Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Günaydın kızlarrrr, naber bakalım

baharcım inşş yazçiçeğiyle ben de katılacağız kervana bir gün

canım ya inan ikiniz içinde dua edıyorum inşallah en kısa zamanda gelcek bebişleriniz

anladım canım ne demek istediğini,kiminin ani kiminin gün gün artıyor ısısı.bendede biraz yükselme olmuş,zaman içinde göreceğiz dediğin gibi yumurtlamayı..2 gündür yumurta akı gördüm bugünle beraber..dediğin gibi derecem artmaya devam ederse yumrtlama olmuştur deriz.
Günaydın kızlarrrr, naber bakalım

baharcım inşş yazçiçeğiyle ben de katılacağız kervana bir gün

inşallah canım inşallah senin bata kaç gün var deryacım bu arada ben esra arkadaşlar.

herkese slm..
hanımlar ya morleım cok kotu mu dıyeyım bozukmu dıyeyım bılmıorum sabah bır tel geldı esımın teyzesının kızı evlı 8 senelık ve cocugu olmuor onunda ama hıc bakınmamıslar doktora koyde otyryolar inek tarla vs.ugrastıklarından gelemıorlar merkeze ..

ıkımız bırbırımızın dertlerını dınler aglasırdık ama bugun tel geldı dedı 1 bucuk ay oldu hala adetım gelmedı enıstene test aldırdım ben anlamıom 2 kırmızı cızgı cıktı dıe bende dedım ayyy hamılesın allah 8 sene sonra verdı dıye sevındım ama cıdden ıcımden cok ıstıyor onun ıcın bıle dualar edıodum olsun dıe cok severız bırbırımızı bakalım kan testı ettırcekler ıns hamıledır ve ben sonra cıktım yuruyusume 2 saat yurudum yurudum spor aletlerıne bındım terledım havada yagmurluydu sonra eve geldım otururken ezaN lar okunmaya basladı ve ben bırden koptum aglamaya allahım banada ver dıe yalvardım bıryandan aglıorum cok takıorum kafama kılo vermek ıcın caba gosterıom kılomuda olcturdum 62 kılo cıktı hanımlar ya ben cok kotuyum kımseye dertımı anlatamıorum ıcım aglıor hep gulup gecırıorum anca bole tek basıma kaldıgımda bırden ıcımden aglamak gelıo boşalıorum ama cok kotuyum esımede bırsey dıyemıorum uzulmesın dıe mutlu bılsın takmıorum sansın dıe herkese ole esıme deıl sadece ben napıcam ya allahım ya kendıme cok ezzıyet edıorum ehrsey ıyıyken bırden kopuorum hayattan..

brde hanımlar doktor hormon bozuklu cıkmıs bende oyuzden ılaclar vermıs bunlardan kullanan yada bılgısı olan varmı

CYCLO-PROGYNOVA 21 DRAJE yazıor dıgerıde

MATOFİN 500 MG die vermıs gunde 1 tane ıkısındende

ve ayrıcam yanında ben kılo vermek ıcın yesıl cay ıcıorum spora basladım yuruorum 62 kıloyum 55 dusmem lasım ıns

29 gun ıcınde bu haplarıda kıloyuda verıp doktor gelsın demıs 5 kıloyuda:2:

canım niye bu kadar sıkıyorsun kendini üzüyorsun.şilaç vermiş ilaçla düzelcek birşey demekki.cerrahi müdahalelik bir durum yok en azından.5 kiloyuda zaten verirsin..64 dememişydin 2 kilo vermişsin işte..sen ne zamandır istiyorsun bebiş bak benimde 1 yıl bitti bebek isteyeli halen yok..ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum..

canım batım bugün adet gelmezse bikaç gün sonra test yaparım diye düşünüyorum
dayanabilirsem :)

hayırlısı canım sende güzel haberi alırsın inş en kısa zmnda..

2 yıl olucak kornmayı bıraktık olmuor yumurta tembelıgı dedıler seropheene kullandım buyudu 22 m oldualr catlama ıgensı vurundum 2 ayda gene sonuc yok evet bu yesılcay verdırdı bsıey yemıorum ac kalıorum bır yesıl elma gunde 2 saat yuruorum verıcm bu kıloyuda ama morelımde 0 oluor

o kadarda yapma..aç kalma yani..çnükü diyeti bırakırsan aniden kilo alırsın...ye ama az ve sık ye..günde kaç bardak yeşilçay içiyorsun.
aşılma denedizmi canım..

deryacım reglin geçiyormu hiç,gecikme oluyormu normalde..inşallah kırmızılar gelmez ne diyim..artık aramızda birimiz gebe kalsın..normalde reglin geçmiyorsa bugün regl olmazsa yaparsın test..ben yumurtlama zamanlarımdayım sanırım..
rihana arkadaşım lütfen canını sıkma inan bende üzülüyorum.aşılama denemişmiydiniz..eşinde problem yok değilmi?

canım normalde gecikmem olmaz pek, ateş ölçerek yumurtlamamı da az çok bildiğim için..
ne zmn adet gelir ne zmn ne olur az çok tecrübe ettim 3-4 aydır.
ancak yinede garantiye almak istiyorum geçen ay kimyasal gebelik beni üzdü,
o nedenle günüm geçsinde kesin belli olsun istiyorum. inş adet gelmez.
seninde yumurtlama döneminmiş cnm çalışmalara hız verin inş bu ay bebeğin gelecek
ben umutluyum bu topicten halay çekeceğiz inş :)

ateşin ne durumda canım merak ettim ölçtünmü bugün..inş ben inanıyorum hepimizin bebeği olacak bu topicten gebe kalıp çıkacağız:))))))))

doktor ne rahım fılmıne nede asılamaya ıhtıyacınız yok dedı sadece 5 kılo faslalıgım varmıs bende basenle gobek var cnm onlarda yagdan mıs derımın altındakı yagı ertımek gerekıormus yanı 5 kılo verıcem verdıgı ılacları kullancam sonra doktora gtcem ç.igneı fln vuruckmıs gene ıns olur ya bu sefer

inş canım olur bu sefer..umudunu kaybetmek.bebek işi sabır işiymişş bunu anladım

günaydın arkadaşlarım..öznuru merak ettim sanki kaç gündür yok burda..bi haber versin meraklandırmasın bizi lütfen..baharcım ateşim sabah 36,1 di kafam karıştı ya(( bakıp yorum yaparmısın lütfen..
yokh canım sen neyaptın? varmı gelen giden??
rihana arkadaşım sen nasılsınnn? inşallah moralin iyidir..bu arada nerede oturuyorsun?

senın ne sorunun var yazcıcegı kac yıldır ıstıosunuz olmuor

canım aslında biz detaylı bir şekilde bilmiyoruz ne olduğunu..bizim tam 1 yıl bitti isteyeli..ben hormon testi yaptım muayene oldum bende birşey çıkmadı..test sonucuda normal çıktı..eşim gitmedi henüz spermiyogram vermesi lazım biraz ihmal ediyoruz sanırım ben kaç kere söyledim sanırım işine gelmiyor.

Canim henuz catlama olmadi. Ben yine evde hasta yatiyorum bogazim .sisti grip tekrarladi

Canim henuz catlama olmadi. Ben yine evde hasta yatiyorum bogazim .sisti grip tekrarladi

çok geçmiş olsun canım.kendine iyi bak...dmek çatlama olmadı neyse biz çalışmalara başladık zaten ne olur ne olmaz die..hayırlısı artık..ama ben geç yumurtluyorum galiba değilmi? 18.gün falan sanırım..bakalım tablo da çıkacakmı?

hımmm ya utanıolarmı nedır bende anlamadım esım hastanede calısıor oda bakınması lasım bakınmıor ne alkaysa bakalım bu ay soz verdı bakıncak ben okdr ugrasıorum su 5 kılo vermek ıcın hergun 2 saat yuruyuş aksamlar mekık çekıorum yemeklerımden kısdım sırf sonunda bebegıme kavuscm dıe işte ...
sımdı bıle havada asırı kar yagıor kalktım kar yerlerı doldurmadan yurudum 2saat eve geldım affedersın cır cır oldum karnım agrıor aha

hımmm ya utanıolarmı nedır bende anlamadım esım hastanede calısıor oda bakınması lasım bakınmıor ne alkaysa bakalım bu ay soz verdı bakıncak ben okdr ugrasıorum su 5 kılo vermek ıcın hergun 2 saat yuruyuş aksamlar mekık çekıorum yemeklerımden kısdım sırf sonunda bebegıme kavuscm dıe işte ...
sımdı bıle havada asırı kar yagıor kalktım kar yerlerı doldurmadan yurudum 2saat eve geldım affedersın cır cır oldum karnım agrıor aha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…