benimkide 9 aydan beri ilk defa bu ay çalışmalar ne zaman başlıyor diye sordu geç eğitiliyor benimki
Maşallah deyin ay nazar değmesin kocacığımaaslına bakarsan benim kocam daha önce bilmiyordu hiç bir mevzuyu yani ilk elini tutuğu bayan benimdir diye bilirim yani gönül rahatlığıyla kadınsal konuları çok bilmiyordu ama şu yaklaşık altı aydır adamcağız hatmetti yani bütün mevzuları yumurtlamadan tut yeme içmenin insan üzerindeki etkisine kadar sanırım her ayın sonunda yaşadığım üzüntüyü ona da yaşatıyorum ve etkilendi diye düşünüyorum ve söylemiyorda yani ben araştırdığını laf arasında denk geldiğinde ya da elinde bir bakıyorum keçiboynuzu ve pekmezi incir, bal , polen görünce bunlar ne deyince öyle söylüyor ordan anlıyorum yani araştırdığını dedim ya yumurtlamadaki yorumuyla şoka girdim ben
cuma hem mübarek gün hemde yarın tatillllllgerçi tatil olsa ne buseferde ev işiyle uğraşıyoz bişey değişmiyo yani
cuma hem mübarek gün hemde yarın tatillllllgerçi tatil olsa ne buseferde ev işiyle uğraşıyoz bişey değişmiyo yani
Ay her cuma sevinirdim şimdi o kadar sevinemiyorum cuma olmasına akşam yola çıkıcam memlekete gidicem ve yaklaşık 6-7 saat sürüyor hastayım sancım var bir yandan o kadar yolu nasıl çekeceksem ben gitmesem olmaz düğün var elim mahkum yani af Allahım ya cumartesi temizlik yapmayı tercih ederdim sonra pazartesi sabahı yoldan gel direk işe gel uyukla ondan sonra işin yoksa düğünü bayram tatilinde yapalım demiyorlar ya uzaktaki insanları da düşünün azıcık demi gitmeyince sonra gönül koyuyorlar
Ayyy hiçbişey yapmıycam vallaa, yarın geceye kitledim kendimi yaşasın cumartesi gecesi mesaisi
ay canım benim Allah gücünü kuvvetini artırsın hayırlı yolculuklar şimdiden
[SUB][/SUB]
maşallah ne araştırmacı kocan var senin yaabende elimde keçiboynuzu pekmezi peşinde dolanırım:84:
pazartesi en gec carsamba bekliyorum. gerci beliti icin erken diye dusunuyorum. ins belirtidir.canım inşallah bundan sonraki hamileliklerinde böyle bir sıkıntı yaşamaz ve bebişini sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın
öyle bir rahatlatım ki anlatamam kırmızıları görünce sevineceğim aklıma gelmezdi
canım benim ya rabbim bu ay seni aratmasın sorunsuz hamilelik geçirirsın inş bu haberleri duyunca çok üzülüyorum gerçekten dua ederken hayırlısını dileyelim hep
bu arada niye uyku bastırıyo seni ya ne kadar var gününe :44:
canim 2 kere yasadim ilki kizim ikincide kaybettigim bebegim. Ama iyiki dinletmemis kalp sesini ben aklima geldikce aci cekiyorum. hakikaten psikoloji kalmiyor insanda.canım ya aynı sekildeyim bende yaa ama en aızndan sen bır kez yasamısın bu guzel duyguyu ben ılk hamılelıgımde kalp atısını duyamadım doktorum dınletmedı alınması gerektıgı ıcın psikolojım daha kötü olmasınmıs dıyeneyse ınsallah hersey ylunda gıder de hamıle kalıp duyarız bebıslerımızın kalp atıslarını :)
cok guldum Allah iyiligini versin ya :)benimkinden kötüleride varmış Allah iniş takımlarına zeval vermesinde eğit kocanı
kızlar sız hıc bardakta idrar testı denedınızmı????
kızlar merhaba,
keçiboynuzu pekmezi almayı düşünüyorum ama iyisini nerden bulurum acaba?
Günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayır olsun inşallah
sonunda kırmızılar teşrif etti rahatladım valla hamilemiyim değil miyim sinir harbine girmiştim kurtuldum dün şiddetli ağrının ardından bu sabah itirbariyle tüm sıkıntılardan kurtulmuş oldumhaftaya çalışmalara tam gaz devam ediyoruz durmak yok pes etmek yok oy oy oy sabahlar olmasın her şey bebiş için
yemegi zar zor yaptim. semizotu benzeri birsey buldum ins odur :)
evde aldi basini gidiyor hic halim yok ya. Annem olsada yanimda bana yemekler yapsa keske
kızlar sız hıc bardakta idrar testı denedınızmı????
ben camasirsuyuyla denedim. bir arkadasta da galiba kabartma tozuyla test yapmis karbonat bulamamista
hayal gucumuzun sinirlarini zorluyoruz valla . o nasilmis eksik kalmasin anlatta yapalim bari :))))
Günaydın canım,
Valla bu ay nasıl olucak bilmiyorum bnm döngülerim iyice şaştı normalde 26-27 günde olurken
Bu geçen ay 30 günde oldum geç yumurtlamışım şimdi bu ay nasıl olucak kestiremiyorum
İnşallah günleri kaçırmayız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?