Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

tebrıkler öznur oncekı sayfalara baktımda ne kadar umutsuzmusun......allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah......

cnmm günaydın benimde bat pazartesi bu sabah dayanamadım test yaptım ve tabiki tek çizgi ama daha erken olabilir diyorum sabah ateşim 36.9 du inş. düşmez ya(( bence günün biraz geçsin

ins canim. benim gecen ay 26. gunde adetim geldi bu ayda 12. gunde yumurtladim diye dusunuyorum yani
bu ayda 26. gunde gelir sanirsam ( yani pazartesi)o yuzden emin olamadim
Allah herkesin gonlune gore versin, benim icimi bir korku kapladi niye boyle oldum anlamiyorum.
karin agrisi var bende sanki patmaya hazir bomba gibiyim ya.
hayrlisi bakalim.

eger cok merak ediyorsan yaptir diyecem ama zaten bugun ctesi yapalarmi? yapsalar bile sonuc icin p.tesiye bekletirlermi bir
anlami kalmaz o zaman. az kalmis bekleyim birlikte :)

oznur-u arkadaşımızı tebrik ediyorum,çok sevindim.Allah tamamına erdirir inşallah.darısıda bizim başımıza olsun.benim de beklenmeyen adet 3 kasım.ovulasyonuma da var daha.inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize.ben 1 yıllık evliyim.8 ay bitti bebiş isteyeli.kayınvalideme akrabaları soruyormuş bebek yokmu,niye yapmıyorlar die,k.validem de düşünmüyorlar demiş.onlara laf mı anlatacak allahaşkına.sanki kendileri geçmişte isteyince pırt die oldu.ne kadar anlayışsız insanlar var yaa.bide böyleleri ile uğraşıyoruz valla ya sabır..sizinde oluyormu arkadaşar etraftan konukomuşu ısrarlı sorular bebek varmı bişey varmı eee niye yapmıyorsunuz die.neyi bekliyosunuz diee??

çoook soran oluyor ..bende terslıyorum belkı ıstıyoruzda olmuyor ne dıye soruyorsunuz dıyorum...

kızlar hamiiiileyiııııııııımmmmmm...yuppi:) beta hcg 163 çıktı daha çok yeni..

ayyyy, kendim hamile kalmış gibi sevindim canım yaaa, dün akşam çok canım sıkkındı ama şimdi senn haberini alınca çoookkkk mutlu oldum, rabbim en kısa zamanda hepimize yaşatsın bu duyguları. sen de bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallahhh... hepimiz için dua et lütfen ...

ya ben bu insanlari anlamiyroum . evlendim diye cocuk yapamk zorundamiyim?
canim istemiyor belki belki kendimi hazir hissetmiyorum, yada korkuyorum.
ve hic cocuk sahibi olmak istemiyorum . yani bu olasiliklar hic gecmiyor mu akillarindan
hyret ya . cok sinirlendim

Olmaz mı?Teyzeler soruyor düşünmüyoruz diyoruz yapın yapın diyorlar.Çocuk evin huzuruduuuur neşesidiiiiirrr diye bir de uzatıyorlar.Çocuksuz ev olmazmış.Ah içimize ne ateş düşürüyor bilseler

Olmaz mı?Teyzeler soruyor düşünmüyoruz diyoruz yapın yapın diyorlar.Çocuk evin huzuruduuuur neşesidiiiiirrr diye bir de uzatıyorlar.Çocuksuz ev olmazmış.Ah içimize ne ateş düşürüyor bilseler

sorma valla bilmiyorlar tabi ne yaşadığımızı illa istiyoruz da olmuyormu demeliyiz deşifre mi etmeliyiz herşeyi yani.olursa zaten haberiniz olur.ısrarla sormanın bi alemi yok yani..

sorma valla bilmiyorlar tabi ne yaşadığımızı illa istiyoruz da olmuyormu demeliyiz deşifre mi etmeliyiz herşeyi yani.olursa zaten haberiniz olur.ısrarla sormanın bi alemi yok yani..

kıslarrr siz de bebeek ne zaman diye soranlara şöyle deyin :
siz yatak odamızdan çıktığınız zaman !!!

bakalım bir daha sorabiliyorlar mı

Haklısın söylesen bir türlü söylemesen bir türlü.Bilip bilmeden konuşuyorlar.Benim iki düşüğüm var bazı yakınlarım biliyor benim sıkıntım bana yetmezmiş gibi "çok acele ediyorsun çok stres yapıyorsun o yüzden düşürüyorsun" diyorlar.Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.Embesilleeeeeerrrrr arka arkaya iki düşük yapacak kadar ne stres yaşamış olabilirim ki belli ki bir sıkıntı var.

kıslarrr siz de bebeek ne zaman diye soranlara şöyle deyin :
siz yatak odamızdan çıktığınız zaman !!!

bakalım bir daha sorabiliyorlar mı

Öyle desek bu sefer beddua eder gibi Allah kime verip kime vermeyeceğini çok iyi biliyor,büyüklerin kalbini kıranlar iflah olmaz diyorlar.En son kayınvaliye dedim bunları alıp evime getirme yaşıt değiliz aynı şeyleri konuşamıyoruz dedim.Şimdi rahatım:82:

selam kızlar nasılsınız bu sayfayı boş bırakmaya gelmiyor valla alıp başınızı gitmişsiniz gene.öznurcum tebrik ederim hayırla kucağına alırsın inşallah

Kızlar konuyla alakalı bir topikte deminden beri yazıyorum ama kimseden bir fikir alamadım.Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama kararsızım.Bir model buldum eşim de çok beğendi size de göstereyim bana fikir verir misiniz?Konumuzla alakalı değil çok özür dilerim ama diğer topikten kimse cevap vermedi
Karasız kaldım benim de saçlarım uzun sayılır orta boy.Önden göğüsler kapanıyor arkadan sütyen hizasında.Uçlar hafif katlı o kadar.Bir hareket yok.Yıkıyorum çıkıyorum o kadar.Evdeyken de hep topluyorum.Resimdeki model güzel mi?

Eki Görüntüle 269732

doğru söylüyosun cnm. böyleleri insanın neresinden vurup canını acıtacağını biliyor. sen en iyisini yapmışsın

kizlar ya ben kendimden cok supheleniyorum. agzim bos durmuyor ve cok asabiyim.
var galiba birseylerde bu hisler cok kotu icimde sikinti var. ooofff
niye boyle oldum ya

bence resimdeki model güzel. normal zamanda yıkayıp çıksan da doğal hali hoş durur. uçlar serbest olunca hoşş olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…