Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar günaydın, nasılsınızz
öznur cnm sonuç çıkacak mı?
baharcım sen nasılsın?

canım sen kimyasal gebelik mi geçirdin ne diyor bu kız dicen ama çokk sevindim.bende kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım bu ayı çok iyi değerlendir inşallah bu ay gelecek bebişin

öznurcugum nasılsın ? sonuclar cıkıyor mu bugun ?

kızlar günaydın, nasılsınızz
öznur cnm sonuç çıkacak mı?
baharcım sen nasılsın?

canlarım çıkmadı sonucum kafayı yemek üzereyim (
dün aradım karşılıklı duygusal bir konuşma yaptık karşımdaki kızda çok azildi ama onunda yapacağı bişi yok anladım hala çalışılıyormuş kromozomların çoğalması bekleniyormuş bekleyen çok kişi varmış benim gibi labratuarın duyarsızlığı gibi geliyor bana ama bakalım anlıyacaz sonunda ne olup olmadığını bana bi ön bilgi söyleyin dedim millet yaptırıyo 2 gün içinde ön bilgi alıyor dedim şuana kadar bakılanlarda bi sıkıntı yok dedi tabi bu beni rahatlatmak içinmi dendi onuda bilmiyorum beni arıycakmış bakalım artık beklemiyorum düşünmek istemiyorum bile ben ne kadar evham yaparsam o kadar uzuyor malesef(

Baharcım senin iş yerindekiler senin sinirlerini sınamak için uğraşıyorlar sanırım boşver hepsini gereksiz insanlar..

günaydın canım nasılsın

canım sen kimyasal gebelik mi geçirdin ne diyor bu kız dicen ama çokk sevindim.bende kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım bu ayı çok iyi değerlendir inşallah bu ay gelecek bebişin

günaydın kızlar,
psikolojik olarak bugün daha iyiyim
ancak bu seferde fiziksel olarak çöktüm çok sancım var galiba sökülüyorum
"kimyasal gebelik-psikolojik buhran ve fiziksel çöküş"
son 1 haftamı ne güzel açıkladım atasözü gibi oldu :))

Msg38 canım öyle oldu vallaa sorma,
yaaa sendemi yaşamıştın demek hemen kaldın sonra
bu süper bi haber, forumda baya kişi okudum ztn kimyasaldan sonra çabucak hamile kalmışlar,
inşallah bnmde öyle olurrr canım,
sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet belimiydi senin?

çok şükür iyiyiz canım 12 haftalıkken %99 erkek dedi ama ben bir umut bekliyorum hala bu cumartesi kontrolümüz var kesinleşecek inşallah öznurcum senin sonuçta temiz çıkacak inşallah benim arkadaşımda aynı öyle oldu şimdi bir kızı varki maşallah zeka küpü sen bol bol dua et

msg38 merhaba canım sen nasılsın bebiş nasıl bakalım cinsiyetiniz belli oldumu :)

öznurcugum gec öğreniceksin sonucu belki ama içimden bir ses temiz cıkıcak diyor ve bunun için de dua ediyorum inan bana .

sana da tosuncuk geliyor demek,
hayırlısı olsun cnm

evet canım kimyasal olmuştu hatırlıyosan 24 çıkmıştı değerim sonra düşmüştü sonraki adetimde gelmeyince test yaptım ama buda kimyasaldır diye pek inandırmıyodum kendimi çok şükür değilmiş inşallah sende bu ay alacaksın sevinçli haberi

değerim çok yakın seninkine bnmde 20,76 çıktı sonra düştü
inşş cnm senin gibi olur bnmde martta güzel haber alırım.
peki diyorlarki bu olaydan sonra adet düzenin şaşırdığı için yumurtlama da düzeni değişiyormuş
sen herhangi bir takip yaptınmı sonraki ay, yoksa gün aşırı mı halvet oldu

bu hafta kesinleşecek inşallah canım ama eşim gelin adaylarına bakmaya başladı şimdiden

hehehhe
doğrudur cnm başta bişey söylenince ona alışır insan
%99 dediyse dr öyledir ama, tosun geliyor

inş. canım hayırlısı artık..
banada %75 erkek demişti %25lik kısım doğru çıktı :) kızım olcakmış
ama sana %99 demiş sağlıklı olsunda..
öznurcugum gec öğreniceksin sonucu belki ama içimden bir ses temiz cıkıcak diyor ve bunun için de dua ediyorum inan bana .
canım benimde içimde kötü bi his yok ama her iki türlüde düşünüyor insan malesef.

canım sonraki ay biz izne çıktık izinde yakınlaştık işte erken yumurtladım ama canım 9. günde çünkü sadece o gün olmuştu gün falan hesaplamadım yani hatta kayınvalidemlerdeydik ben olmasın yan odadalar hem banyo yapamam diye tartıştım eşimle iyiki dinlememiş

kızlar ben geçen ay ultrasona gitmeden önce annem rüyasında görmüş oğlum oluyomuş adıda ramazanmış annem illa koyman gerekiyor diyor doğumda ramazana denk geliyor sizce rüyada görülen ismin konması şart mı

Son düzenleme:

hımm erken yumurtlamışsın evet,demekki 8. günden itibaren gardımızı alacağız :)
ay evt iyki dinlemişsin eşini..kısmet işte cnm olcak olduktan snra bak nokta atışı 1 günde de olmuş,
inş darısı bizlere...

canım bence şart değil önemli olan senin ve eşinin ne istediği sırf ruyada gorudu annen dıye koyman gerekmez ama ıllakı kıramam dıyosan ıkıncı ısım olarak koyabılırsınız.

nasılsınız arkadaşlar,giren arkadaşlar belli olduğu için öznur bahar yokh,msg38 2 ye 2 yiz yani..öznurcum inş senin iyi çıkacak sonuçlar içimde güzel hisler var.baharcım sana özelden yazdım bakarsın ayrıca sana da maşallah bebiş pıt pıtlara başlamışş..msg38 sana da maşallahh ne güzel..yokh kimyasal gebelik geçirmişsin buda bir işarettir bence inş en kısa zamanda bebişin gelir....
bana gelince bende halen beklemedeyim..20 şubat batım yani 5 günüm var.ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo ama bilmiyorum henüz fikrim yok..eğer şubatta olmazsa ben tedaviye başlamak istiyorum,bu durumun daha fazla uzamasını istemiyorum..çünkü zaman çok önemli ve ben 30 yaşındayım..biliyorum bebek için tedavi çok zor meşaketli birşey ama ne kolayki hayatta zaten...dua edin arkadaşlar..

bu arada bana şimdiden bile benim için dua eden ne bileyim bir yerlerden birşey getiren kişiler henüz ortada bebek olmamasına rağmen
olursa adını bunu koyman gerekiyor diğeri olursa adı bu olmalıymış diyor bende bana böyle söyleyen birine dedim ki..herkes böyle söylüyor ama nerden kabul olduğunu kim bilebilir ki dedim..sonuçta benim için benim bilgim dışında çeşitli türbe ne bileyim ibadet yerine gidilmiş hangisinin kabul olduğunu yada hiçbiriyle ilgili olmadığını nerden bilebiliriz..eşimin akrabası hacca gitmiş ordan bana dua edilmiş kız olursa adını melike koymanız gerekiyo denmiş..bende k.valideme yani oranın duasıyla olduğu nerden belli olur ki dedim..yani insanı isim için bile geriyorlar sizin anlıyacağınız..bence bu insanların uydurmaları gibi geliyor bana iş olsun yani..dua etmişmisin Allahın izniyle olmuşmu duan yerine ulaşmış demektir.yani peşine birde isim koyma zorunlluğu getirme nasıl bir zihniyet...
Annenizin rüyasında görmüş olması normal birşey ama illa konması gerekir die birşeyi benim mantığım almıyor..baharın dediği gibi anneniz çok ısrar ederse göbek adını koyarsınız..

hoşgeldin canım,
ilk gün o hayal kırıklığıyla çok üzülmüştüm ama şuan daha sağlıklı düşünebiliyorum çok şükür..
sağol cnm inş daha çok beklemeyiz, hepimiz için hayırlısı olsun...
seninde inş bu ay kendiliğinden gelir bebeğin
tedaviye flnda gerek kalmaz.
hayatta hiçbişey kolay değil doğru diyosun hayatın kendisi zor..
ve sanırım bizde onunla baş etmek için burdayız, yılmak yok

Merhabalar nasılsınız arkadaşlar umarım iyisinizdir. Arada girip bakıyorum genel itibariyle keyifler yerinde görüyorum sizleri hem keyifli hem heyecanlısınız yani tam olması gerektiği gibi.. Ben size bilgi vermeyi kendime bir borç olarak görüyorum ve yine aldığımız kararı sizinle paylaşmak istedim. Yarın bir tüp bebek merkezine gidiyoruz eşimle bakalım o ne diyecek nerdeyse 1 yıl oldu her ay yaşadığım yıkımı anlatmaya gerek yok kimisine şahit oldunuz biliyorsunuz ya da kendinizin hamile kalamadığınız dönemlerden beni anlayabilirsiniz. Bu sıkıntıyı her ay yaşamaktan artık yoruldum ne olursa olsun artık ne gerekiyorsa yapılsa yarın muayeneye gidicem bakalım doktor ne yapmamızı önerecek umarım her şey güzel olur benim ve hepimiz için Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin....

canım allah yardımcınız olsun umarım güzel haberlerle donersını< tp bebek merkezınden. tahımınım oncelıkle sızı kontorl edıcekler sende yumurtlama durumuna bakıcaklar esınınde sperm sayısı ve kalıtesıne sonuclar ıyı cıkar umarım buarada aşılama denedınız mı hıc? yada doktor sana hıcyumurtan gelıssın dıye ılac vermısmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…