Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

öznurcum kilo vermeden hamile kalamıyorum ki sorun orda canım yaaa ben sana ozaman kız demiştim pembe seçtiğin için aşağıdaki resmini çok sevindimm

ayyyyyyyyyyyyyy inşşş
ağzın bal yesin senin emiiiiiiiii canım benim
yesin yesin :))
öznurcum kilo vermeden hamile kalamıyorum ki sorun orda canım yaaa ben sana ozaman kız demiştim pembe seçtiğin için aşağıdaki resmini çok sevindimm
hmm..anladım canım diyetisyene gittinmi hiç canım benim iş yerinden arkadaşımda baya kilosu vardı 10 kilo falan verdi sanırım sporada gidiyor ama..sende başarabilirsin..bana herkes kız diyodu :) bahtım alınıma yazılmış herkes okuyo demekki :))

bnmde çok uykum var ((
nolcak bu uykucu halimizzzzzzzzzzzzzz

ay canım bende bilmiyorum valla ama sureklı uyumak ıstıyorum hamileliğin etkisi de var benim yapımda uykucu ıkısı bırlestı kıs uykusuna yatmak istiyorum :) birde iş yerinde engelli bır sapıgım var ayy karsıma gectı yıne tum gun benı ızledı yv ızlermıs gıbı bırde oglen ne yapacam dıye soruyo kımle yemek yeycekmısım sınır ettı benı yıne kızamıyorumda engelli konusması zor anlasılıyor vede zar zor yuruyor bırtek konusmasını anlayan ben benımle sohbet edebılıyor ayyy ne yapcam ben esım gozuktu kendısıne bır ıkı kezde sulanmaktan vazgectı ama karsıma oturup benı dıkızlemesi sinirlerimi geriyor

valla bilmiyorum cnm ben de kendimi hamile olnca düşünemiyorum
hiç uyanmadan uyurum heralde bu gidişle ztn düşkünüm dediğin gibi :))
aaa ne sinirmiş o öyle yazık bi yandan napsın senden ilgi bekliyo demekki
ama insan sıkılır cnm yaa sürekli etrafnda öyle bakınan biri
eşin bi daha bi gözüksün bari :)

günaydın kızlar görüşemiyoruz nasılsınız bakalım..
baharcım sen nasılsın tatlım bebiş napıyor..
yokhh son 1 gün sanırım hayırlı haberlerle gel inş. canım..

günaydın kızlar görüşemiyoruz nasılsınız bakalım..
baharcım sen nasılsın tatlım bebiş napıyor..
yokhh son 1 gün sanırım hayırlı haberlerle gel inş. canım..

ben iyiyim canım sen nasılsın ? bebiş iyi artık hissetmeye başladım kendisini cok guzel bir duyguymus arada tekme atıyo kıcıklanıyorum ulmeye baslıyorum esım aaa ne oldu sımdı guluyorsun dıyor bende tekme attı dıyorum ayy delirdi benim hanım deyip guluyo oda :)

yokh gecen hafta test yaptı bhcg si 20 cıkmıstı ama malesef dun tekrarladıgında 13 e düşmüş baya üzgündü. senin bebiş nasıl ?

canım sende benim gibi erken hissetmişsin zayıflığın verdi bi avantaj sanırım bu :)) benimkinin hareketleri dışarıdanda belli oluyor.maşşallah bebeğine..bende iyiyim canım hala test sonucunu alamadık ama yarın son çıkmazsa şikayet edicem artık sabredemiyorum
hmm.değeri düşmüş hayırlısı olsun inş. üzülmesin ya Allahın izniyle onunda meleği gelcek inş.

öznur'cum selam,
baharın bahsettiği gibi 2-3 gündür nelerle boğuşuyorum...
tam oldu dedik pozitifti 2 gün o hevesle dolaştım ama düşmüş dün..
kimyasal gebelikmiş, şimdi adet olmayı bekleyeceğim...
bundan sonrası için hayırlsıı nasip olsun inş.
seninde sonucun artık hayırla gelir inş cnm güzel haberini bekliyoruz,

canım haklısın insan hayal kırıklığına uğruyor bu durumu bende yaşamıştım ve çoğu kişide yaşıyor malesef hayırlısı olsun hakkınızda inş. sağlıklı olsunda bi dahaki ay olsun merak etme oda olcak sadece sabır gerekiyor işte malesef..
canım inş. yarını bekliyorum bi umutla çıkkar inş. bende artık çok bunaldım ne alsam çok bişi alma , eşime şunu alalımmı desem bi sonuç çıksın demelerinden bunaldım ( hapimizin hakkında hayırlısı artık..

öyle canım, hayırlısı olsun demekten başka çare yok,
inş yine gelir bebeğim sağlıkla...
sonucung üzel çıkıcak cnm çok haklısın gerilmekte, ama güzel olucak buna inan
bekliyoruz güzell haberlerini..

Söylenecek söz kalmadığında dudaktan dökülen tek sözdür.. ''Hayırlısı'' çok doğru bir söz canım başka söylencek bişi yok gerçekten inş. vakti zamanı gelince meleğin seninle olucak..

öznurcugum nasılsın ? sonuclar cıkıyor mu bugun ?

kızlar günaydın, nasılsınızz
öznur cnm sonuç çıkacak mı?
baharcım sen nasılsın?

kızlar günaydın, nasılsınızz
öznur cnm sonuç çıkacak mı?
baharcım sen nasılsın?

günaydın iyiyim canım sen nasılsın ?? kafeteryacıya taktım bugun valla ne zaman bırsey ıstesem hep unutuyoo sinir oldum tek kurusluk bırsey almayacagım artık yaa utanmaz herif bide gidip müdüre birşey içmiyoruz diye şikayet ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…