cnmm günaydın benimde bat pazartesi bu sabah dayanamadım test yaptım ve tabiki tek çizgi ama daha erken olabilir diyorum sabah ateşim 36.9 du inş. düşmez ya(( bence günün biraz geçsin
kızlar kırmızı kartı gordum onumuzdekı bat 4 kasım
oznur-u arkadaşımızı tebrik ediyorum,çok sevindim.Allah tamamına erdirir inşallah.darısıda bizim başımıza olsun.benim de beklenmeyen adet 3 kasım.ovulasyonuma da var daha.inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize.ben 1 yıllık evliyim.8 ay bitti bebiş isteyeli.kayınvalideme akrabaları soruyormuş bebek yokmu,niye yapmıyorlar die,k.validem de düşünmüyorlar demiş.onlara laf mı anlatacak allahaşkına.sanki kendileri geçmişte isteyince pırt die oldu.ne kadar anlayışsız insanlar var yaa.bide böyleleri ile uğraşıyoruz valla ya sabır..sizinde oluyormu arkadaşar etraftan konukomuşu ısrarlı sorular bebek varmı bişey varmı eee niye yapmıyorsunuz die.neyi bekliyosunuz diee??
kızlar kırmızı kartı gordum onumuzdekı bat 4 kasım
kızlar hamiiiileyiııııııııımmmmmm...yuppi:) beta hcg 163 çıktı daha çok yeni..
oznur-u arkadaşımızı tebrik ediyorum,çok sevindim.Allah tamamına erdirir inşallah.darısıda bizim başımıza olsun.benim de beklenmeyen adet 3 kasım.ovulasyonuma da var daha.inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize.ben 1 yıllık evliyim.8 ay bitti bebiş isteyeli.kayınvalideme akrabaları soruyormuş bebek yokmu,niye yapmıyorlar die,k.validem de düşünmüyorlar demiş.onlara laf mı anlatacak allahaşkına.sanki kendileri geçmişte isteyince pırt die oldu.ne kadar anlayışsız insanlar var yaa.bide böyleleri ile uğraşıyoruz valla ya sabır..sizinde oluyormu arkadaşar etraftan konukomuşu ısrarlı sorular bebek varmı bişey varmı eee niye yapmıyorsunuz die.neyi bekliyosunuz diee??
Olmaz mı?Teyzeler soruyor düşünmüyoruz diyoruz yapın yapın diyorlar.Çocuk evin huzuruduuuur neşesidiiiiirrr diye bir de uzatıyorlar.Çocuksuz ev olmazmış.Ah içimize ne ateş düşürüyor bilseler
sorma valla bilmiyorlar tabi ne yaşadığımızı illa istiyoruz da olmuyormu demeliyiz deşifre mi etmeliyiz herşeyi yani.olursa zaten haberiniz olur.ısrarla sormanın bi alemi yok yani..
sorma valla bilmiyorlar tabi ne yaşadığımızı illa istiyoruz da olmuyormu demeliyiz deşifre mi etmeliyiz herşeyi yani.olursa zaten haberiniz olur.ısrarla sormanın bi alemi yok yani..
kıslarrr siz de bebeek ne zaman diye soranlara şöyle deyin :
siz yatak odamızdan çıktığınız zaman !!!
bakalım bir daha sorabiliyorlar mı
Öyle desek bu sefer beddua eder gibi Allah kime verip kime vermeyeceğini çok iyi biliyor,büyüklerin kalbini kıranlar iflah olmaz diyorlar.En son kayınvaliye dedim bunları alıp evime getirme yaşıt değiliz aynı şeyleri konuşamıyoruz dedim.Şimdi rahatım:82:
Kızlar konuyla alakalı bir topikte deminden beri yazıyorum ama kimseden bir fikir alamadım.Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama kararsızım.Bir model buldum eşim de çok beğendi size de göstereyim bana fikir verir misiniz?Konumuzla alakalı değil çok özür dilerim ama diğer topikten kimse cevap vermedi
Karasız kaldım benim de saçlarım uzun sayılır orta boy.Önden göğüsler kapanıyor arkadan sütyen hizasında.Uçlar hafif katlı o kadar.Bir hareket yok.Yıkıyorum çıkıyorum o kadar.Evdeyken de hep topluyorum.Resimdeki model güzel mi?
Eki Görüntüle 269732
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?