Kizlar karbonat testini gectim kopurdu birde gercekten hamile olsam super olurdu ama hic oyle gelmiyor bana :-!
Uarim gercekten hamilesindir
ama bu teste guvenme tecrubelerimden biliyorum
aktardan bal-polen falan alcaz yiyecek söz verdi yani ben yedirtirim zorlasigarayıda azalttı gibi bakalım hayırlısı
aktardan bal-polen falan alcaz yiyecek söz verdi yani ben yedirtirim zorlasigarayıda azalttı gibi bakalım hayırlısı
işte ben geçen akşam bal polen dedim hayatta yemem dedi[/QUO
sen gızlıce yemeklerıne kat poleni
işte ben geçen akşam bal polen dedim hayatta yemem dedi
Edirne ve fundurtan'ınki böyle dışarı dışarı kaymış. bu bir işaret mi acaba hımmmm
bu polen tatsız bişeymiki anlamazmı:44: ben hiç bilmiyorum poleni :44:
şimdi yine sordum bak herkesin eşi polen yiyomuş sanada alalımmı diye "benim polene alerjim var dedi"
bende istiyorum o etiketlerden nasıl yapıyosunuz:26:
bişi sorucam kızlar öncelikle isteyen herkese nasip olsun bebişler,
merak ettiğim biraz araştırdım ama kesinde bişi bulamadım,
yumurtlama tarihi gectikten sonra calısmalara devam etmek olumsuz etkilermi?
hemen adet bitimi olucagini sanmiyorum ama bellide olmaz. herkez 14. gun olmuyor o yuzden suphendigin her an degerlendir aklinda kalmasin.Merhaba kızlar birşey soracağım dün adetim bitti bugün sürekli beyaz akıntı geliyor sizce yumurtlamamı oluyordur yoksa adet bitimi sizlerde de oluyor mu????
valla benimkine yap desen yapar
hatta desen ki 2 gün bişey yeme 3. gün 3 hamamböcegini ez üzerine 1 kertenkele ye kesin bebişiniz olur valla yer
ben camasir suyu testi yapmistim bir fosladi gecti.Kizlar karbonat testini gectim kopurdu birde gercekten hamile olsam super olurdu ama hic oyle gelmiyor bana :-!
Sende tam tersini soylersin olur biter :) baski hissediyor demekki ustunde .Aynennn,
Benim kocam bu gerekliymis dersem onu agzina surmez.
Daha onceden bali cok severdi, spermlere iyi geliyor dedigimden beri agzina bir kasik surmuyor.
Corek otu spermler icin iyi degil dedim gecende, pogacadan dokulen corek otlarini parmagiyla aldi aldi yedi.
Tamamen ters tepki yapiyor.
kızlar yeşimden haberi olan varmı dün akşam zehirlenmişti formuda sürekli takip edemiyorum şimdi nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?