Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

inşallah canım bizde güzel haberi birgün burdan vereceğiz inanıyorum bende...

yaptım ama negatıf cıktı netten okudum ebeye fln sordum bazı ınsaların 15 20 gun cıkıyormus bı hormon engellıyormus ole soledı 3 gun daha sanra kana baktırcm

yaptım ama negatıf cıktı netten okudum ebeye fln sordum bazı ınsaların 15 20 gun cıkıyormus bı hormon engellıyormus ole soledı 3 gun daha sanra kana baktırcm

testi ne zaman yaptın acaba yabni reglin geçtikten kaç gün sonra?? buda önemli

canım benimde 2 gün geçtiği halde çıkmamıştı ama 3. gün çıkmıştı bi daha yapaydın keşke :)

testi ne zaman yaptın acaba yabni reglin geçtikten kaç gün sonra?? buda önemli

canım benimde 2 gün geçtiği halde çıkmamıştı ama 3. gün çıkmıştı bi daha yapaydın keşke :)

öznurcum hala gelen gıden yok akıntım var sureklı goguslerım acıor bunalra kanmak ıstemıorum oyuzden bı 5 gun beklıcem arastırtım 10.gun ıdrarda 14.gun ıdrarda test yapıp negatıf sonuc alan cok kanda pozıtf cıkmıs hepsının umıdım var halen bılırsınz benı ben eskıden berı burdaydım ve en fasla 5gun dıyeyım gecıkırdı.. bkdr gecıkmesdı

yazcıcege 10gun gectı ve idrar testınde negatıf ama umıdım var halen ıcımde bebegım oluck hıssıde var :) bukdr gecıkmesı nebıleyım ıste ve kıstım hıv yok durumumda normal kanı daha vermedım bı 5 gun beklıcem garantı olsun

Son düzenleme:

canım inşallah bebeğin seninledşr ben senin yerinde olsa 10 olmadan bile doktora giderdim.kan testi için beklemene gerek yok zaten..adet olacağın gün bile gitsen çıkıyor..demem o ki eğer gebelik varsa çıkar yoksa dahi regl olman için söktürücü verir böyle yazdım beni yanlış anlama ama her türlü sonuca da açık olmalısın yoksa benim gibi çok üzülürsün..çünkü sen kendini olduğuna dair bayağı şartlamışsın ki inşallah vardır ama ama işte...

uzulurum bılıorum aMa dedımya 3 senelık evlıyım 1 senedır kornmuyorz ınsan ınanmak ıstıo ıcımde bır can olduguna
bır yondende dıorum yoktur dıe ama ıste ınanırmısın ısımlerını hemen buldum cunku hıc bukdr gecmezdı ç.ignesı hap fln kullandım gecıkme olmadı sımdı neden bkdr gecıkme oldu dıe esımde ben gıbı dusunyr ama gıdıcem doktora bırazdaha durcam belkı vardır dıe sorunum var adet gecıkmem olabılır derım ama sorunumda yokkıı ne bende ne esımde benı anlıosun dımı

seni çok iyi anlouorum canım inş vardı bebeişin seninledir zeten bu kadar geçmiş üstünden baksana kaç gün geçti regl in..13 oldumu? bence p.tesi test yap artık varsada çıkar...daha fazla tereddüt içinde kalma...varmı yokmu die..hem bie an önce ona göre davranırsın,gebeysen dr ilaç verir..

merhabalar.nasılsınız arkadaşlarım..
rihana seni merak ettim ne yaptın umarım test yapmışsındır.bence beklemek mantıklı değil arkadaşım gebe isende bil ve buna göre davran,belki vitamin ilacı verir bir an önce öğren..

selam canım naber_?

rihana yı bende merak ettim, test yaptırdı mı acaba gelsede hbr verse bizede

herkese merbalar kızlar benım bugun 13.gunum ve halen adet olmadım suan test aldım geen o ucuz olanlardan gene negatıf cıkıo kanıda carsamba hastaneye gıdıcem sıra aldım varsada cıksın akıntılarım cogaldı gouglerım agrıor ama negatıf ne ıs anlamadım baska yerlerde okuyorum bırısının 2 ay cıkmamıs test cubugunda kanda cıkmıs tek umıdım bu artık çarsamba gıttıgımde sonucları alırım aldıgımdada dırek sızlere yazaım ıns hamıleyımdırrr

selam canım naber_?

rihana yı bende merak ettim, test yaptırdı mı acaba gelsede hbr verse bizede
iyiyim canım seni sormalı,nasıl gidiyor..rihana arkdşımız test yapmış negatif çıkmış ve bugün onun 13.günü imiş..hayırlısı diyelim

13 gün geçmiş halen regl olmadın ve negatif çıkıyor neden acaba? bünyeden bünyeye değişir kiminde çıkar kiminde çıkmaz ama yinede enteresan birşey bence çıkmalıydı ama çarşamba kan testine gidicem diyorsun inş mcizen seninledir..inş bebişin vardır...haberlerini bekliyoruz

canım hakkında hayırlısı olsun
hala çıkmaması için hemen adetten önce yumurtlayıp hamile kalmş olman gerekiyor
bende duydum bu tarz hikayeler var 2 ay çıkmayıp 3. ay kanda gören bile duydum
değişik işler bunlar, inş beklentin boşa çıkmaz güzel haberlerini bekliyoruz
ama daha fazla bekleme ki başka bi sorun varsa da biran önce çözümlersin.

iyiyim canım seni sormalı,nasıl gidiyor..rihana arkdşımız test yapmış negatif çıkmış ve bugün onun 13.günü imiş..hayırlısı diyelim

idare eder canım, son 1 haftam yine heyecan yaptım
halbuki bu ay çok umut vaadetmiyorum ama can çıkar huy çıkmaz demişler
yine de acaba mı demekten alamıyorum kendimi...

saolun arkadaslar kanda baktırcm ıns mujdelı haberler verırım

Son düzenleme:
deryacım senin adet döngün çok kısa galiba değilmi? kaç günde bir regl oluyordun canım.keşke benimde kısa sürse senin gibi.bende artık çalışmalara başlıyacağım sağolsun baharcım bana çok yardımcı oldu,oluyo bu konuda ff yaptı ateşimi takip ediyoruz.
rihana bencede bir an önce yap ve sonucun çıksın bize haber ver olurmu...

canım önceden 14. gün yumurtlardım 28 günde bir olurum
son 2-3 aydır ne olduysa 12.gün yumurtluyorum 26 günde bir bekliyorum o yüzden
kısa olunca daha iyi gerçekten ztn bu bile zor geçiyor...
bende ateş ölçüyorum cnm çok faydası oluyor kendini tanıyorsun
işte ben mesela ateş ölçmesem 28. günde beklerdim adetimi
ama şimdi daha net bilebiliyorum...
inşallah sana uğurlu gelir..

ne güzel kısa olması iyi dediğin gibi günler bu dönemde geçmek bilmiyor..benim 32 günde bir olur.ama bu sefer birde 6 gün gecikti biliyorsunn deli olmuştum yaa( senin ateşin 11.gündemi düşüyor şuan ateşinin seyri nasıl yüksekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…