- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
genelde belldr sanki regli olckmşsn gibi agrın olur kasıkta agrı olur bide kestiremedn 8 yada 9.günden başla tatlım bende öyle yapıcamYaa cnm ztn o dönemlerde elim donumda gezmekten yoruldum
Akıntı takip edicem diye ne hallere giriyorum
Geçen ay akıntım da şaşırttı beni yaa ayın 13ünde akıntıyı gördüm heh dedim yumurtluyorum buna göre bat 27
Ama taa ayın 3ünde oldum ayın 19u gibi yumurtlamışım aslında ki o günlerde de akıntı fln yoktu hiç ben olay bitti artık sanırken
canım daha iyi oldugunnuzu umuyorum kızınında rahatsızlıgı daha iyi olmustur umarım. yaa su yaptığın camaşursuyu testımıydı neydı o nasıldı peki haahaa onu da yaparmısım :) ayy valla benım atesım bugunde 36.8 iyi bakalım umarım haftaya dusmezs.
aminnnnnnn canım bebegm gelişmemşti gelişimi geriden geliyrdu kürtaj oldm önemli degl canım rabbimin verdgi sabır olmasaydı anlatamazdm zaten sor canım inş beraber tekrar hamiş kalırız biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimden hayırlısı inş
öyle bir rahatlatım ki anlatamam kırmızıları görünce sevineceğim aklıma gelmezdigünaydın kızlar...
medmus kırmızılar gelmiş kafandaki soru işaretleri geçmiştir önümüzdeki aylara bakıcaz inşlh.olur.
fundurtan ben izmirdeyimmm çiğli...
medmus hayirli olsun canim . belirsizlik daha kotu baya rahatlamissindir.
bizimde bir belli olsada bizde bir ohh ceksek ya. ben de gecen ay kirmizilari 2 gun once gordum ve sukrettim Allahim iyiki cok beklemedim diye.
bu aydan sonra stres yapmamaya cok kararliyim anca kendimzi yipratiyoruz.
ben bir oncei bbegimi kan testiyle kesinlestirmistim kac haftalik bilmiyorum
ama 20 000 kusuru de vardi. sorun olmasaydi 4-5hafta sonra dogumum olurdu herhalde,
nasip degilmis.
neyse gelecege bakicaz artik.
kurstan yeni geldim. simdide kafayi koyacak yer ariyorum ama yemek yapmam lazim
hic halim yok benim ya
kizlar ya aklima geldikce cok istiyorum, kalp atisi duymak istiyorum , gobegim buyusun istiyorum. nasil saplantili
bir duygu bu ya .biyolojik saat caliyor ve sesi kulaklarimi parlayacak
Yaaa sorma ben bi kere hadi bugün yapmamız lazım dedim de kocam ne biçim kızdı bana
Öyle iş mi olur dedi
Şimdi o yüzden doğaçlama yaklaşmaya çalışıyorum o da ne kadar gerçekçi olcak hergün adamın tepesine gitçem of bilmiyorum valla..
Gün aşırı olsa iyi bazı günler hergün yapın diyolar o yumurtanın çatlama günler fln,
Bu ay biraz arsızlaşıcam galibaaaaaaa
ay canım ya biliyorum o duyguyu ama napacaksin artık elinden gelen bütün hünerleri göstereceksin kocana renklendir hayatınıya Allahtan benimki böyle şeyleri araştırır ne yemesi gerektiğinden ne yapılması gerektiğine kadar bazı şeyleri ben eşimden duyuyorum gerçekten mi diye şaşıp kalıyorum geçen ay düzenli çalışalım dedi ben nasılsa olmayacak dedim öyle söyleme belli olmaz bu işler belki geç yumurtluyorsundur değerlendirmemiz lazım diyo onu da o zaman öğrendim ben ya of ne cahilim
genelde belldr sanki regli olckmşsn gibi agrın olur kasıkta agrı olur bide kestiremedn 8 yada 9.günden başla tatlım bende öyle yapıcam
iyiyim canim sagol sadece cok halsizlik var , uykum var.zehirlenmeden oluyor galiba.
Defnede iyilesir iyice ilaclari bitince artik. onunda istah sorunu var maalesef, ins ikinci obur olur:)
camasir suyu testindede bir bardaga idrarini yapiyorsun sonra c.suyu koyuyorsun biraz.kopururse hamilesin kopurmezse degilsin.
benimki bir fosladi gecti ama adete baya vardi. tutmamis gerci oda bazilari denemis.
bizimkide vakit gecirmek iste :))
ins dusmez atesin. keske evlerde bhcg yi olcen alet olsa :) kan kaybindan olurduk herhalde adete kadar
ay canım ya biliyorum o duyguyu ama napacaksin artık elinden gelen bütün hünerleri göstereceksin kocana renklendir hayatınıya Allahtan benimki böyle şeyleri araştırır ne yemesi gerektiğinden ne yapılması gerektiğine kadar bazı şeyleri ben eşimden duyuyorum gerçekten mi diye şaşıp kalıyorum geçen ay düzenli çalışalım dedi ben nasılsa olmayacak dedim öyle söyleme belli olmaz bu işler belki geç yumurtluyorsundur değerlendirmemiz lazım diyo onu da o zaman öğrendim ben ya of ne cahilim
Canım ya ne güzel çok takdir ettim kocanı,
Benimki sağolsun hiç bilmez bu konuları, hamileliğin adet gecikmesiyle olan bağını ve hamile bayanların 9 ay boyunca regl olmayışını falan geçen yıl ben anlattım öküzcüğüme, jinekoloji ile uzaktan yakından ilgisi yok
Amaaa rabbim naaaptı benim gibi karı nasip etti adama maşallah yakında sayemde çakma diploma da alır duvara asar az kaldı
benimkinden kötüleride varmış Allah iniş takımlarına zeval vermesinde eğit kocanı
Sorma yaaaa, inşallah önümüzdeki ay yaşayarak birebir gebe halimlen devam ederim, eğitim şart
[SUB][/SUB]
maşallah ne araştırmacı kocan var senin yaabende elimde keçiboynuzu pekmezi peşinde dolanırım:84:
Maşallah deyin ay nazar değmesin kocacığımaaslına bakarsan benim kocam daha önce bilmiyordu hiç bir mevzuyu yani ilk elini tutuğu bayan benimdir diye bilirim yani gönül rahatlığıyla kadınsal konuları çok bilmiyordu ama şu yaklaşık altı aydır adamcağız hatmetti yani bütün mevzuları yumurtlamadan tut yeme içmenin insan üzerindeki etkisine kadar sanırım her ayın sonunda yaşadığım üzüntüyü ona da yaşatıyorum ve etkilendi diye düşünüyorum ve söylemiyorda yani ben araştırdığını laf arasında denk geldiğinde ya da elinde bir bakıyorum keçiboynuzu ve pekmezi incir, bal , polen görünce bunlar ne deyince öyle söylüyor ordan anlıyorum yani araştırdığını dedim ya yumurtlamadaki yorumuyla şoka girdim ben
günaydın kızlaaarrrrgünümüz güzel geçsin inşallah
parpalm bende karşıyakadayım canım hangi doktora gidiyosun?? bu arada medmus gözün aydın canım insanı belirsizlik sinir ediyo zaten
ay maşallah maşallah canım gözümüz değmesinde çocuk bakımında da seni beğenmezse ne yapmayı düşünüyosun
parpalm bende karşıyakadayım canım hangi doktora gidiyosun?? bu arada medmus gözün aydın canım insanı belirsizlik sinir ediyo zaten
Maşallah deyin ay nazar değmesin kocacığımaaslına bakarsan benim kocam daha önce bilmiyordu hiç bir mevzuyu yani ilk elini tutuğu bayan benimdir diye bilirim yani gönül rahatlığıyla kadınsal konuları çok bilmiyordu ama şu yaklaşık altı aydır adamcağız hatmetti yani bütün mevzuları yumurtlamadan tut yeme içmenin insan üzerindeki etkisine kadar sanırım her ayın sonunda yaşadığım üzüntüyü ona da yaşatıyorum ve etkilendi diye düşünüyorum ve söylemiyorda yani ben araştırdığını laf arasında denk geldiğinde ya da elinde bir bakıyorum keçiboynuzu ve pekmezi incir, bal , polen görünce bunlar ne deyince öyle söylüyor ordan anlıyorum yani araştırdığını dedim ya yumurtlamadaki yorumuyla şoka girdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?