- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
kızlar günaydın, nasılsınızz
öznur cnm sonuç çıkacak mı?
baharcım sen nasılsın?
öznurcugum nasılsın ? sonuclar cıkıyor mu bugun ?
kızlar günaydın, nasılsınızz
öznur cnm sonuç çıkacak mı?
baharcım sen nasılsın?
günaydın iyiyim canım sen nasılsın ?? kafeteryacıya taktım bugun valla ne zaman bırsey ıstesem hep unutuyoo sinir oldum tek kurusluk bırsey almayacagım artık yaa utanmaz herif bide gidip müdüre birşey içmiyoruz diye şikayet ediyo.
günaydın canım nasılsın
günaydın iyiyim canım sen nasılsın ?? kafeteryacıya taktım bugun valla ne zaman bırsey ıstesem hep unutuyoo sinir oldum tek kurusluk bırsey almayacagım artık yaa utanmaz herif bide gidip müdüre birşey içmiyoruz diye şikayet ediyo.
canım sen kimyasal gebelik mi geçirdin ne diyor bu kız dicen ama çokk sevindim.bende kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım bu ayı çok iyi değerlendir inşallah bu ay gelecek bebişin
msg38 merhaba canım sen nasılsın bebiş nasıl bakalım cinsiyetiniz belli oldumu :)
çok şükür iyiyiz canım 12 haftalıkken %99 erkek dedi ama ben bir umut bekliyorum hala bu cumartesi kontrolümüz var kesinleşecek inşallah öznurcum senin sonuçta temiz çıkacak inşallah benim arkadaşımda aynı öyle oldu şimdi bir kızı varki maşallah zeka küpü sen bol bol dua et
günaydın kızlar,
psikolojik olarak bugün daha iyiyim
ancak bu seferde fiziksel olarak çöktüm çok sancım var galiba sökülüyorum
"kimyasal gebelik-psikolojik buhran ve fiziksel çöküş"
son 1 haftamı ne güzel açıkladım atasözü gibi oldu :))
Msg38 canım öyle oldu vallaa sorma,
yaaa sendemi yaşamıştın demek hemen kaldın sonra
bu süper bi haber, forumda baya kişi okudum ztn kimyasaldan sonra çabucak hamile kalmışlar,
inşallah bnmde öyle olurrr canım,
sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet belimiydi senin?
sana da tosuncuk geliyor demek,
hayırlısı olsun cnm
evet canım kimyasal olmuştu hatırlıyosan 24 çıkmıştı değerim sonra düşmüştü sonraki adetimde gelmeyince test yaptım ama buda kimyasaldır diye pek inandırmıyodum kendimi çok şükür değilmiş inşallah sende bu ay alacaksın sevinçli haberi
bu hafta kesinleşecek inşallah canım ama eşim gelin adaylarına bakmaya başladı şimdiden
inş. canım hayırlısı artık..çok şükür iyiyiz canım 12 haftalıkken %99 erkek dedi ama ben bir umut bekliyorum hala bu cumartesi kontrolümüz var kesinleşecek inşallah öznurcum senin sonuçta temiz çıkacak inşallah benim arkadaşımda aynı öyle oldu şimdi bir kızı varki maşallah zeka küpü sen bol bol dua et
canım benimde içimde kötü bi his yok ama her iki türlüde düşünüyor insan malesef.öznurcugum gec öğreniceksin sonucu belki ama içimden bir ses temiz cıkıcak diyor ve bunun için de dua ediyorum inan bana .
değerim çok yakın seninkine bnmde 20,76 çıktı sonra düştü
inşş cnm senin gibi olur bnmde martta güzel haber alırım.
peki diyorlarki bu olaydan sonra adet düzenin şaşırdığı için yumurtlama da düzeni değişiyormuş
sen herhangi bir takip yaptınmı sonraki ay, yoksa gün aşırı mı halvet oldu
hehehhe
doğrudur cnm başta bişey söylenince ona alışır insan
%99 dediyse dr öyledir ama, tosun geliyor
canım sonraki ay biz izne çıktık izinde yakınlaştık işteerken yumurtladım ama canım 9. günde çünkü sadece o gün olmuştu gün falan hesaplamadım yani hatta kayınvalidemlerdeydik ben olmasın yan odadalar hem banyo yapamam diye tartıştım eşimle iyiki dinlememiş
kızlar ben geçen ay ultrasona gitmeden önce annem rüyasında görmüş oğlum oluyomuş adıda ramazanmış annem illa koyman gerekiyor diyor doğumda ramazana denk geliyor sizce rüyada görülen ismin konması şart mı
kızlar ben geçen ay ultrasona gitmeden önce annem rüyasında görmüş oğlum oluyomuş adıda ramazanmış annem illa koyman gerekiyor diyor doğumda ramazana denk geliyor sizce rüyada görülen ismin konması şart mı
nasılsınız arkadaşlar,giren arkadaşlar belli olduğu için öznur bahar yokh,msg38 2 ye 2 yiz yani..öznurcum inş senin iyi çıkacak sonuçlar içimde güzel hisler var.baharcım sana özelden yazdım bakarsın ayrıca sana da maşallah bebiş pıt pıtlara başlamışş..msg38 sana da maşallahh ne güzel..yokh kimyasal gebelik geçirmişsin buda bir işarettir bence inş en kısa zamanda bebişin gelir....
bana gelince bende halen beklemedeyim..20 şubat batım yani 5 günüm var.ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo ama bilmiyorum henüz fikrim yok..eğer şubatta olmazsa ben tedaviye başlamak istiyorum,bu durumun daha fazla uzamasını istemiyorum..çünkü zaman çok önemli ve ben 30 yaşındayım..biliyorum bebek için tedavi çok zor meşaketli birşey ama ne kolayki hayatta zaten...dua edin arkadaşlar..
Merhabalar nasılsınız arkadaşlar umarım iyisinizdir. Arada girip bakıyorum genel itibariyle keyifler yerinde görüyorum sizleri hem keyifli hem heyecanlısınız yani tam olması gerektiği gibi.. Ben size bilgi vermeyi kendime bir borç olarak görüyorum ve yine aldığımız kararı sizinle paylaşmak istedim. Yarın bir tüp bebek merkezine gidiyoruz eşimle bakalım o ne diyecek nerdeyse 1 yıl oldu her ay yaşadığım yıkımı anlatmaya gerek yok kimisine şahit oldunuz biliyorsunuz ya da kendinizin hamile kalamadığınız dönemlerden beni anlayabilirsiniz. Bu sıkıntıyı her ay yaşamaktan artık yoruldum ne olursa olsun artık ne gerekiyorsa yapılsa yarın muayeneye gidicem bakalım doktor ne yapmamızı önerecek umarım her şey güzel olur benim ve hepimiz için Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?