günaydınlar...ya ben aeşimi ölçmeyi unuttum sabah aynaya bakarken aklıma geldi valla..ama geç olmuştu artık..yarına kaldı artık(
merhaba,evet siz bayağıdır yoktunuz,hamilemisiniz sizde? yoksa bizim gibi bekliyormusunuz?
öznur sen nasılsın canım ??
Vizon merhaba bebegın hayırlı olsun canım :) temmuz annesi mi olacaksın yoksa haziran mı ? ben temmuz annesi olacagım inşallah. naısl gecıyor hamileliğin
canım kısmetse haziran annesi olacağım..sabrederek hamiş kalanların hamileliği bence hiç bir sorun olmasa bile kaygılı geçiyordur
çok şükür şimdilik ben de minik kızımda gayet iyiyiz.inşallah sonuna kadar böyle gider..sen nasılsın canım.çok sevindim hamile kalmana.ya mavuşbebekimiz vardı ne oldu ben onu sobelemiştim acaba hamile kaldı mı o da?
inşallah canım sen nasılsın değerlendirdin inş geçen günleri:))günaydın kızlar, nasılsınız?
yazçiçeği ateş ölçme inş uğurlu gelir sana bu ay
ben geçenlerde bi konuda gördüm mavusbebeki sanırım hamile değil canım...canım kısmetse haziran annesi olacağım..sabrederek hamiş kalanların hamileliği bence hiç bir sorun olmasa bile kaygılı geçiyordur
çok şükür şimdilik ben de minik kızımda gayet iyiyiz.inşallah sonuna kadar böyle gider..sen nasılsın canım.çok sevindim hamile kalmana.ya mavuşbebekimiz vardı ne oldu ben onu sobelemiştim acaba hamile kaldı mı o da?
yarından itibaren mutlaka ölçeceğim canım..canım sen yine ölç bakalım regl iken ateşin kaç derece ortalama bi karar veririz ateşine..
hiç hatırlamıyorum canım ya onu bir bilgim yok.
inşallah canım sen nasılsın değerlendirdin inş geçen günleri:))
ben geçenlerde bi konuda gördüm mavusbebeki sanırım hamile değil canım...
yarından itibaren mutlaka ölçeceğim canım..
hiç sorma malesef güzelce değerlendiremedim
kocamlar küsüm, ve bi sürede barışmayı düşünmüyorum
bu ay benden hayır yok canım
hadi ya tüh,üzüldüm küsmeniz ters bi zamana gelmiş desene..keşke küslüğü bırakıp bebişe yönelseydiniz sonra küsmeye devam ederdin:)) tabi şaka bi yana olmuyor bazen..benim de evliliğimde senin yaşadığın şeyleri bende yaşadım...evlilik böyle birşey ne olursa olsun devam ediyor..
merhaba canım iyiyiz çok şükür..günaydın kızlar, nasılsınız?
yazçiçeği ateş ölçme inş uğurlu gelir sana bu ay
canım maşallah bebişine bende haziran annesi olucam kısmetse haziran topiğinde yoksun sanırım..vay benim uğurlu topiğim hala devam ediyor bakıyorum da...duygulandım beş ay öncesi geldi aklımaİnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır..
iyiyim baharcım mide yanması şikayetlerim başladı canım biri biiyor biri başlıyor bunların :)) ama genel olarak daha iyiyim tabi sende iyisin dimi canım..öznur sen nasılsın canım ??
Vizon merhaba bebegın hayırlı olsun canım :) temmuz annesi mi olacaksın yoksa haziran mı ? ben temmuz annesi olacagım inşallah. naısl gecıyor hamileliğin
canım kısmetse haziran annesi olacağım..sabrederek hamiş kalanların hamileliği bence hiç bir sorun olmasa bile kaygılı geçiyordur
canım maşallah bebişine bende haziran annesi olucam kısmetse haziran topiğinde yoksun sanırım..
günaydın arkadaşlar,
sabah 07.00 de ölçtüğüm ateşim 36,2..ve adetimin 5.günü bugün..
Tamam canım ben hemen bir tane hesap acıcam FF den sifresini sanada veririm ara ara bakarsın sende :)
tamam canım çok teşekkür ederim bekliyorum..bir de bu yönetimi kullanayım bakalım...benim için aslında iyi olacak çünkü regl düzenim bozuldu yumurtlayacağım tarihi bilemiyorum..hiç değilse ateş ölçüm bana yol gösterebilir..öznurcum baharcım bana bu fikri verdiğiniz için çooooooooooooook teşekkür ederim sizlere...
ben ancak yetişiyorum :) evet diğer haziran annelerindeki gibi çok yoğun değil..öznurcuğum haziran topiğinde varım ama çok sık bakmıyorum çok yavaş gidiyor sanki orası ben böyle mart anneleri filan var onlar çok aktüeller oralara bakıyom
günaydın arkadaşlar,
sabah 07.00 de ölçtüğüm ateşim 36,2..ve adetimin 5.günü bugün..
tamam canım çok teşekkür ederim bekliyorum..bir de bu yönetimi kullanayım bakalım...benim için aslında iyi olacak çünkü regl düzenim bozuldu yumurtlayacağım tarihi bilemiyorum..hiç değilse ateş ölçüm bana yol gösterebilir..öznurcum baharcım bana bu fikri verdiğiniz için çooooooooooooook teşekkür ederim sizlere...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?