ne güzel kısa olması iyi dediğin gibi günler bu dönemde geçmek bilmiyor..benim 32 günde bir olur.ama bu sefer birde 6 gün gecikti biliyorsunn deli olmuştum yaa( senin ateşin 11.gündemi düşüyor şuan ateşinin seyri nasıl yüksekmi
yokh , rihana , yazcicegi dualarım sizinle kızlar inş. güzel haberlerle geliceksiniz sizlerde..
teşekkür ederim canımmm,amin inşallahhhyokh , rihana , yazcicegi dualarım sizinle kızlar inş. güzel haberlerle geliceksiniz sizlerde..
hadi bakalım inş olur bu ay seninde..ateşin düşmesinnnnnnnnnnndüşüş olmuyorda 12. günümde falan 2 derece kdr yükseliyor 2 aydır,
sonra da öyle devam ediyor,
şuanda yumurtlamadan sonra 8. günümdeyim ateşim yüksek güzel ve sabit gidiyor :)
ancak yorum yapmak için tabi çok erken
son bikaç gün önemli...
o gecikme çok yıprattı seni haklısın tabi insan çok geriliyor
inş bu ay bebeğin gelirde bir daha böyle şeyler yaşanmaz.
günaydın arkadaşlarım.nasılsınız herkesler iyimi?,ben ateş tablosuna devam.bakalımm ne olacak..baharcım müsait olunca bakarsın canım.bence yumurtlamaya var gibi sen ne dersin?
Günaydın kızlarrrr
merhaba arkadaşlar
herkesler iyidir inş..bende iyiyim çok şükür deryacım son 1 hafta sanırım regl tarihin için ama hiç gelmesin o kırmızılar bu sefer biz onlara kırmızı kart gösterelim inş.:)
yazcicegi seninde çalışmalara az kaldı sanırım hayırlısı hakkınızda..
baharcım sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor bakalım bulantılar bittimi , oğluşun cinsiyeti kesinleştimi bizimki gibi daha sonrada cinsiyet değişikliği olmasın :)
merhaba arkadaşlar
herkesler iyidir inş..bende iyiyim çok şükür deryacım son 1 hafta sanırım regl tarihin için ama hiç gelmesin o kırmızılar bu sefer biz onlara kırmızı kart gösterelim inş.:)
baharcım sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor bakalım bulantılar bittimi , oğluşun cinsiyeti kesinleştimi bizimki gibi daha sonrada cinsiyet değişikliği olmasın :)
ay o çevredekilere hiç takılma canım milletin ağzı torba değil büzemiyosun sanki konuşcak başka bişi yok sorup duruyorlar..hiç takma canım boş konuşanlar onlar.ayy canım inşallah çok istiyorum artık ya,çevreninde ikidebir bana k.valideme falan sormalarından bıktım artık ya((((((
herkese cevap vermek yoruyo..olsa zaten söylenir saklanmaz..bebek mebek varmı bilmem ne sinir bozucu oluyo bi saatten sonra.
Öznur'cum selam, evt son 1 haftam 12 martta dananın kuyruğu kopacak bakalım :)
kan testi için bekleyeceğim ama geçen aydan snra boyumun ölçüsünü aldım
hayırlısı canım bu aydan pek umudum yoktu aslında ama bu göğüs sızlamam yine acaba mı dedirtiyor bana...
Bahar grip olmuş 3 gün raporluymuş haberiniz olsun, inş iyi olurda hemen gelir.
merhaba arkadaşlar
kızlar neyazıkkı adet oldum ama yarn doktora gıdıcem neden 14 gun gecıktı dıe sımdıye kadr gecıkmesdı cunku :(( bu ADET 3.gunu belımı sardırcm morelım 0
kızlar neyazıkkı adet oldum ama yarn doktora gıdıcem neden 14 gun gecıktı dıe sımdıye kadr gecıkmesdı cunku :(( bu ADET 3.gunu belımı sardırcm morelım 0
günaydın kızlarsizler nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?