Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

medmus hayirli olsun canim . belirsizlik daha kotu baya rahatlamissindir.
bizimde bir belli olsada bizde bir ohh ceksek ya. ben de gecen ay kirmizilari 2 gun once gordum ve sukrettim Allahim iyiki cok beklemedim diye.
bu aydan sonra stres yapmamaya cok kararliyim anca kendimzi yipratiyoruz.
ben bir oncei bbegimi kan testiyle kesinlestirmistim kac haftalik bilmiyorum
ama 20 000 kusuru de vardi. sorun olmasaydi 4-5hafta sonra dogumum olurdu herhalde,
nasip degilmis.

neyse gelecege bakicaz artik.
kurstan yeni geldim. simdide kafayi koyacak yer ariyorum ama yemek yapmam lazim
hic halim yok benim ya

genelde belldr sanki regli olckmşsn gibi agrın olur kasıkta agrı olur bide kestiremedn 8 yada 9.günden başla tatlım bende öyle yapıcam

iyiyim canim sagol sadece cok halsizlik var , uykum var.zehirlenmeden oluyor galiba.
Defnede iyilesir iyice ilaclari bitince artik. onunda istah sorunu var maalesef, ins ikinci obur olur:)
camasir suyu testindede bir bardaga idrarini yapiyorsun sonra c.suyu koyuyorsun biraz.kopururse hamilesin kopurmezse degilsin.
benimki bir fosladi gecti ama adete baya vardi. tutmamis gerci oda bazilari denemis.
bizimkide vakit gecirmek iste :))
ins dusmez atesin. keske evlerde bhcg yi olcen alet olsa :) kan kaybindan olurduk herhalde adete kadar

Son düzenleme:
kizlar ya aklima geldikce cok istiyorum, kalp atisi duymak istiyorum , gobegim buyusun istiyorum. nasil saplantili
bir duygu bu ya . biyolojik saat caliyor ve sesi kulaklarimi parlayacak

canım inşallah bundan sonraki hamileliklerinde böyle bir sıkıntı yaşamaz ve bebişini sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın

günaydın kızlar...

medmus kırmızılar gelmiş kafandaki soru işaretleri geçmiştir önümüzdeki aylara bakıcaz inşlh.olur.

fundurtan ben izmirdeyimmm çiğli...
öyle bir rahatlatım ki anlatamam kırmızıları görünce sevineceğim aklıma gelmezdi

canım benim ya rabbim bu ay seni aratmasın sorunsuz hamilelik geçirirsın inş bu haberleri duyunca çok üzülüyorum gerçekten dua ederken hayırlısını dileyelim hep
bu arada niye uyku bastırıyo seni ya ne kadar var gününe :44:

kizlar ya aklima geldikce cok istiyorum, kalp atisi duymak istiyorum , gobegim buyusun istiyorum. nasil saplantili
bir duygu bu ya . biyolojik saat caliyor ve sesi kulaklarimi parlayacak

canım ya aynı sekildeyim bende yaa ama en aızndan sen bır kez yasamısın bu guzel duyguyu ben ılk hamılelıgımde kalp atısını duyamadım doktorum dınletmedı alınması gerektıgı ıcın psikolojım daha kötü olmasınmıs dıye neyse ınsallah hersey ylunda gıder de hamıle kalıp duyarız bebıslerımızın kalp atıslarını :)

ay canım ya biliyorum o duyguyu ama napacaksin artık elinden gelen bütün hünerleri göstereceksin kocana renklendir hayatını ya Allahtan benimki böyle şeyleri araştırır ne yemesi gerektiğinden ne yapılması gerektiğine kadar bazı şeyleri ben eşimden duyuyorum gerçekten mi diye şaşıp kalıyorum geçen ay düzenli çalışalım dedi ben nasılsa olmayacak dedim öyle söyleme belli olmaz bu işler belki geç yumurtluyorsundur değerlendirmemiz lazım diyo onu da o zaman öğrendim ben ya of ne cahilim

dün çatlatma iğnemi oldum bugün büyük gün akşam 36 saat doluyor inşallah bu kez olur ilk gecemde bile bu kadar stres yapmadım yaa

[SUB][/SUB]
maşallah ne araştırmacı kocan var senin yaa bende elimde keçiboynuzu pekmezi peşinde dolanırım:84:

genelde belldr sanki regli olckmşsn gibi agrın olur kasıkta agrı olur bide kestiremedn 8 yada 9.günden başla tatlım bende öyle yapıcam

Evet canım ben yarımdan tezi yok başlıyorum, hadi hayırlısı :))

hahahaha
Katılıyorum şu alet meselesine, ama ah bi bulan olsa alnından öpmezmiyiz o adamı
Öyle bi haldeyizki tıp teknolojisi bile çaresiz kaldı yanımızda

Canım ya ne güzel çok takdir ettim kocanı,
Benimki sağolsun hiç bilmez bu konuları, hamileliğin adet gecikmesiyle olan bağını ve hamile bayanların 9 ay boyunca regl olmayışını falan geçen yıl ben anlattım öküzcüğüme, jinekoloji ile uzaktan yakından ilgisi yok
Amaaa rabbim naaaptı benim gibi karı nasip etti adama maşallah yakında sayemde çakma diploma da alır duvara asar az kaldı

benimkinden kötüleride varmış Allah iniş takımlarına zeval vermesinde eğit kocanı

benimkinden kötüleride varmış Allah iniş takımlarına zeval vermesinde eğit kocanı

Sorma yaaaa, inşallah önümüzdeki ay yaşayarak birebir gebe halimlen devam ederim, eğitim şart

[SUB][/SUB]

maşallah ne araştırmacı kocan var senin yaa bende elimde keçiboynuzu pekmezi peşinde dolanırım:84:

Vallaha bizde olaylar tam tersi ne okursa ne duyorsa onu yer ve zorla bana yedirir bende tam tersi yemem yani şimdide soğan küründen bahsettim hemen uygulanacak mantıklı diyor sonuçta vücuttaki iltihabı soğan ve sarımsak atar Allahın yarattığı hiç bişey sebebsiz değildir diyo:26:

Canım ya ne güzel çok takdir ettim kocanı,
Benimki sağolsun hiç bilmez bu konuları, hamileliğin adet gecikmesiyle olan bağını ve hamile bayanların 9 ay boyunca regl olmayışını falan geçen yıl ben anlattım öküzcüğüme, jinekoloji ile uzaktan yakından ilgisi yok
Amaaa rabbim naaaptı benim gibi karı nasip etti adama maşallah yakında sayemde çakma diploma da alır duvara asar az kaldı
[/QUOTE]

Maşallah deyin ay nazar değmesin kocacığıma aslına bakarsan benim kocam daha önce bilmiyordu hiç bir mevzuyu yani ilk elini tutuğu bayan benimdir diye bilirim yani gönül rahatlığıyla kadınsal konuları çok bilmiyordu ama şu yaklaşık altı aydır adamcağız hatmetti yani bütün mevzuları yumurtlamadan tut yeme içmenin insan üzerindeki etkisine kadar sanırım her ayın sonunda yaşadığım üzüntüyü ona da yaşatıyorum ve etkilendi diye düşünüyorum ve söylemiyorda yani ben araştırdığını laf arasında denk geldiğinde ya da elinde bir bakıyorum keçiboynuzu ve pekmezi incir, bal , polen görünce bunlar ne deyince öyle söylüyor ordan anlıyorum yani araştırdığını dedim ya yumurtlamadaki yorumuyla şoka girdim ben

ay maşallah maşallah canım gözümüz değmesinde çocuk bakımında da seni beğenmezse ne yapmayı düşünüyosun

günaydın kızlaaarrrr günümüz güzel geçsin inşallah

parpalm bende karşıyakadayım canım hangi doktora gidiyosun?? bu arada medmus gözün aydın canım insanı belirsizlik sinir ediyo zaten

ay maşallah maşallah canım gözümüz değmesinde çocuk bakımında da seni beğenmezse ne yapmayı düşünüyosun

Yok o konuda sıkıntılı değilim ben şimdiye kadar üç tane çocuk büyüttü yeni doğum yapan arkadaşların çoğuna ben bilgi veriyorum bazen bana soruyorlar ne yapmam lazım diye tecrübeliyim yani o çocuğu tutmayı bile bilmiyo o konuda tırsak ikiz arkadaşların bebeklerini nasıl tutacağını şaşırdı garibim ay nede yakıştı kucağına

parpalm bende karşıyakadayım canım hangi doktora gidiyosun?? bu arada medmus gözün aydın canım insanı belirsizlik sinir ediyo zaten

hoşgeldiiiiiiin ay üzerimden yük kalktı bir pozitiflik var arkadaş diyo dün ağlak geziyodun bugün yüzünde güller geçiyo ruh sağlığından şüphe duymaya başladım diyo haklıda yani diyecek söz bulamadım kırmızılar insanda akıl mı bırakıyo

Maşallaaaaaah nazarlar değmesin, darısı bizimkilerin başına :)
akşam beni incir kaynatırken gördü ben onu içmem haberin olsun diyo verceksen direk inciri ver
bu senin değil bi kere ben iççem dedim sen dolaptan al kavanozunu pekmezini ye gerisine karışma dedim

günaydın canım,
bugün güzel bir günnnn çünkü Cumaaaaa :) en sevdiğim gün

Maşallah deyin ay nazar değmesin kocacığıma aslına bakarsan benim kocam daha önce bilmiyordu hiç bir mevzuyu yani ilk elini tutuğu bayan benimdir diye bilirim yani gönül rahatlığıyla kadınsal konuları çok bilmiyordu ama şu yaklaşık altı aydır adamcağız hatmetti yani bütün mevzuları yumurtlamadan tut yeme içmenin insan üzerindeki etkisine kadar sanırım her ayın sonunda yaşadığım üzüntüyü ona da yaşatıyorum ve etkilendi diye düşünüyorum ve söylemiyorda yani ben araştırdığını laf arasında denk geldiğinde ya da elinde bir bakıyorum keçiboynuzu ve pekmezi incir, bal , polen görünce bunlar ne deyince öyle söylüyor ordan anlıyorum yani araştırdığını dedim ya yumurtlamadaki yorumuyla şoka girdim ben [/QUOTE]

hoşbuldukk canım benim kocamda aynısı hiçbişey bilmiyodu hatta geçen gün süt buharı diye bi olay varmış dedimde "senle evlendiğimden beri duymadığım şey kalmadı" dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…