse kalmamış bende bakayım dedm

aramıza hoşgeldin :) bizim kızlar çoğalıyor yavaş yavaş..

boşver canım kiloları sonrada verirsin :) benim kızım kocaman oldu ellerinizden öper :)

aramıza hoşgeldin :) bizim kızlar çoğalıyor yavaş yavaş..

ay evet maşallah onlara gerçi bende tam olarak daha ögrenmedm ama sanırım kız hep erkek hissedyrm daha dogrusu istyrdm ama sanırım kız olucak hayırlısı olsunda kısmette ne varsa

ay evet maşallah onlara gerçi bende tam olarak daha ögrenmedm ama sanırım kız hep erkek hissedyrm daha dogrusu istyrdm ama sanırım kız olucak hayırlısı olsunda kısmette ne varsa

sağlıklı olsun canım Allah gönlüne göre versin inş..

Sizi gidi kız anaları sizi :))
bayaa bi işim vardı onları toparladım çok yoruldum yaaa
göğüslerim patlıcak gibi şmdi çamaşırı söküp atıcam yaa çok rhatsız oldum
karnımda çok şişti patlamak üzereyim eve gidip soyunmak istiyorum şöle raah tahat eşofman giymek ahhhh

allah razı olsun tatlım senin durumun nasıl kilo aldınmı bebişin kaç gr olmuş

1 hafta önce bebiş 400 gr olmuştu bende 5 kilo aldım..ama bu hzla gidersem dahada alırım ilk aylar bulantılardan alamadım 4 ayda 2 kilo aldım son 1 ayda 3 kilo almışım :))feda olsun ama napalım veririz sonra :)
sende durumlar nasıl..

sende kız anası olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…