Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

aktardan bal-polen falan alcaz yiyecek söz verdi yani ben yedirtirim zorla sigarayıda azalttı gibi bakalım hayırlısı

aktardan bal-polen falan alcaz yiyecek söz verdi yani ben yedirtirim zorla sigarayıda azalttı gibi bakalım hayırlısı

biz ev alıcaz diye kemer sıkma politikası uyguluyoruz ama bizimkinin o bal polene döktügü para çekirdek ailenin 1aylık mutfak masrafını karsılar

bugün yine geldi elinde bi torba

ben tatlarını hiç begenmiyorum sadece arada bi kasık bal atıyorum agzıma

bu polen tatsız bişeymiki anlamazmı:44: ben hiç bilmiyorum poleni :44:

şimdi yine sordum bak herkesin eşi polen yiyomuş sanada alalımmı diye "benim polene alerjim var dedi"

kızlar yeşimden haberi olan varmı dün akşam zehirlenmişti formuda sürekli takip edemiyorum şimdi nasıl acaba

bişi sorucam kızlar öncelikle isteyen herkese nasip olsun bebişler,
merak ettiğim biraz araştırdım ama kesinde bişi bulamadım,
yumurtlama tarihi gectikten sonra calısmalara devam etmek olumsuz etkilermi?

bişi sorucam kızlar öncelikle isteyen herkese nasip olsun bebişler,
merak ettiğim biraz araştırdım ama kesinde bişi bulamadım,
yumurtlama tarihi gectikten sonra calısmalara devam etmek olumsuz etkilermi?

ben doktora gidiyorum yumurtalarım için bana çatladıktan sonraki 5 gün için ilişki takvimi verdi sonra keyfinize kalmış dedi zararlı olsa söylerdi sanıyorum

Merhaba kızlar birşey soracağım dün adetim bitti bugün sürekli beyaz akıntı geliyor sizce yumurtlamamı oluyordur yoksa adet bitimi sizlerde de oluyor mu????
hemen adet bitimi olucagini sanmiyorum ama bellide olmaz. herkez 14. gun olmuyor o yuzden suphendigin her an degerlendir aklinda kalmasin.
valla benimkine yap desen yapar

hatta desen ki 2 gün bişey yeme 3. gün 3 hamamböcegini ez üzerine 1 kertenkele ye kesin bebişiniz olur valla yer
yazik ya cok guldum.
Kizlar karbonat testini gectim kopurdu birde gercekten hamile olsam super olurdu ama hic oyle gelmiyor bana :-!
ben camasir suyu testi yapmistim bir fosladi gecti. kurbanlik kuzu gibi bekliyecegiz artik . dur bakalim dayanabilecekmiyim carsambaya kadar :)
Sende tam tersini soylersin olur biter :) baski hissediyor demekki ustunde .
kızlar yeşimden haberi olan varmı dün akşam zehirlenmişti formuda sürekli takip edemiyorum şimdi nasıl acaba

Sagol canim alakan icin. simdi cok iyiyim ilaclarimi kullaniyorum. dunde bir serum yedim kendime geldim
uykuya doyamiyorum. yataktan tek gozum kapali kalktim bu sabah , karin agrim devam ediyor , zehirlenmekten mi? yok sa adettenmi bilemiyorum . bugunde dinlenirsem baya toparlicam herhalde.

Canim hicbir sey yapmak istemiyor kuruldum pc basina, ev isleri beni bekliyor oof camasirlari koyucam makinaya birazda ortaligi toparlamam lazim. Ama micim yapisti kalkamiyorum

Günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayır olsun inşallah
sonunda kırmızılar teşrif etti rahatladım valla hamilemiyim değil miyim sinir harbine girmiştim kurtuldum dün şiddetli ağrının ardından bu sabah itirbariyle tüm sıkıntılardan kurtulmuş oldum haftaya çalışmalara tam gaz devam ediyoruz durmak yok pes etmek yok oy oy oy sabahlar olmasın her şey bebiş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…