merhaba arkadaşlar sizlere bebiş var diyebilmek çok isterdim ama maalesef yok.hamile değilim.bugün test yaptım ve negatif ayrıca regl belirtimde var..umutlanmıştım gecikince ve belirtide olmayınca ama bugün netleşti.ayrıca benim vücut ısım düşmedi halen yüksek,sanırım düşer bugün yarın..üzlmedim dersem yalan olur ama beklemektense sonucu bilmek daha iyi..kısmet değilmiş napalım
ya kızlar bu yumurta işinden anlayanınız varmı bilmiyorum ama
8. gün 13 mm olan yumurta ne zmn çatlar sizce günde ne kdr büyürki bunlar
sanırım bu ayda erken yumurtlayacağım ben 12. gün gibi
ateşi ölçeyim yine ben en iyisi
geç döllenme olabilr canım normalde gecikmen olmaz diyosun
bence o kdr yüksek ateş boş değil gibime geliyor
acele etme bekle geç olduysa gecikmeden 1 haftadan önce çkmıyor,
hakkıdna hayırlısı yoksada üzme tatlı canını..
merhaba arkadaşlar sizlere bebiş var diyebilmek çok isterdim ama maalesef yok.hamile değilim.bugün test yaptım ve negatif ayrıca regl belirtimde var..umutlanmıştım gecikince ve belirtide olmayınca ama bugün netleşti.ayrıca benim vücut ısım düşmedi halen yüksek,sanırım düşer bugün yarın..üzlmedim dersem yalan olur ama beklemektense sonucu bilmek daha iyi..kısmet değilmiş napalım
canım ben yumurtlama takibine gittiğimde ilkinde banada dr 13 mm olmuş haftaya tekrar gel demişti yanlış bilgi vermiyim kağıtlarım evde akşam seni bilgilendiririm bakıpta.ya kızlar bu yumurta işinden anlayanınız varmı bilmiyorum ama
8. gün 13 mm olan yumurta ne zmn çatlar sizce günde ne kdr büyürki bunlar
sanırım bu ayda erken yumurtlayacağım ben 12. gün gibi
ateşi ölçeyim yine ben en iyisi
canım zaten benimde evde yapığım idrar testimde çıkmamıştı ki hamile olduğum ateşim yüksekti topiktekiler bana hep hamilesin dedi bende inanmadım hatta adet belirtim var sancım var falan demiştim meğersem bizimki yuvasını hazırlıyormuş..yani regl ağrısıda oluyor...kırmızı gelen yoksa umut devam ediyor.
canım ben yumurtlama takibine gittiğimde ilkinde banada dr 13 mm olmuş haftaya tekrar gel demişti yanlış bilgi vermiyim kağıtlarım evde akşam seni bilgilendiririm bakıpta.
tekrar gittiğimde dr'a yumurtalarım boyutu 20mm olmuştu 3 taneydiler bu 3 günü iyi değerlendirin demişti..yumurtanında boyutuna ulaşması gerekiyor sanırım sağlıklı olması için akşam ben sana yazıcam burdan..
canım zaten benimde evde yapığım idrar testimde çıkmamıştı ki hamile olduğum ateşim yüksekti topiktekiler bana hep hamilesin dedi bende inanmadım hatta adet belirtim var sancım var falan demiştim meğersem bizimki yuvasını hazırlıyormuş..yani regl ağrısıda oluyor...kırmızı gelen yoksa umut devam ediyor.
canım ben yumurtlama takibine gittiğimde ilkinde banada dr 13 mm olmuş haftaya tekrar gel demişti yanlış bilgi vermiyim kağıtlarım evde akşam seni bilgilendiririm bakıpta.
tekrar gittiğimde dr'a yumurtalarım boyutu 20mm olmuştu 3 taneydiler bu 3 günü iyi değerlendirin demişti..yumurtanında boyutuna ulaşması gerekiyor sanırım sağlıklı olması için akşam ben sana yazıcam burdan..
Günaydın arkadaşlarım,,baharı merak ettim dün yoktu sanki inş iyidir.sizle nasılsınız bakalım...yokh bugünleri iyi değerlendir canım..
Günaydın arkadaşlarım,,baharı merak ettim dün yoktu sanki inş iyidir.sizle nasılsınız bakalım...yokh bugünleri iyi değerlendir canım..
Merhaba canim 2gun izin aldim evde tembellik yapiyorum ;-) senin ates yuksek idrarda bazen gec cikiyor pozigif bir kac gun daha gelmezse tekrarla buarada adet sancisi oluyor oznurun dedigi gibi . Regl olmadan umudunu yitirme
canım ben umudumu kestim bu durumdan çünkü kırmızı kahverengi karışık lekelenmem var..bundan ötesi yok sanırım bitti yani umutlar marta kaldı.evet lekelenme olmasaydı olabilirdi ama lekelenme var..Merhaba canim 2gun izin aldim evde tembellik yapiyorum ;-) senin ates yuksek idrarda bazen gec cikiyor pozigif bir kac gun daha gelmezse tekrarla buarada adet sancisi oluyor oznurun dedigi gibi . Regl olmadan umudunu yitirme
evt cnm bugünlerim çok önemli inş kaçırmayız..
hala regl olmadın değil mi ateşin ne durumda
bence sende bişiyler var ama inş hayırlısı
bence yok canım keşke senin kadar pozitif olabilseydim ama yok işte..
Baharrrrrrrrrrrrrrrr
seni kaçak seniii,
dünden beri aranıp taranıyorum işe gitmedi heralde dedim
tahminde ettim bu raporu çaktı heralde diye :))
iyisin ama dimi bişiyin yok canım,ohh dinlen güzelce vallaaa
yokh canım dün akşam evde diyorum benim aklımda bişi var ben bişi yapıcaktım işte buydu( kağıtlarıma bakıcaktım canım unuttum ya ( bugün anca gece yazarım çıkışta eve gitmiycem (ama sen birer gün arayla bugünleri değerlendir canım çok pardon ya söz verdim unuttum
olsun canım hiç önemli değil
ben ztn nolur nolmaz bugünlerde çalışıyorum
11-12-13 günler daha da yoğunlaşıcam :))
hayırlısı artık canım
selam herkese..bugün 38.günüm ve kahverengi lekelenmeden başka belirti yok..kırmızımsı lekelenme oldu 35 ve 36 günlerde.sonra dün ve
bugün birşey yok.ya artık olayım regl,sıkıldım bu durumdan yaaa...ağrı falanda yok..
selam herkese..bugün 38.günüm ve kahverengi lekelenmeden başka belirti yok..kırmızımsı lekelenme oldu 35 ve 36 günlerde.sonra dün ve
bugün birşey yok.ya artık olayım regl,sıkıldım bu durumdan yaaa...ağrı falanda yok..
canım özelden yazdım ama posta kutun dolmuş temizlik yapman gerekiyomuş :))buraya yazayım)
merhaba canım gecikmelide olsa cevap yazmak istedim :)
kağıtlarıma baktım dün bağlantı yoktu yazamadım , ben 16.08.2011 de dr gitmişim yumurtam 15 mm imiş , daha sonra 19.08.2011 de gitmişim yumurtalar 20-20-21 mm imiş ve çatlatma iğnesi yaptırmamıştım..
doktor 3 günü iyi değerlendirin demişti , yani 19-20-21 yumurtamın çatladığı günledi büyük ihtimal ve 7.09.2011 tarihinde kanda hamile olduğumu öğrenmiştim...canım sanada yumurtlama takibini öneriyorum gerçi gidiyosun sanırım doktora takip için..
günaydın arkadaşlarım,dün ,itibariyle 6 gün gecikemli olarak regl olmuş bulunmaktayım..buda güzel oldu yani,düzenim vardı şimdi oda bozuldu ben şimdi yumurtlama zamanımı nasıl bilicem çünkü bende akıntı olmuyor,anlayamıyorum yumurtladığımı sadece tahmin ettiğim zaman dilimleri vardı oda gitti( hayat sen niye bana bu kadar zorsun yaa ((((((((((
günaydın arkadaşlarım,dün ,itibariyle 6 gün gecikemli olarak regl olmuş bulunmaktayım..buda güzel oldu yani,düzenim vardı şimdi oda bozuldu ben şimdi yumurtlama zamanımı nasıl bilicem çünkü bende akıntı olmuyor,anlayamıyorum yumurtladığımı sadece tahmin ettiğim zaman dilimleri vardı oda gitti( hayat sen niye bana bu kadar zorsun yaa ((((((((((
Öznur'cum çok teşekkürler bilgiler için,
tahmini günde 1,5-2 mm büyüyormuş demekki gerçekten
bende en geç bugün çatlıyorum sanırım,
8.gün 13mm ken bugün 13. gün 21 mmye ulaşmıştır o zmn
demekki bu 3 gün önemli...
hayırlısı olsun hakkımda canım, yumurta takibi yapmıyorum o gün genel kontrol için gittğimde doktora sordum
söylemek zorunda kaldı :)
ama takip yapmayı dr daha çok erken olduğu için önermedi
bununla seni strese sokmak istemiyorum dedi, sonraki aşamada gerekirse yaparız şuanda kendiniz deneyin dedi
öyle yani bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?