Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Canim henuz catlama olmadi. Ben yine evde hasta yatiyorum bogazim .sisti grip tekrarladi

canım bende seni merak ettim ya yoksun sabahtan beri
yine mi döndü bu grip hay allah
dikkat et kendine geçmiş olsun çokkk

deryacım mesaj yazdım sana ama görmedin sanırım,nasıl varmı belirti geldimi kırmızılar ne durumdasın?
rihana evet eşler utanıyo sıkılıyo bizimki can değil sanki,,sen nerde oturuyorsun kardan bahsettmişsin..

ccanım görmemiişim pardon
gelmediler canım çok şükür bel ağrım çok var
bide kasığım tam böle oluyomuşum gibi bi sancı giriyo sona geçiyo :)
inş gelmezzzzzzzzzzz
sabah test yapacağım
:18:

kütahya merkez de :)
hımm dehşet soğuk bi yer,kardan bahsedince anladım soğuk bir ilde olduğunu,ben uşakta okudum 2 yıl kütahyadan geçerdik ben kütahyada gördüğüm soğuğu hiçbiyerde görmedim,zaten kütahyaya egenin erzurumu diyorlar..Allah kolaylık versin canım oralımısın aslen?

ooo süper inşallah gelmez kırmızlar canım artık hamişimiz çıksın bir tane topiğimizden..sabah lütfen haber ver bize merakta bıraktırma bizi..geçermiydi hiç günün?hadi bekliyoruzz

kızlar günaydın baya kaynatmışsınız baharcım çok geçmiş olsun canım ne zordur şimdi hamile halinle o hastalığı çekmek
bebiş için bekleyen arkadaşlarım hayırlısıyla rabbim tez zamanda göbişlerinizi doldursun inş..
Deryacım varmı bi haber test yapıcam demişsin ?? bugün 14 mart reglin geçti sanırım hayırlı haberlerini bekliyorum Allahın izniyle..

aslen kutahyalıyım cnm merkezınden cok soguk donuommm resmen

günaydın arkadaşlar,,deryacım ne yaptın merakta bıraktın bizi yaptınmı test..inşallah güzel bir haber verirsinn bizde çok seviniriz sayendeee

canım test yaptım negatif ateşimde düştü
sanırım yine kimyasal geçirdim ben bilmiyorum ne oldu ne bitti niye gecikti...
dr dan rand aldım gidicem öğlende.

Kizlar ben daha iyiyim bugun cok .sukur sizler nasilsiniz derya test yaptinmi ?.yazcicegi atesin ne bugun?

Canim uzulme sakin kmyasal falan gecirmmissindir yumurtlama farkli gumde olmustur gelecek ay insallah gelir bebisin

canım hayırlısı olsun..doktorunlada görüş bakalım o ne diycek..
Kizlar ben daha iyiyim bugun cok .sukur sizler nasilsiniz derya test yaptinmi ?.yazcicegi atesin ne bugun?
iyi olduğuna sevindim canım bende çok şükür iyiyim dün kontrolüm vardı şimdiye kadar olan olumsuzlukların hepsi normale döndü şükürler olsun amniyon sıvımda normale dönmüş..

anladım canım.Allah sabır versin de sen alışmışsındır aslen oralıysan dicem ama donuyorum yazmışsın

bu kez tam vurdu kutahyayı kara tam gunes acıor yerlerdekı akrlar erımeye baslarken pat kar yagıor :) alıstık ama tıtremektende kendımısı alamıoz :) sen nasılsın ıyıısın ıns

cnm morelını sakın bozma bak strese gırıorz olucagı varsada olmuor ben doktoruma sordum ates yontemıyle gebelık olup olmadıgını anlarmıyım dıye her bunye farklıymıs bız ateslerımızı ölçtukçe ümitlenıoruz oluck var dıye ama ay sonunda gene husran buda bızım hormonlarımızı beynımızdekı bılınç altımıza kdr etkılıor bırak ateş ölçmeyı bırde oyle dene saten olcuagı varsadaa oluor allahın ıznıyle bak ben bıraktım ates olçmeyı sakın kendı uzme stres yapma olmuor dıye adetın gelsınkı doktora gıt baksın neden de doktora neden onaor bulsun ne oldugunu sen nıye takıosn ınan senın durumundayım ama elden gelmıor

hayırlısı olsun canım sıkıntı yapma öğren ve ona göre tedavini olursun..inş iyi haberlerini bekliyoruzumarım önemli birşey yoktur.
canım nasılsın iyi oldunmu? benim bugün ateşim 36,2 çıktı..ff ye ekledim..
bu kez tam vurdu kutahyayı kara tam gunes acıor yerlerdekı akrlar erımeye baslarken pat kar yagıor :) alıstık ama tıtremektende kendımısı alamıoz :) sen nasılsın ıyıısın ıns
sıkı giyin canım dikkat etde hasta olma üşütme..

günaydın arkadaşlarım,nasılsınız? deryacım dr gittinmi ne dedi..
baharcım bugün 19.günüm benim ateş halen düşük seyrediyo ya anlamadım ben bu işi.bi ff me bakarmısın?rica ediyorum..

günaydın canım,
gittim doktora kanda değer 4 çıktı, yine gidiyo tutunamayan minik bebeğim...
yarın tekrarlanacak test, sıfır olduğunu görmem lazım dedi
adet olduktan snrada tekrar muayne olacağım ve farklı testler yapılacak
2 ay üstüste neden böyle olduğuyla ilgili...
çok canım sıkkın ....

sen nsılsın inş güzelce çatlar yumurtlaarnda bebeğin gelir..

cnm sıkma canını en azından hamıle kalma ımkanın varmıs yumurtaların buyuyup çatlıormus gene sukurler olsun ıns bu sıkıntının çözumu bukez bulunurda obur ay bebegın tutunur sana dualrım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…