Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

cuma hem mübarek gün hemde yarın tatillllll gerçi tatil olsa ne buseferde ev işiyle uğraşıyoz bişey değişmiyo yani

hoşbuldukk canım benim kocamda aynısı hiçbişey bilmiyodu hatta geçen gün süt buharı diye bi olay varmış dedimde "senle evlendiğimden beri duymadığım şey kalmadı" dedi [/QUOT]
bu kadar araştırmayla adamlarında kafasını karıştırıyoruz artık olsada artık kendilerine dönseler

cuma hem mübarek gün hemde yarın tatillllll gerçi tatil olsa ne buseferde ev işiyle uğraşıyoz bişey değişmiyo yani

Ay her cuma sevinirdim şimdi o kadar sevinemiyorum cuma olmasına akşam yola çıkıcam memlekete gidicem ve yaklaşık 6-7 saat sürüyor hastayım sancım var bir yandan o kadar yolu nasıl çekeceksem ben gitmesem olmaz düğün var elim mahkum yani af Allahım ya cumartesi temizlik yapmayı tercih ederdim sonra pazartesi sabahı yoldan gel direk işe gel uyukla ondan sonra işin yoksa düğünü bayram tatilinde yapalım demiyorlar ya uzaktaki insanları da düşünün azıcık demi gitmeyince sonra gönül koyuyorlar

Ayyy hiçbişey yapmıycam vallaa, yarın geceye kitledim kendimi yaşasın cumartesi gecesi mesaisi

ay canım benim Allah gücünü kuvvetini artırsın hayırlı yolculuklar şimdiden

Ayyy hiçbişey yapmıycam vallaa, yarın geceye kitledim kendimi yaşasın cumartesi gecesi mesaisi

oy oy oy sabahlar olmasın

ay canım benim Allah gücünü kuvvetini artırsın hayırlı yolculuklar şimdiden

Sağol canım ya inan hiçbir yere gidesim yok öğlene kadar uyumak sonra kalkıp uyuşuk uyuşuk kahvaltı yapıp ondan sonra temizliğe girip sonra tekrar uyumak isterdim ya da temizlik dahi yapmamak bu sancıyla ama nerdeeeeeeeeeeee iki bayram arası düğün yapın işte bayramların birinde de rahat rahat gelip gitsin millet ama yooooooook olur mu insanların işini zorlaştırmak varken niye kolaylaştırsınlar

pazartesi en gec carsamba bekliyorum. gerci beliti icin erken diye dusunuyorum. ins belirtidir.

canim 2 kere yasadim ilki kizim ikincide kaybettigim bebegim. Ama iyiki dinletmemis kalp sesini ben aklima geldikce aci cekiyorum. hakikaten psikoloji kalmiyor insanda.
bu kadar acele etmemin sebebide bu biraz aslinda yeniden anne olursam sanki kaybetiigim bebegin acisi hafifleyecek gibi geliyor, cok zor yasadigimiz sey. Allah kimseye yasatmasin.
benimkinden kötüleride varmış Allah iniş takımlarına zeval vermesinde eğit kocanı
cok guldum Allah iyiligini versin ya :)

yemegi zar zor yaptim. semizotu benzeri birsey buldum ins odur :)

evde aldi basini gidiyor hic halim yok ya. Annem olsada yanimda bana yemekler yapsa keske

kızlar sız hıc bardakta idrar testı denedınızmı????

ben camasirsuyuyla denedim. bir arkadasta da galiba kabartma tozuyla test yapmis karbonat bulamamista
hayal gucumuzun sinirlarini zorluyoruz valla . o nasilmis eksik kalmasin anlatta yapalim bari :))))

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

keçiboynuzu pekmezi almayı düşünüyorum ama iyisini nerden bulurum acaba?

canım ben hakkaride olduğum için iyi mi kötü mü diye düşünme olasılığım yoktu hangisini bulduysam aldım harnup pekmezi yazıyor üstünde ama eşime sorsan zehir veriyorum ona

aman iyi fiziksel olarak rahatlamışsındır. Şimdi ver elini Ekim çalışmalarııııııııııııı

yemegi zar zor yaptim. semizotu benzeri birsey buldum ins odur :)

evde aldi basini gidiyor hic halim yok ya. Annem olsada yanimda bana yemekler yapsa keske

ayyy bende annemi özledim yaa akşama annemde yicez yemeği diyenleri çoook kıskanıyorum

selam kızlarr.. ovulasyon gunlerımdeyım bat 23 ekimm.. umarım sonuc pozitif olurr :26:

Kızlar merhaba,
Oznur_u, Senemciq, Pinknymph arkadaşlardan haber varmı önceki yazılanlara bakmadım topikten hamiş haberi gelsin artık, benim son 9 gün bide nezle oldum :2: çok kötü, şimdi ilaçta içemem ay napsam bilmiyorumki kan testi yaptırsam çokmu erken olur

ben camasirsuyuyla denedim. bir arkadasta da galiba kabartma tozuyla test yapmis karbonat bulamamista
hayal gucumuzun sinirlarini zorluyoruz valla . o nasilmis eksik kalmasin anlatta yapalim bari :))))

sabah kalktıgımızda ilk idrarimizi cam bir bardaga yapıoruz ustunde şeklı olmayan ve bıraz bekletıyoruz eger uste tortusu cıkarsa hamılesın eger dıbıne cekerse degılsın
forumda okurken dıkatımı cektı dedım böle bırsey mumkunmu
ve adetıne 4 5 gun kala yapıomusun
bence sacma geldı ama denemekde fayda var bedava nasılsa:)))

Canım benimde korunmayı bıraktığımızdan beri sapıttı günler. günleri kesin olmayanlar için bir formül okumuştum belki işine yarar. en kısa döngüden 18 gün, en uzun döngüden 11 gün çıkarıyorsun aradaki süre verimli süreymiş. Yani en kısa 25 günde bir olduysan 25-18=7 gün. en uzun 28 günde bir oluyorsan 28-11=17 gün. 1. günden itibaren 7-18. günler arası verimliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…