Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

baharcım sen nasılsın bakalım oğluş napıyo annesi artık hissediyorsun dimi bebeğini..

baharcım sen nasılsın bakalım oğluş napıyo annesi artık hissediyorsun dimi bebeğini..

iyiyim canım bir tek uykuya doyaıyorum su sıra :) oğlusumda iyi kıpır kıpır evet bende babasıda sezıyoruz artık maşşalah cok hareketli sabah onun tekmeleri ile uyandım :) sen nasılsın kızın nasıl ?

oyy yesin onu teyzesi :))
iyiyim canım çok şükür cumartesi yürüyüşü abartmışım hala ayaklarımın altı ve bacaklarım ağrıyor :) kızımızda iyi isim konusuna karar vermeye başlıyor.eşim Ela nur veya Defne olabilir dedi , ela ile defne isminin anlamı yok malesef ela renk , defne'de kokulu ot :))
Tuana olsun dedim anlamı çok güzel , cennete düşen ilk yağmur damlası ama bunuda eşim istemiyor..
büyük ihtimal Ela Nur olcak elanın yanına Nur koyunca anlam katmış oluyorum :)
siz düşündünüzmü isim..

hayırlısıyla dogsun canım ela nur da guzel isim bizim oğlanın ismi hasan olacak esımın babasının adı :)

canım uzulme onumuzdeki ay kısmetse olur bazen boyle gecıkmeler olabılıyor cok normal bır olay
üzülmemek elde değil baharcım..hep hüsran( evet gecikmede erken olmada normal birşey miş.genelde erken oluyorum bazen ben..her defasındada gittim herşey normal olabilir böyle diyorlar..

yokh arkadaşımızın adı deryamı? emin olamadım.yok bugün hiç merak ettim...oznurcum sende iyimisin? bebişlerin adları belli olmaya başlamışş..ne güzel..

yokh arkadaşımızın adı deryamı? emin olamadım.yok bugün hiç merak ettim...oznurcum sende iyimisin? bebişlerin adları belli olmaya başlamışş..ne güzel..

evet canım derya ismi :) başka topikte arada yazıyor

vay benim uğurlu topiğim hala devam ediyor bakıyorum da...duygulandım beş ay öncesi geldi aklıma İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır..

Son düzenleme:

merhaba canım iyiyim çok şükür bugün biraz bacak ağrım var belime vuruyor , birazda keyifsizim ama nedeni yok keyifsizliğin ağrıdan sanırım çabuk sinirleniyorum :)) korkuyorum birine çatacam diye :))
canım sen ateşinin yüksekliğine bakma takip yapalım ona göre karar veririz vücut ısına..
ben çok istikrarlydım bu konuda her sabah 7:30'da uyanır ölçerdim ateşimi :)) haftasonu bile uyanırdım tekrar uyurdum :) hadi bakalım sendende bekliyoruz bu azmi :))

maşallah canım ne azimmiş yahu ben yapabilirmiyim acep.ben uyanınca yapsam yataktan kalkmadan olmazmı?:)) lütfennn...ateşimi ölçeceğim her sabah düzenli olarak..bakalım ama benim ateşim genelde yüksek oluyor.yarın adetimin 4.günü heralde yarından itibaren başlamak sorun olmaz dimi..bu arada geçmiş olsun..
vay benim uğurlu topiğim hala devam ediyor bakıyorum da...duygulandım beş ay öncesi geldi aklıma İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır..
merhaba,evet siz bayağıdır yoktunuz,hamilemisiniz sizde? yoksa bizim gibi bekliyormusunuz?

günaydınlar...ya ben aeşimi ölçmeyi unuttum sabah aynaya bakarken aklıma geldi valla..ama geç olmuştu artık..yarına kaldı artık(

günaydınlar...ya ben aeşimi ölçmeyi unuttum sabah aynaya bakarken aklıma geldi valla..ama geç olmuştu artık..yarına kaldı artık(
keşke olceseydın saatini de yazsaydın. ama onemli deil yaın başlarsın sende:)

günaydın kızlar, nasılsınız?
yazçiçeği ateş ölçme inş uğurlu gelir sana bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…