Günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayır olsun inşallah
sonunda kırmızılar teşrif etti rahatladım valla hamilemiyim değil miyim sinir harbine girmiştim kurtuldum dün şiddetli ağrının ardından bu sabah itirbariyle tüm sıkıntılardan kurtulmuş oldumhaftaya çalışmalara tam gaz devam ediyoruz durmak yok pes etmek yok oy oy oy sabahlar olmasın her şey bebiş için
Günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayır olsun inşallah
sonunda kırmızılar teşrif etti rahatladım valla hamilemiyim değil miyim sinir harbine girmiştim kurtuldum dün şiddetli ağrının ardından bu sabah itirbariyle tüm sıkıntılardan kurtulmuş oldumhaftaya çalışmalara tam gaz devam ediyoruz durmak yok pes etmek yok oy oy oy sabahlar olmasın her şey bebiş için
günaydın canım en azından ıcın rahat suan ne oldugunuu biliyorsun peki yeni bat ne zaman ?
insanın kafası rahatlıyo demi olucammı olmayacammı diye stres artıyo hayırlısı olsn canım
bende öyle duydum ama degişiyo bazen şekerm ya stres işte en büyük etken hep taka taka olmuyo zaten bıraksak anında olcaz ama insanoglu bizler çok sabırsızız ilk bebgmi yeni kaybetmeme ragmen çok sabırsız bi şekilde hemen tekrar olsn istyrm ama şunu unutuyrz rabbim zaten bi zaman vermş o zaman asla degişmiyo ama ,işte sabır yokki allahım bizleri bununla imtihan etmesnEvet canım öyle bir rahatladım ki anlatamam sonuçta olmayıncada olmuyorum belki geç dölleniyorumdur diye umut ediyordum şimdi umudum kalmadı yeni bat ne zaman kestiremiyorum bu 5 gün sarkınca ne desem yalan olur valla ama listenin en son sırasına yerleşeceğim kesin biz yine de buna 7 kasım diyelim nolur nolur yine umutlanmak istemiyorum :44:
sorma güzelim ya ben sancıdan kıvrandıkça oh diyordum oluyorum sonunda sıkıntıdan kurtuluyorum diye seviniyordum gerçekten çok zor bir durum günüm şimdiye kadar hiç böyle geçmemişti bu kadar uzayınca umutlandım gelmedikçe geç döllenme oluyor diye kendimi tam kandırmaya başlıyordum ki sonunda kırmızılar geldi. Burda bir arkadaş demişti hamile kalmadan önce rahim kendini hazırlar ve günlerde değişiklik olabilir demişti belki benimkide öyledir önümüzdeki ay hamile kalabilir hemi
Günaydın kızlar, nasılsınızzzzzzzzzz?
Medmus kırmızıların gelmiş hayırlısı olsun canım, biran önce gitsinler de çalışmalara başlarsın
Bende bekliyorum bugün yarın bitecek, haftaya tam gaz durmak yok yola devam
aynıyız bende başlıyrm bitti benmde haftaya günlerm başlıyo günaydın tatlım
Günaydın kızlar, nasılsınızzzzzzzzzz?
Medmus kırmızıların gelmiş hayırlısı olsun canım, biran önce gitsinler de çalışmalara başlarsın
Bende bekliyorum bugün yarın bitecek, haftaya tam gaz durmak yok yola devam
bende öyle duydum ama degişiyo bazen şekerm ya stres işte en büyük etken hep taka taka olmuyo zaten bıraksak anında olcaz ama insanoglu bizler çok sabırsızız ilk bebgmi yeni kaybetmeme ragmen çok sabırsız bi şekilde hemen tekrar olsn istyrm ama şunu unutuyrz rabbim zaten bi zaman vermş o zaman asla degişmiyo ama ,işte sabır yokki allahım bizleri bununla imtihan etmesn
günaydın kızlar:80::80:
Günaydın canım,
Valla bu ay nasıl olucak bilmiyorum bnm döngülerim iyice şaştı normalde 26-27 günde olurken
Bu geçen ay 30 günde oldum geç yumurtlamışım şimdi bu ay nasıl olucak kestiremiyorum
İnşallah günleri kaçırmayız :))
günaydın canım kendi adıma söyleyim mutluyum yani kırmızıları görünce bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
ya durmak yok devamda gün aşırı gün aşırı aylardır valla görev bilinciyle yapar oldum hadi aradan çıkartalım durumuna giriyoruz geçen ay resmen zulümdü yaaaaa aklıma geldikçe yazık kocama kııııızadamcağız kurulmuş saat gibiydi hadi aşkım bugünü değerlendirmemiz lazım diye benden önce yazık çaktırmıyor ama çok istiyor canımın içi ya
aminnnnnnn canım bebegm gelişmemşti gelişimi geriden geliyrdu kürtaj oldm önemli degl canım rabbimin verdgi sabır olmasaydı anlatamazdm zaten sor canım inş beraber tekrar hamiş kalırız biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimden hayırlısı inşgünaydın canım kendi adıma söyleyim mutluyum yani kırmızıları görünce bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
ya durmak yok devamda gün aşırı gün aşırı aylardır valla görev bilinciyle yapar oldum hadi aradan çıkartalım durumuna giriyoruz geçen ay resmen zulümdü yaaaaa aklıma geldikçe yazık kocama kııııızadamcağız kurulmuş saat gibiydi hadi aşkım bugünü değerlendirmemiz lazım diye benden önce yazık çaktırmıyor ama çok istiyor canımın içi ya
canım bebeğine üzüldüm acını tazelemek istemem ama düşüklemi sonuçlandı neden kaybettin merak ettim Allah acını yeni bebişle hafifletsin inşallah . doğru söylüyorsun çok sabırsısız yani biz bir plan yapıyoruz bu ay çok uğraştık bu ay olur diyoruz ya da şu zamana doğsa iyi olur diyoruz ama plan üstü bir plan yapıcı var bizim planımız böyle ama Rabbimin planı nasıl ne zaman nasip edecek ya da etmeyecek mi bilemeyiz ki ondan gelen her şeye amenna deyip beklesek böyle olmaz ama bu anne olma isteğiini bastıramıyorsun bir bebek görsem içime koyasım geliyor başkasının olduğu halde o kadar yoğun bir duygu Rabbim bu duygudan kimseyi mahrum etmesin hepimize anneliği yaşatsın inşallah
Yaaa sorma ben bi kere hadi bugün yapmamız lazım dedim de kocam ne biçim kızdı bana
Öyle iş mi olur dedi
Şimdi o yüzden doğaçlama yaklaşmaya çalışıyorum o da ne kadar gerçekçi olcak hergün adamın tepesine gitçem of bilmiyorum valla..
Gün aşırı olsa iyi bazı günler hergün yapın diyolar o yumurtanın çatlama günler fln,
Bu ay biraz arsızlaşıcam galibaaaaaaa
hergün deglde gün aşırı yap ama akıntını kontrl et canım yumurta akıntını gördn hemen yapmaya çalışın çok önemli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?