kızlaaarrr kızım oluyormuş :)
inşallahh çok umutsuzum ben amakızlar sağlınız iyi olsun bebişlerde olucaktır inş. Allahın izniyle , dün bir arkadaş anlattı kadının 10 sene çocuğu olmamış tüp bebek yapmış 1 tane olmuş daha bebek 7 aylıkken tekrar hamile kalmış doğal yönden o bebek doğduktan sonra tekrar hamile kalmış..10 yıl çocuk vermeyen Allah 3 yılda 3 bebek vermiş demem o ki Allah büyüktür hepiniz için hayırlısını nasip eder inş..
gözünaydsın canım topicimizdeki 2.kız vakası yalnız.oznur ve seninde kaderin aynı önce erkek sonra kızz..hayırlısı inş.sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunkızlaaarrr kızım oluyormuş :)
küçük Hasan elvedakızlaaarrr kızım oluyormuş :)
hapsu
allah analı babalı buyutsun kzınızı sag saglım dogsun bır an önce:)
kızlar doktor muayenemde dıokı hormon testı sonucum esım hastanede calıstıgı ıcın ona solemıs acık acık esının tek problemı catlama dıe yumurtalar catlamıomus erkeklık hormonumu ne ona cevırıomus dırek oda kılodan kaynaklanıormus doktor seker hapı fln yazmıs nısan ayında adetlıyken gelsın demıs ama 5kılo verdıkten sonra o 5 kıloyu verdımı tamamdır demıs ozmn kesın dıorum demıs baska problemınız yok demıs bende artık cocugum olsun dıe yemıyecem gerekırse 1 ayda 5 kılo verıcem sanırım yag toplamıs yumurtalıklar c.igensıde fayda etmıormus kılo tek problemınız demıs kısmet artık uzuleyımmı sevıneyımmı((
hapsu
kızlar doktor muayenemde dıokı hormon testı sonucum esım hastanede calıstıgı ıcın ona solemıs acık acık esının tek problemı catlama dıe yumurtalar catlamıomus erkeklık hormonumu ne ona cevırıomus dırek oda kılodan kaynaklanıormus doktor seker hapı fln yazmıs nısan ayında adetlıyken gelsın demıs ama 5kılo verdıkten sonra o 5 kıloyu verdımı tamamdır demıs ozmn kesın dıorum demıs baska problemınız yok demıs bende artık cocugum olsun dıe yemıyecem gerekırse 1 ayda 5 kılo verıcem sanırım yag toplamıs yumurtalıklar c.igensıde fayda etmıormus kılo tek problemınız demıs kısmet artık uzuleyımmı sevıneyımmı((
merhaba canım,büyük bi problemin yokmuş o çatlama sorunuçoğu kişide oluyor.iğne yada ilaç veriyorlar düzeliyor diye biliyorum..sadece anlamadığım 5 kilo neden sorun olsun bu kadar gebelik için..ne kilolur var biliyorum hamile kalıyor doğuruyor ama kişiden kişiye değişiyorsa bu durum bilemiyorum.benimde kilom fazla biraz 5 kilo versem hatta 10 bile versem çok iyi olacak..ama bi yaştan sonra verme çok zor.sen kaç yaşındasın kilon ve boyun kaç acaba?
canım günaydın sevin tabiki yeterki tek sorunun zayıflamak olsun diyetisyen ve spor eşliğinde eminim 10 kilo bile verirsin canım..sadece biraz sabır edeceksin ve azimle yememeye çalışacaksın..
hapsu
canım bende 1,59 boyum ve ben 72 kiloyum bence asıl benim kilo vermem lazım sana bakarsak.1,59 a göre 64 kilo anormal değilki gebe kalmaya hiç engel değil.tabi vermek iyi olur ama sorun teşkil etmesini anlayamadım valla ne kilolur var en basiti benim yengem belki boyu 1,55 ti ve 80 kilo ile hamile kaldı daha bildiğim birçok kişi,,ama sen bu azimle verirsinn ben bi başlasam kendimi veremiyorum kiicanlarım ben 3 ay serophene 2 ayda olivıtre ıgnesı kullandım ıse yaramadı bu 14 gun gecıkmemde kılo yuzundenmıs 20 yasındayım 1.59 boyum 64kılom doktorumuzda tanıdık acık acık konusmus esının catlama problemı var ama kılosuda var demıs kılosu yuzunden çatlama ignesı vurunsamda hormonum erkeklık hormonuna cevırıomus oyuzden catlamıormus bu da yumurtalıklarım yag mı ne topluormus oyzuden catlamıomrus oda derının altındakı kılomus sorudna esıme demıs bak nısan ayına kdr 5 kılo versın adetlıyken gelsın ç.ignesı vuralım hamıle kalıcak bukdr tecrubem var sızın sorununuz yok sadece kılo yeterkı 5 kılo versın rahatlıcak oda demıs bende dunden ıtıbaren ekmegı kestım cayıda sekerlı ıcıodum onuda kestı bugun yesılcay alıcam bırde ogleye kdr yatardım sımdı esımı gecırdıkten sonra uyumıcam sabahları evde egzersız yapıcam malum dısarsı soguk arastırdım 3 lıtre su ıcmekde lasımmıs gunde onuda yapıcam doktor ılac vermıs seker hapı sayıflamaya yardım eder dıe onuda ıcıcem emınımkı verıcemm yeterkı sorunum zayıflamak olsun cunku ben hıç 64 kıloya cıkmamıstım sızlerde akıllar verın nasıl zayıflarım 1ay ıcınde :S
canım bende 1,59 boyum ve ben 72 kiloyum bence asıl benim kilo vermem lazım sana bakarsak.1,59 a göre 64 kilo anormal değilki gebe kalmaya hiç engel değil.tabi vermek iyi olur ama sorun teşkil etmesini anlayamadım valla ne kilolur var en basiti benim yengem belki boyu 1,55 ti ve 80 kilo ile hamile kaldı daha bildiğim birçok kişi,,ama sen bu azimle verirsinn ben bi başlasam kendimi veremiyorum kii
cnm bende dedım benden ne kılolular hamıle kalıor dıye doktora bunyeden bunyeye fark varmıs anlamadım gıttı ama bakalım bugun basladım dıyete yesıl cayda aldım ıcıcem normal caylar hayatımdan cıkardım ıns verırım kılo 5 kılo verse yeter demıs bakalım ne alakaysa verelım yeterkı sorun o olsun cnmaman aclıkda pek zormus dıyet pufff:S
günaydın baharcım ve tüm arkadaşlar...lütfen ff me bakarsmısın? ayrıca bugünü yazamıyorum çizelge bitti nasıl devam edeceğim...
günaydın baharcım ve tüm arkadaşlar...lütfen ff me bakarsmısın? ayrıca bugünü yazamıyorum çizelge bitti nasıl devam edeceğim...
baharcım yaptım bak istersen bi merak ettim.bu arada bebeğinin tüm aşamalrı okunuyor senin yazının hemen altında 127 günün kalmış..
canım ateş yumurtlamadan sonra kaç derece birden yüseliyor ve gün gün mü artıyor ısı derecesi? benim 36,1 ya bugünde 36,3 çatlama olmuş olabilir diyebilirmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?