Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

öznur sen nasılsın canım ??

Vizon merhaba bebegın hayırlı olsun canım :) temmuz annesi mi olacaksın yoksa haziran mı ? ben temmuz annesi olacagım inşallah. naısl gecıyor hamileliğin

Vizon merhaba bebegın hayırlı olsun canım :) temmuz annesi mi olacaksın yoksa haziran mı ? ben temmuz annesi olacagım inşallah. naısl gecıyor hamileliğin

canım kısmetse haziran annesi olacağım..sabrederek hamiş kalanların hamileliği bence hiç bir sorun olmasa bile kaygılı geçiyordur
çok şükür şimdilik ben de minik kızımda gayet iyiyiz.inşallah sonuna kadar böyle gider..sen nasılsın canım.çok sevindim hamile kalmana.ya mavuşbebekimiz vardı ne oldu ben onu sobelemiştim acaba hamile kaldı mı o da?

hiç hatırlamıyorum canım ya onu bir bilgim yok.

günaydın kızlar, nasılsınız?
yazçiçeği ateş ölçme inş uğurlu gelir sana bu ay
inşallah canım sen nasılsın değerlendirdin inş geçen günleri:))
ben geçenlerde bi konuda gördüm mavusbebeki sanırım hamile değil canım...
canım sen yine ölç bakalım regl iken ateşin kaç derece ortalama bi karar veririz ateşine..
yarından itibaren mutlaka ölçeceğim canım..
hiç hatırlamıyorum canım ya onu bir bilgim yok.

inşallah canım sen nasılsın değerlendirdin inş geçen günleri:))

ben geçenlerde bi konuda gördüm mavusbebeki sanırım hamile değil canım...

yarından itibaren mutlaka ölçeceğim canım..

hiç sorma malesef güzelce değerlendiremedim
kocamlar küsüm, ve bi sürede barışmayı düşünmüyorum
bu ay benden hayır yok canım

hiç sorma malesef güzelce değerlendiremedim
kocamlar küsüm, ve bi sürede barışmayı düşünmüyorum
bu ay benden hayır yok canım

hadi ya tüh,üzüldüm küsmeniz ters bi zamana gelmiş desene..keşke küslüğü bırakıp bebişe yönelseydiniz sonra küsmeye devam ederdin:)) tabi şaka bi yana olmuyor bazen..benim de evliliğimde senin yaşadığın şeyleri bende yaşadım...evlilik böyle birşey ne olursa olsun devam ediyor..

sorma cnm yaa ben nasıl üzüldüm bilsen
ztn sinirliyim bide bukonu yüzünden boğabilirm kocamı
özür diliyo dünden beri ama inadım inat artk olan oldu konuşmıycam
her evlilikte oluyo haklısın önemli olan en az zararla atlatabilmek,
bzmde genelde incir çekirdeğini doldurmıcak sebepler ama oluyo işte
inş rabbim büyük sorunlar yaşatmasın kmseye..

günaydın kızlar, nasılsınız?
yazçiçeği ateş ölçme inş uğurlu gelir sana bu ay
merhaba canım iyiyiz çok şükür..
canım bende değerlendirmediğimizi düşünmüştüm çok moralim bozulmuş benimde ama belli olmaz tatlım sen öyle olduğunu zannedersin ama orasını Allah bilir hayırlısı diyelim..
vay benim uğurlu topiğim hala devam ediyor bakıyorum da...duygulandım beş ay öncesi geldi aklıma İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır..
canım maşallah bebişine bende haziran annesi olucam kısmetse haziran topiğinde yoksun sanırım..

iyiyim baharcım mide yanması şikayetlerim başladı canım biri biiyor biri başlıyor bunların :)) ama genel olarak daha iyiyim tabi sende iyisin dimi canım..

canım kısmetse bende haziran annesi olcağım haziran anneleri topiğinde yoksun sanırım?

canım maşallah bebişine bende haziran annesi olucam kısmetse haziran topiğinde yoksun sanırım..

öznurcuğum haziran topiğinde varım ama çok sık bakmıyorum çok yavaş gidiyor sanki orası ben böyle mart anneleri filan var onlar çok aktüeller oralara bakıyom

günaydın arkadaşlar,
sabah 07.00 de ölçtüğüm ateşim 36,2..ve adetimin 5.günü bugün..

Tamam canım ben hemen bir tane hesap acıcam FF den sifresini sanada veririm ara ara bakarsın sende :)

tamam canım çok teşekkür ederim bekliyorum..bir de bu yönetimi kullanayım bakalım...benim için aslında iyi olacak çünkü regl düzenim bozuldu yumurtlayacağım tarihi bilemiyorum..hiç değilse ateş ölçüm bana yol gösterebilir..öznurcum baharcım bana bu fikri verdiğiniz için çooooooooooooook teşekkür ederim sizlere...

canım bana bu son iki ay regl başlama tarihini yazarmısın birde genelde kac gunde bir geldiğini adetinin ve doğum tarihini de lütfen

Son düzenleme:
öznurcuğum haziran topiğinde varım ama çok sık bakmıyorum çok yavaş gidiyor sanki orası ben böyle mart anneleri filan var onlar çok aktüeller oralara bakıyom
ben ancak yetişiyorum :) evet diğer haziran annelerindeki gibi çok yoğun değil..
günaydın arkadaşlar,
sabah 07.00 de ölçtüğüm ateşim 36,2..ve adetimin 5.günü bugün..

canım her yöntemi denemekte yarar var bu şekilde yumurtlamanıda görmüş olacasın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…