baharcım sen nasılsın bakalım oğluş napıyo annesi artık hissediyorsun dimi bebeğini..
iyiyim canım bir tek uykuya doyaıyorum su sıra :) oğlusumda iyi kıpır kıpır evet bende babasıda sezıyoruz artık maşşalah cok hareketli sabah onun tekmeleri ile uyandım :) sen nasılsın kızın nasıl ?
oyy yesin onu teyzesi :))
iyiyim canım çok şükür cumartesi yürüyüşü abartmışım hala ayaklarımın altı ve bacaklarım ağrıyor :) kızımızda iyi isim konusuna karar vermeye başlıyor.eşim Ela nur veya Defne olabilir dedi , ela ile defne isminin anlamı yok malesef ela renk , defne'de kokulu ot :))
Tuana olsun dedim anlamı çok güzel , cennete düşen ilk yağmur damlası ama bunuda eşim istemiyor..
büyük ihtimal Ela Nur olcak elanın yanına Nur koyunca anlam katmış oluyorum :)
siz düşündünüzmü isim..
hayırlısıyla dogsun canım ela nur da guzel isim bizim oğlanın ismi hasan olacak esımın babasının adı :)
:)) küçük Hasan yolda demekki :)
üzülmemek elde değil baharcım..hep hüsrancanım uzulme onumuzdeki ay kısmetse olur bazen boyle gecıkmeler olabılıyor cok normal bır olay
adet düzensizliğide bi belirtidir rahim kendini hazırlıyor hiç üzülme sen yine günlerini sayaran yumurtlama gününü hesaplaya bilirsin aslında ateş ölçmeyi denesene iyi sonuç veriyor..
forumda bir arkadaş yazmış senin yazdığını.reglisi 15 gün gecikmiş,doktora gitmiş ilaç vermiş,ilaçtan sonra regl olmuş,sonraki ay hamile kalmış..doktorda rahmin gebeliğe hazırlamış kendini demiş..doğruluk payı ne kadar bilmiyorum tabi..ateş ölçme demişsin canım ama benim ateşim hep yüksek çıkıyor,o nedenle benim işime yaramaz o yöntem..yanıltıcı olur.
üzülmemek elde değil baharcım..hep hüsran( evet gecikmede erken olmada normal birşey miş.genelde erken oluyorum bazen ben..her defasındada gittim herşey normal olabilir böyle diyorlar..
adet düzensizliğide bi belirtidir rahim kendini hazırlıyor hiç üzülme sen yine günlerini sayaran yumurtlama gününü hesaplaya bilirsin aslında ateş ölçmeyi denesene iyi sonuç veriyor..
forumda bir arkadaş yazmış senin yazdığını.reglisi 15 gün gecikmiş,doktora gitmiş ilaç vermiş,ilaçtan sonra regl olmuş,sonraki ay hamile kalmış..doktorda rahmin gebeliğe hazırlamış kendini demiş..doğruluk payı ne kadar bilmiyorum tabi..ateş ölçme demişsin canım ama benim ateşim hep yüksek çıkıyor,o nedenle benim işime yaramaz o yöntem..yanıltıcı olur.
canım inşallah buay olur canım. bence dene bir ateş ölcmeyi de birşey kaybetmezsin benimde normalde ateşim yuksek. sen ölc buraya yaz biz yorum yaparız sana :)
üzülmemek elde değil baharcım..hep hüsran( evet gecikmede erken olmada normal birşey miş.genelde erken oluyorum bazen ben..her defasındada gittim herşey normal olabilir böyle diyorlar..
canım inşallah buay olur canım. bence dene bir ateş ölcmeyi de birşey kaybetmezsin benimde normalde ateşim yuksek. sen ölc buraya yaz biz yorum yaparız sana :)
tam olarak saat kaç gibi ölçmeliyim..bugün reglmin 3.günü bugün geçti herhalde..yarından itibaren çlçeyim bari yardımcı olursunuz bana inşallah..hergün aynı saattemi sanırım yataktan kalkmadan öçlmek gerekiyor dimi.uyanınca olur yani..
tam olarak saat kaç gibi ölçmeliyim..bugün reglmin 3.günü bugün geçti herhalde..yarından itibaren çlçeyim bari yardımcı olursunuz bana inşallah..hergün aynı saattemi sanırım yataktan kalkmadan öçlmek gerekiyor dimi.uyanınca olur yani..
evet canım sabah uyandıgında yataktan kalkmadan dil altından ölç hergun yazabılırsen yaz sana tablo yapıcam FF den. ayni saate olursa iyi olur ben ölcerken hafta sonları bır saat gec ölcüyodum fazla bir etkisi oldugunu sanmıyorum ama en az 3 saat uyumus olmalısın. bide akıntını kontol et hergun. onuda not al.
evet canım sabah uyandıgında yataktan kalkmadan dil altından ölç hergun yazabılırsen yaz sana tablo yapıcam FF den. ayni saate olursa iyi olur ben ölcerken hafta sonları bır saat gec ölcüyodum fazla bir etkisi oldugunu sanmıyorum ama en az 3 saat uyumus olmalısın. bide akıntını kontol et hergun. onuda not al.
tamam canım bundan sonra hergün ateş ölçeceğim ve buraya yazacağım,yardımcı olrsan çok seinirim tablo yapmayı ben bilmiyıorum.akıntımıda kontrol etmeye çalışacağım..şimdiden çok teşekkürler canım..
tamam canım bundan sonra hergün ateş ölçeceğim ve buraya yazacağım,yardımcı olrsan çok seinirim tablo yapmayı ben bilmiyıorum.akıntımıda kontrol etmeye çalışacağım..şimdiden çok teşekkürler canım..
hiç önemli deil canım :)
yokh arkadaşımızın adı deryamı? emin olamadım.yok bugün hiç merak ettim...oznurcum sende iyimisin? bebişlerin adları belli olmaya başlamışş..ne güzel..
yokh arkadaşımızın adı deryamı? emin olamadım.yok bugün hiç merak ettim...oznurcum sende iyimisin? bebişlerin adları belli olmaya başlamışş..ne güzel..
maşallah canım ne azimmiş yahu ben yapabilirmiyim acep.ben uyanınca yapsam yataktan kalkmadan olmazmı?:)) lütfennn...ateşimi ölçeceğim her sabah düzenli olarak..bakalım ama benim ateşim genelde yüksek oluyor.yarın adetimin 4.günü heralde yarından itibaren başlamak sorun olmaz dimi..bu arada geçmiş olsun..merhaba canım iyiyim çok şükür bugün biraz bacak ağrım var belime vuruyor , birazda keyifsizim ama nedeni yok keyifsizliğin ağrıdan sanırım çabuk sinirleniyorum :)) korkuyorum birine çatacam diye :))
canım sen ateşinin yüksekliğine bakma takip yapalım ona göre karar veririz vücut ısına..
ben çok istikrarlydım bu konuda her sabah 7:30'da uyanır ölçerdim ateşimi :)) haftasonu bile uyanırdım tekrar uyurdum :) hadi bakalım sendende bekliyoruz bu azmi :))
merhaba,evet siz bayağıdır yoktunuz,hamilemisiniz sizde? yoksa bizim gibi bekliyormusunuz?vay benim uğurlu topiğim hala devam ediyor bakıyorum da...duygulandım beş ay öncesi geldi aklımaİnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır..
keşke olceseydın saatini de yazsaydın. ama onemli deil yaın başlarsın sende:)günaydınlar...ya ben aeşimi ölçmeyi unuttum sabah aynaya bakarken aklıma geldi valla..ama geç olmuştu artık..yarına kaldı artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?